reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
...Wpadnij do nas na spacer, bo wieje dziś ale słońce jeszcze chwilami widać:-)
Do nas też właśnie dotarło :-D Ale kiedyś się wybierzemy w Wasze strony:tak:
...No wreszcie mogę odetchnąć bo z Karolinką już znacznie lepiej:-):-):-) choć smarka się bez przerwy ale już dużo lepsza jest, śmieje się :tak::tak:ufffff............ No to kamień z serca.
A ja wczoraj o północy poszłam do kuchni zrobić sobie herbatę a że miałam trochę garów do mycia to je umyłam posprzątałam i podłogę umyłam i tak mi zeszło do pierwszej, ale za to rano zeszłam do czyściutkiej kuchni:-D:-D:-D:-D
...

Teraz pewnie porozpieszczasz Karolinkę nieco: pierożki, owocki, herbatki:-) Maleńka z takimi myślami wystartowała, że się serce kroiło.
A Twoja wizyta w kuchni to całkiem jak mojego taty, jak po książkę sięgnął i wysprzątał wszystkie półki w salonie:tak: "Ekstra spontan" cytując mojego brata:-D:-D

Hej ja na moment, mój mial dzis wypadek samochodowy i jestem z maludami w szpitalu:-( Wika i Mati z nim jechali ale na szczescie nic sie nie stalo sa zatrzymni na obserwacji, przyjechalam na obiadek i was poinformowalam , czekam na wyniki krwi i przeswietlenia ale widac po nich ze im nic nie jest bo lataja jak saleni:rofl2:BUZKA moze wieczorkiem zajrze po 21 jak wroce na noc do domu

Minisia, oby się na tej obserwacji skończyło. Czekamy na wieści i dobrych wyników badań!

Mi sieteż wydaje, ze gdyby było coś nie tak to juz by było wiadomo. A swoja drogą to ta pogoda...mokro, ślisko wrrr

I jak tu nie jeść słodyczy??

cześć dziewczyny. Nie nadrobie wszystkiego ale z grubsz zycze wszystkim chorowitkom zdrowia a mamom cierpliwości.
DOROTKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ. POCIECHY Z OLIWKI I NAJWAŻNIEJSZ DUŻ ZDRÓWKA A WSZYSTO INNE SIE UŁOŻY
Minisia trzymaj sie. Najważniejsze ze sie nic nie stało.

My już jestesmy po chrzcinach. Było super. Na początku mszy mały coś zaczął kwękać ale za chwile usnął mi na rękach i przespał cała msze. Chrzczone było z nim jeszcze jeden chłopczyk ale biedny płakał. Non stop nie mogli go uspokoić. Az mi szkoda go było. Ksiądz tej matce powiedział żeby wyszła sobie do zachrystii ale ona nie chciała i to dziecko tak cała msze sie męczyło. Jakaś dziwna babka. Imprezka tez sie udała wszystko było super. Nawet mielismy w restauracji dodatkowe atrakcje w postaci Michała Wiśnieskiego z rodziną.:-D Przyjechali na obiad. Ale on jest brzydki a ta jego żona fujj. Tylko dzieci mają ładne.
Maksio po tym dniu pełnym atrakcji aż z tego wszystkiego obudził mi sie w nocy choć od dłuższego czsu mu sie to nie zdaża. Ale dostał piciu poszedł dalej spać. Od dziś juz jestesmy sami w domku bo mój Adam wrócił do pracy. I jak jej nie było to nie było jak teraz jest to oczywiście deweloperom spieszy sie na łeb na szyje i do kończ tygodnia mają zrobić hydraulike w całym jednym bloku. Tak więc jak wyszedł o 7 to wróci dopiero ok 20 i tak cały tydzień. Kończe bo Maksio marudzi.

ojej MINISIA!!!:szok:Mam nadzieję,że z M i z dziećmi wszystko ok.Daj szybko znać nam czy wszystko oki Trzymajcie się dzielnie

MAMA MAKSA Gratki dla Chrześcijanina:-)No to fajan atrakcja,Brzydali musieliście oglądać:-D

a ja tak szybko i na tym wątku,byłam w Biedronie i są Huggiesy po 33,99 w promocji 4 i 4+:tak::tak::-):-)Kupiłam aż dwie paki,bo się opyla,do tego był śliniak gratis,co się teraz duzo ich przyda:-)Więc kto chce kupić,to szybko laczki na nogi i heja do Biedrony:rofl2:

Hej ja na moment, mój mial dzis wypadek samochodowy i jestem z maludami w szpitalu:-( Wika i Mati z nim jechali ale na szczescie nic sie nie stalo sa zatrzymni na obserwacji, przyjechalam na obiadek i was poinformowalam , czekam na wyniki krwi i przeswietlenia ale widac po nich ze im nic nie jest bo lataja jak saleni:rofl2:BUZKA moze wieczorkiem zajrze po 21 jak wroce na noc do domu
kurde az mnie ciary przechodza:szok::szok::szok: CZEKAMY NA WIEŚCI!!!!!!
Albo pizzy;-)
Miłego popołudnia - wybywamy w świat szeroki wiatrem smagany:tak:

no własnie u mnie dzis pizza zagosci a co tam
Małaulka super ze z Karolinka juz lepiej:tak::tak: hmmm to sie szykuje przywitanie:-p:rofl2:

asia taki odpoczynek od maluszków kazdej z nas sie nalezy:tak:
My po drzemce az miło:-p:-p:-p

reklama
cześć dziewczyny. Nie nadrobie wszystkiego ale z grubsz zycze wszystkim chorowitkom zdrowia a mamom cierpliwości.
DOROTKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ. POCIECHY Z OLIWKI I NAJWAŻNIEJSZ DUŻ ZDRÓWKA A WSZYSTO INNE SIE UŁOŻY
Minisia trzymaj sie. Najważniejsze ze sie nic nie stało.

My już jestesmy po chrzcinach. Było super. Na początku mszy mały coś zaczął kwękać ale za chwile usnął mi na rękach i przespał cała msze. Chrzczone było z nim jeszcze jeden chłopczyk ale biedny płakał. Non stop nie mogli go uspokoić. Az mi szkoda go było. Ksiądz tej matce powiedział żeby wyszła sobie do zachrystii ale ona nie chciała i to dziecko tak cała msze sie męczyło. Jakaś dziwna babka. Imprezka tez sie udała wszystko było super. Nawet mielismy w restauracji dodatkowe atrakcje w postaci Michała Wiśnieskiego z rodziną.:-D Przyjechali na obiad. Ale on jest brzydki a ta jego żona fujj. Tylko dzieci mają ładne.
Maksio po tym dniu pełnym atrakcji aż z tego wszystkiego obudził mi sie w nocy choć od dłuższego czsu mu sie to nie zdaża. Ale dostał piciu poszedł dalej spać. Od dziś juz jestesmy sami w domku bo mój Adam wrócił do pracy. I jak jej nie było to nie było jak teraz jest to oczywiście deweloperom spieszy sie na łeb na szyje i do kończ tygodnia mają zrobić hydraulike w całym jednym bloku. Tak więc jak wyszedł o 7 to wróci dopiero ok 20 i tak cały tydzień. Kończe bo Maksio marudzi.
Super że chrzciny udan:-) No to faktycznie mieliście atrakcję :-D
ojej MINISIA!!!:szok:Mam nadzieję,że z M i z dziećmi wszystko ok.Daj szybko znać nam czy wszystko oki Trzymajcie się dzielnie

MAMA MAKSA Gratki dla Chrześcijanina:-)No to fajan atrakcja,Brzydali musieliście oglądać:-D

a ja tak szybko i na tym wątku,byłam w Biedronie i są Huggiesy po 33,99 w promocji 4 i 4+:tak::tak::-):-)Kupiłam aż dwie paki,bo się opyla,do tego był śliniak gratis,co się teraz duzo ich przyda:-)Więc kto chce kupić,to szybko laczki na nogi i heja do Biedrony:rofl2:

No to my lecimy do biedrony :-D

Do góry