Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hanka nie doszukuj się u siebie chorób... przydałoby Ci się porządne lanie za takie wymyślanie ... pewnie ułożyłaś sobie już wszystkie możliwe historie chorób alfabetycznie))
No pewnie że to niewiele...A tam od razu alfabetycznie, ułożyłam pod względem ilości objawów i ewentualnych ich podobieństw. I zamknęłam sie w 30 pozycjach. To przecież niewiele.
hmmm ciekawe, chetnie bym ja sobie przeczytala...
ojoj to sie porobilo!!!! :-( ale o torbiel bym sie tak bardzo nie martwila! tak jak dziewczynki pisaly! ja mialam w piersiach i na kazdym usg mniej lub wieciej z fazami cyklu zmienialo sie to jak w kalejdoskopie!Wróciłam od lekarza.
Mam torbiel na jajniku.
Dyktuję:
jajnik prawy o wym.33 na 21mm o nieco zatartych granicach,
jajnik lewy o wym 47 na 37 mm z zmianą nyoechogenną o średnicy 28,6 mm-torbiel.
Podobno jajko nie pękło i zrobił się torbiel.Na @ też się nie zapowiada podobno widać to na usg że się nie złuszcza nic i dopiero za jakieś dwa tyg będzie @ na wywolanie nic mi nie dał kazał czekać.
Wiem że Julitka miała to samo
A i jeszcze kazał mi test zrobić za 2tyg. Nie wiecie po co? Co z tego jajka coś może być jescze?
Boję sie czy zafasolkuję przez ten torbiel.

a pozniej jak chcialam od niej wyludzic skierowanie na badanie moczu to sie usmiechnela i powiedziala ze jak juz bede w tej ciazy to wtedy pogadamy!!!!!!! 

wrrr.... gryze! Ciebie muli bo masz powód , a mnie muli bez przyczynyZnajdziesz na allegro pt: życie rodzinne świstaka
Witajcie, nie mam siły przeczytać co naskrobałyście. Kiepsko się czuje, idę spać (w sensie kiepsko bo mnie muli)
Nie martw sie - niedlugo bedzie i przyczyna, na razie jest mulenieCiebie muli bo masz powód , a mnie muli bez przyczyny(
baffled: