Malena:-):-)dla Ciebie;-), fajnie, że Iza taka dzielna na basenie jest
Magdziunia ja w PL tez miałam warzywniak przed oknami a jaka byłam dumna, że miałam jarzynki ze swojego ogródka ,,a tu rok temu zasiałam to mi wrony wygrzebały wszystko
Kaka Ja też już częściej w spacerówce jeżdżę
Lilunia, Aniaaa nie zazdroszczę nocek
Asia powodzenia na wizycie dziś
Kate buziaczki dla Mariki
Marma fajnie że weekend udany i może tak już Kacperkowi zostanie i będzie grzeczny i będzie lepiej spał;-)
Evelajna- ślicznie wyglądasz

Witam się po niezbyt udanym weekendzie.
Byłam wczoraj u lekarza i dostałam krople z antybiotykiem i maść na noc do oka a wygląda strasznie, dobrze że chociaż to nie boli

M też się rozchorował, boli go gardło ale do pracy poszedł, obiecał mi jednak że jak będzie się bardzo zle czuł to przyjedzie do domu ( w co nie bardzo wierzę

) noi Lenka była wczoraj po południu troszkę marudna i tak jakby ją gorączka brała ale to chyba na ząbki bo pchała obie piąstki do buzi na raz, wieczorem jednak po kąpieli ją nakarmiłam i zasnęła, byłam w nocy sprawdzać ale nie miała temperatury, kilka razy było słychać w nocy, że nie śpi, bo bawiła się lalą którą ma w łóżeczku ale nie zapłakawszy nawet raz zasypiała i tak już 12 godzin śpi

, zaglądam co chwilkę, nawet chciałam ją obudzić, ale tak dobrze jej się śpi ż nie mam sumienia, dziś to naprawdę chyba bije rekord

Ja nigdzie nie wychodzę bo muszę w ciemnych okularach a tu słońca nie ma i ludzie dziwnie na mnie patrzą
Pranie już się pierze, potem muszę wcześniejsze poprasować noi obiad zrobić i tyle na dziś

Miłego dzionka:-)