reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

na zywo ogladalam w jednym sklepie i nie mieli wszystkich kolorow. A sklepow dzieciecych to tu jak na lekarstwo....Mimo ze wczesniej chcialam ciemny braz, to po obejrzeniu w sklepie zmienilam zdanie i spodobal mi sie ten bez, ale tez ze wzgledu na material. W tym 4 z kolei np, i chyba w tym drugim, jest to taki ala zamsz, ktory obawiam sie, ze bedzie lapal wszystkie latajace kurze czy paprochy, no i przy kotach bedzie pewnie tez lapac dluga siersc.
Chyba pojade jeszcze do innego sklepu i poogladam materialy poszczegolnych kolorow. Szkoda ze wozek nadal w PL :dry:

reklama
Carmi, a czy ten a la zamsz nie jest przypadkiem pokryty teflonem, który zapobiega powstawaniu plam? Mój znajomy miał z takiego czegoś kanapy w kolorze kości słoniowej i działało :-)

Carmi, a czy ten a la zamsz nie jest przypadkiem pokryty teflonem, który zapobiega powstawaniu plam?

:confused: cholera wie :-Dja tego nie rozpoznam, chyba ze na metce cos bedzie. Na stronie producenta pisze tylko, ze material mozna zdjac i wyprac, oraz ze jest latwy w utrzymaniu czystosci. Sprawial takie wrazenie, po przejechaniu reka, ze bedzie przyciagal kurz, ale moze tylko tak mi sie wydaje.

A o tych kanapach slyszalam wlasnie, antara czy alcantara sie material nazywa, tak?

A ja znów mam kłopot, bo dziś jakoś wróciłam myślami do łóżeczka turystycznego i po rozmowie z siostrą zdecydowałam się jednak na takowe, a potem zobaczyłam na allegro to i jakoś zmiękłam już kompletnie...
*A*GRACO KOJEC CONTOUR ELECTRA WYS W 24 H (592541535) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba to pragnienie wiosny mnie podkusiło, żeby w ogóle obejrzeć łóżeczko w tak intensywnym kolorze :zawstydzona/y:

Kłopot jest taki, że materacyk w tym łóżeczku ma wymiary 70x100 cm i zastanawiam się, czy prześcieradełko 70x140 cm da się jakoś ładnie w nim poukładać. Chociaż siostra podpowiada mi, że jak jest gumka, to nie powinno być problemu.

no to chyba zostaje mi wybrac sie znow na wyprawe do sklepu i obejrzec ten drugi na zywo, choc ten kolor nie jest tak latwo dostepny.

Kalina, mi sie takie zestawienie BARDZO podoba :tak:

Właśnie mi odpisał jeden gościu z allegro, że szyją prześcieradełka na wymiar. Czekam na wycenę oraz na info, czy jest możliwość zamówienia kolorków czerwonego i czekoladowego :tak: Jak odpowiedź będzie pozytywna, to zamawiam i łóżeczko i prześcieradła. A do tego już bardziej stonowaną pościel, w beżach.

A kolorystycznie łóżeczko nam pasuje, bo w pokoju, w którym Ksenia będzie urzędowała, ściany mamy beżowe i jedną brązową. Obok łóżeczka będzie też stała zabytkowa komoda z pięknym brązowym fornirem. Reszta mebli jest w neutralnej bieli. Więc powinno być git. Amen :-D

reklama
Do góry