reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Popatrzyłam Magdziunia na Twoje drzewko i mi się Gusia 80 przpomniała.

Ciekawe co z Ciril, Motylkiem, Agnieszką, Majeczką, Antuanet24, Tirli, Oolivia, Sylwia76.
Dawno się też nie odzywały Trina79, Ewela24, justyneczka
A Gosiakuprewicz pojawiła się i znikła :tak:

DZIĘKUJĘ ZA FLUIDKI.
CHYBA SOBIE COŚ NA ALLLEGRO KUPIĘ>

reklama
Qrcze a mój suwaczek się zatrzymał - powinien pokazywać 5 miesięcy i 14 dni :wściekła/y:
Coś się popsuło :baffled:
Suwaczek juz naprawiony I sliczne zdjecie SEBCIA

A OLIWI SUWACZEK DZIES POKAZUJE 5 MIESIECY :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witam się po weekendzie :-)

Wyjazd udał się super. Kacpero był wyjątkowo grzeczniutki. Zaliczył swój pierwszy zamek w życiu czyli Grodziec. Córunia koleżanki przesłodkie maleństwo. Normalnie je i śpi :-)Zresztą ta starsza też jest niesamowita. Strasznie grzeczne i wesoło dziecko.Bawiła się z Potworniastym. Siedzieli na przeciwko siebie i się śmiali. A my tylko trzaskaliśmy zdjęcia :-) No i potem spacerek z wózeczkami :-) Humor od razu leprzy i pozytywne nastawienie do życia :-) A teraz idę sprubować Was nadrobić :-)
Ciesze sie ze potworniasty byl grzeczny I czekamy na fotki ;-)
U nas nocka super. Mały spał od 21.00 do 6.00 bez budzenia. O 6.00 dostał cyca i spał do 8.00. Ale jestem wyspana , aż mam odleżyny :-) Na dzisiaj planów brak (poza obiadem i małym sprzątaniem). Za oknem pochmurno ale spacerek zaliczę , jak nie będzie padało. I może się wybiorę po jakąś czapke na wiosne dla małego.
Nocka przespana lasnie i humorek dopisuje Swietnie Milych i udanych zakupow :tak:
Ja tylko pozdrawiam z rana(???) i idę się dalej karmić wiosenną deprechą :-(
Miłego i dobrego dnia!
Pozytywne fluidki i ja wysylam I kup sbie cos na allegro moze i humorek sie polepszy ;-)
Ja też miałabym szybciej ale w mojej spacerówce śpiworka brak wiec się bałam, ze za zimno jej będzie...a teraz pogoda ładniejsza i ma byc coraz cieplej wiec mamy i spaceróweczkę;-)

Zamówiłam zamówiłam;-)
Ja tez nie mam spiworka do spacerowki Ale po plecki oli dalam 2 koce i na gore gruby koc i bylo ok :tak:

Jejku troche zescie naplodzily
U nas wczoraj dzien minal bardzo szybko Wizyta u chrzestnego udana :tak:
Pozniej bylismy na BASENIE :tak:Pozniej wkleje zdecia z baseniku Oliwia byla w wodzie jakies 15-20 min wiecej nie chcielismy aby byla .Oliwia nic a nic nie plakala a jak ja plywalam a G mial ja na rekach to sie smiala do mnie :-D
Widac ze po rodzicach lubi wode
Nocka ok Obudzila sie po 3 Pozniej po 7 ( czyli na stary czas po 6 )obudzila sie ale zachowywala sie tak cichutko ze jeszcze pospalam Pozniej mleczko i poslapysmy jeszcze godzinke
Dzis raczej nie idziemy na spacer bo pada Ale jak G wroci od lekarza (idzie do nowej pracy wiec badani musi zrobic ) to ja ide na zakupy I chce oliwi kupic puzle piankowe bo te co ma to jest za malo
A CO KUPIE JEJ PREZENCIK NA 5 MIESIECY :-D:-D:-D

Ja też o dziewczynach myślę i myślę.
Ciekawe co z nimi - Justynka pisała ostatnio, że ma sajgon i jak weźmie się w garść do napisze co i jak.
Anetka to już ho ho ... dawno nie pisała.

A reszta dziewczyn pochłonięta sprawami przyziemnymi.

Dobra lecę się ubrać bo jeszcze w pidżamce paraduję hiihihii.

Malena:-):-)dla Ciebie;-), fajnie, że Iza taka dzielna na basenie jest:tak:
Magdziunia ja w PL tez miałam warzywniak przed oknami a jaka byłam dumna, że miałam jarzynki ze swojego ogródka ,,a tu rok temu zasiałam to mi wrony wygrzebały wszystko:no:
Kaka Ja też już częściej w spacerówce jeżdżę:tak:
Lilunia, Aniaaa nie zazdroszczę nocek:no:
Asia powodzenia na wizycie dziś
Kate buziaczki dla Mariki
Marma fajnie że weekend udany i może tak już Kacperkowi zostanie i będzie grzeczny i będzie lepiej spał;-)
Evelajna- ślicznie wyglądasz:tak::tak:
Witam się po niezbyt udanym weekendzie.
Byłam wczoraj u lekarza i dostałam krople z antybiotykiem i maść na noc do oka a wygląda strasznie, dobrze że chociaż to nie boli:no:
M też się rozchorował, boli go gardło ale do pracy poszedł, obiecał mi jednak że jak będzie się bardzo zle czuł to przyjedzie do domu ( w co nie bardzo wierzę:no:) noi Lenka była wczoraj po południu troszkę marudna i tak jakby ją gorączka brała ale to chyba na ząbki bo pchała obie piąstki do buzi na raz, wieczorem jednak po kąpieli ją nakarmiłam i zasnęła, byłam w nocy sprawdzać ale nie miała temperatury, kilka razy było słychać w nocy, że nie śpi, bo bawiła się lalą którą ma w łóżeczku ale nie zapłakawszy nawet raz zasypiała i tak już 12 godzin śpi:szok::szok:, zaglądam co chwilkę, nawet chciałam ją obudzić, ale tak dobrze jej się śpi ż nie mam sumienia, dziś to naprawdę chyba bije rekord:tak:
Ja nigdzie nie wychodzę bo muszę w ciemnych okularach a tu słońca nie ma i ludzie dziwnie na mnie patrzą:-D
Pranie już się pierze, potem muszę wcześniejsze poprasować noi obiad zrobić i tyle na dziś:tak:Miłego dzionka:-)

Aha
EVELAJNA SLICZNA MAMUSIA ,SLICZNA TUSIA I PRZECUDOWNY KRAJOBRAZ :-)

U nie wiosny niestety nie widac a szkoda bo bym sobie dzis z Niunia pospacerowala

ULU jejku to sie wam zebralo zdrowka dla was wszytkich
I DZIEKUJE ZA GRATKI :-)

Ula to faktycznie weekend :-(
Dobrze, że malutka temperaturki nie miała a ty wybrałaś się do lekarza z tym okiem.
To może zapalenie spojówek.

No dobra teraz to uciekam już ubrać się, porobić coś w kuchni i na spacerek mykać.

reklama
Dzięki dziewczyny!
Patrzę na allegro, ale ja "żyd" jestem i sobie kupić to zawsze mi ciężko.
Może coś do chałupki ładnego znajdę. Jest jeszcze tyle rzeczy w niej do skończenia :tak:
Ula, ja ostatanio jęczmienia na oku dostałam. Chyba pierwszy raz w życiu.
Na szczęście ojciec miał Dicortineff i obyło się bez wizyty u okulisty.
A dziś się obudziłam z bólem gardła i migdały czerwone.
Nie ma mi kto po tablety iść, a do apteki z 15min, leje i nie chcę małej ciągać, bo w nocy jej katarek powrócił...

Ostatnia edycja:
Do góry