reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Karolcia sztuczne mleko na pewno nie zaszkodzi;-) nie znam takiego przypadku:-) tylko trzeba dobrze dobrac

moj jadl moje na zmiane ze sztucznym przez pierwszy miesiac zycia a potem juz tylko sztuczne i wogole nie choruje i prawidłowo waży, rosnie itd.:-)

reklama
Anita Ania ci napewno doradzi jak kazdej z nas:tak::-)
Nikia a mzoe skuszisz sie jednak??????????? prosimy:sorry2::hmm::unsure:
Kasiu chyba zatopienie mrzanny u Karolki w przedszkolu podziałało bo piekne słońce dzis:-)

Witam!

beattaZosia ma dawkę 3,5 ml co 12 h, a mniej waży o d Oskarka...może dlatego, że kontynuacja leczenia...mam nadzieję, że nie za dużo nam przepisała:confused:

mrówadobra strategia ze stanikami:tak: ja nakupiłam 70 C (jak głupia mogłam się z Anią nie skonsultować:baffled:;-))i za małe:no:
potem Ania mnie "wymierzyła" i musiałam kupić większe:tak: i są ok.
Ten sklep w bramie na Krakowskiej sobie chwalę.

aniana genetyce też się znasz??:szok:

crunchpo czym stwierdziła? jasna karnacja, kolor oczu, włosów, brwi. Powiem, że bardzo do rzeczy ta Bugdalska, mówi cicho i nieywaźnie, ale ma czasu dużo dla każdego i cierpliwie tłumaczy:tak: siedzę 15 minut i jej słucham a Zosia musi wyjść z tatą bo bym nic nie słyszała;-)
Z tego co zaobserwowałam to Nowakowa też nie szczędzi antyb., nie?

agawaOby Mikołajek już spokojniejszy był:tak:

karolateż ta karmiłam Zosi;-)

aguniapytałam męża. Jego zdaniem bardzo trudno o wakaty na takich stanowiskach i mnóstwo czyhających.
W ubiegłotygodniowym TEMI rzuciło mi się w oczy ogłoszenie o darmowych kursach w dziedzinie rachunk. i księgowości organizowanych przez EFS i fundację J.H. Tarnowskiego.
Teraz projekty unijne na tapecie i szkolą sobie księgowe projektowe.

dzięki Madzik że spytałas:tak::tak:a jak Zosia dziś???
Wojtulek zjadł poł malutkiem miseczki rosołku ufff cos ruszyło;-);-):tak::tak:
Nikia skus sie:tak::tak:dawno sie z nami nie widziałas przeciez:happy2:

dzięki Madzik że spytałas:tak::tak:a jak Zosia dziś???
Wojtulek zjadł poł malutkiem miseczki rosołku ufff cos ruszyło;-);-):tak::tak:
Nikia skus sie:tak::tak:dawno sie z nami nie widziałas przeciez:happy2:

Zosia też zjadła pół miski rosołu:-D więc może przełom jakiś;-)
jakby lepsza ale nic nie mówię:sorry2:

madzik ktory sklep? potrzebuje cierpliwa ekspedientke ktora nie bedzie robic min jak troche ja pomecze moim przymierzaniem i zmiana rozmiarów;-)

mam nadzieje ze Ania dzis bedzie bo chce jechac i wyprobowac rady jutro;-)

przyszły moje bluzeczki:tak: dla mnie bomba:-)

bardzo szybko:-) własnie jestem w szoku;-)

ale chyba za bardzo chudne bo jak S sa na mnie luzne to juz chyba rzeczywiscie musze wiecej jesc;-) :baffled:ale sa spoko, takie cieniutkie ze bardziej na lato:tak::-)

Agunia a Ty szukasz pracy? w jakiej branzy?

reklama
mysmy kupili dzieciakom stacje obsługi z lego city, w pon.wieczor wpłaciłam kase koło 17.00 i wybrałam kuriera ciekawe kiedy przyjdzie:tak::tak::tak:prezent spółkowy bo Doma też sie dokładała ale już czuje że wojna bedzie:baffled::baffled::baffled:

Agatka fajnie że Kuba tak się zainteresował Potterem:cool2:

Do góry