reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

EVELAJNA.KAKA.MINISIA.AGAMIR DZIEKUJE ZA ZYCZENIA :tak:
KAKA no to leniwie minela niedziela ;-)
MINISIA ja tez tak mam ze moge isc pozno spac i wczesnie wstac i czuje sie ok ale pozniej zmeczenie mnie wykancza:baffled:
EVELAJNA ja tez to innej spacerowki mam osobne szelki dokupione :tak:Mnie tez tez swieta nie ciesza bo po nich wracam do pracy :baffled:Ty chyba tez jak Tuska po swietach do zlobka to Ty do pracy /Jejku tak malo spisz a jeszcze w nocy wstajesz na BB
Widze ze nasze dziewczyny budza sie tak samo czesto i Ty tak jak ja masz peoblem z zasypianiem:rofl2:

Ja wypilam 2 lampki ajerkoniaka i normalnie mialam banie Masakra heheh Oli nie miala drzemki wiec pojdzie dzis spac kolo 20 I ja tez zaraz ida razem z nia :tak:
Jutro sprzatanie i wieczorem goscie wiec mily dzien sie zapowiada:tak:

reklama
A widzial ktos zdjecia oliwi jak usnela podczas zupki ??????????????????????????

Tak! Więcej tej zupki to chyba na śliniaku wylądowało niż w buzi:tak::-D Przekochana jest:-)

Acha, no tak. Ja po swiętach do pracy :(
A spać nie mogę, bo oprócz tego, że się budzę, to głupia jestem i mi smutno, że małą do łóżeczka wysmerfowałam. No i tak leżę i patrzę na nią. Ja też zaraz zmykam - Andy wraca i coś trzeba zjeść ;P
Miłej nocki Mamuśki!

Ostatnia edycja:
EVELAJNA mimo ze na to nie wygladalo to duzo sloiczka tez do buzi trafilo hehehe
Ja zas nie umiem z nia spac bo boje sie ze ja przygniote choc spie strasznie czujnie ale wole spac kolo niej ona w lozeczku swoim niz ona u mnie
Przyzwyczaj sie bo pozniej bedziesz plula sobie w brode ze dziecko ma iles tam a nadal spi z wami Wtedy to bedzie ciezko ci ja oduczyc Ale wiem ze Ty dzielna i pozwalasz Tusce spac u siebie w lozeczku
:-)

Heloł dziołchy ja cały dzionek praktycznie spedziłam u rodziców:-p bo mój Brat z rodzinką się tam przeprowadził:-:)-:)-( i tak jakoś z tego powodu smutno mi bo wczesniej mieszkali w moim bloku i zawsze był jakis kontakt. No i te nasze dzieciaczki takie zwiazane ze soba (Laura i Wiktorek) zawsze razem na podwórku wspólne spacerki jak była brzydka pogoda to my u nich albo oni u nas a teraz:-:)-:)-:)-( Ahhh takie życie rodzicom coraz ciężej i poszli im pomagać choc wiem ze wiele ich to bedzie kosztować bo moja mama niestety nie jest ugodowa i ma wszystkich w d... Juz bratowa wymyśla co robic by jak najmniej czasu tam spedzać:rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny z jednej strony wam wspólczuje tych powrotów do pracy i rozstań z maluszkami a z drugiej zazdroszcze:-D:-D:-D

Hej Czarna a Ty nie wracasz do pracy? Ja z jednej strony sie ciesze z 2 wiadomo szkoda zostawiac.

Dorotka MAŁAa zdjeciach cudna zreszta to moja synowa!!!!!!!!!!

A mi za chwile watroba peknie ze złosci . Widze ze nie tylko moj maz ma humory. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ja pi....................... taki plac zabaw. Zawsze zmeczony bo wyspała sie zład troche pojezdził no i zajmował sie dzieckiem a ja to na wczasach cholea jestem a samo sie sprzta pierze prasuje gotuje zabawia dziecko itp.

A do tego mam humor do bani bo nie mam okrsu juz ponad tydzien i zaczynam sie martwic:-(

Mama dzwoniła z sanatorium z Piwnicznej, że śniegi i żadnej wiosny nie widać. No i znowu się przymierza do zmiany pracy. Żebym ja miała w jej wieku tyle energii co "Bunia Grazia":-D
Andy w pracy, Tuśka śpi na moich kolanach (drugi dzień bez kupy:baffled:), a ja szaleję po allegro. Ot, niedziela...

Moja mama to też "bunia" dla wnuków :rofl2: Hmm, my mamy co raz więcej wspólnego :-D

Minisia oj nie dziwię się, że padasz na twarz.
Kaka grunt, to dobra prezentacja - trzeba się lansować :-)
Dorotka może jej się ta zupka znudziła ;-)
Czarna to na pewno smutno będzie dzieciakom :baffled:

Brrr, jutro idę do dentysty. Boli mnie ząb, który 3 lata temu kanałowo był leczony :baffled: Ciekawe co tam się porobiło :baffled:

Agamir ja chwilowo matka polka pełna geba:-p miałam isc do roboty w zeszłym roku ale okazało sie ze Sami zagoscił pod moim serduchem i plany łeb wzieły. Teraz pójde jak odchowam towarzystwo

Kasia współczuje bólu zeba. Ja wole rodzic niz isc do stomatologa:rofl2:

reklama
Czarna to tak jak i ja wole rodzic niz wejsc do gabinetu:baffled::no:
Agamir hmmm myślisz że może tam ktoś jest;-)?? chyba nie cieszyłabyś sie z tego wnioskuje??

Do góry