reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Evelajna sro lat!!!

Kaka a co mi sie synowa popsuła :-p:-p:-p:-p Moze i jej ida zębole;-) A co do tego karmeinia 180 to mleko ale wiadomo ze zupki itp są bardziej tresciwe wiec 125 spokojnie teraz wystarcza a od 6 m są wieksze:tak:

No ale sa tez obiadki po 5tym o pojemnosci 190...A owoc traktowac jak posiłek??

A ja się nie mogę z czopami przemóc.
Nie wsadzę dziecku i tyle.
M. to zrobił jak dawaliśmy paracetamol raz :tak:
Ja też miałam z tym problem do pierwszego razu hehehehe a teraz ok. Płacze to wiem, że coś nie tak bo ona takich numerów nie robiła;-)

Tak z ciekawości zapytam: Hanula już na dywanie urzęduje? Bo daaawno o macie nic nie było;-)
Bo Hania teraz na kocyku urzęduje. Potem wkleje foty;-) A jak przyjdą puzle podłogowe to na puzzle pójdzie;-)

hehehe ja też tak miałam do pierwszego ryku :tak:

reklama
aaa Drotko tak pytałam bo mi sie wydawało, ze Oliwka często je a ja normalnie;-)

No to fota z koca;-)
Jak widać Hania lubi gumy (balon) więc młodą babcia nie będę;-)

Załączniki

• Obraz 141.jpg
    Obraz 141.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 34
Ano Wiola święta i ta krzątanina jest męcząca.
A gdzie się tak załatwiłaś???? :eek:
Magdzia przy oknach, w domu upał, bo słońce daje przez szybę, a jak okno "otwarłam" to wiaterek silny.

I tak już do wesela - nie dojdziesz do ładu. I tak źle i tak niedobrze.:-D

Kasia a mogłabyś linka do niego wkleić? Ja myślę nad takim, co w uchu mierzy temp. w kilka sekund. Tylko drogi:baffled:

Oj taaaak. Tylk ou nas cały dywan zachlapany i komoda do czwartej szuflady od dołu :-D:-D

Czarna Sami to wygląda na starszego niż pół roczku. I się mieści w spacerówce jak trzeba. Ale uśmiech ma zniewalający:tak::tak:

Dorotka czapeczka taka zalotnie-dziewczęca. Śliczna. Noe wiem jak z pogodą w Polsce, ale ja tak ubieram Tuśkę jak jest jakieś 10-15 st. C Jakby nie było Oli jest zadowolona na spacerku więc chyba ani chłód ani za ciepło nie dokucza.

Kaka ząbki pewnie też. A do tego po szczepieniach odreagowywała.

Dziewczyny, w piłce nożnej tyle goli??? Co to za mecz oglądacie?

Joj, Andy wyszedł spod prysznica i mnie wygania. Ja dziś urodzinuję. Osiemnaste oczywiście i jeszcze trochę łakoci przede mną.:-D:-D

Dobranocki
Sto lat Kochana!

Zyczę powodzenia...i jka miło, ze na wiose babelek sie urodził hehehe

Chlapią chlapią heheheh Od jakiegos czasu kąpałam Hanke w wanience wkłądanej do brodzika a teraz już w samym brodziku od kliku dni ją kąpie. Tam to moze sobie chlapać:rofl2:
My wczoraj pierwszy raz poszliśmy do wanny w łazience, bo wanienka w kuchni już nie zdaje egzaminu, wszystko pływa :sorry:

A ja wczoraj po 21 padłam tak mnie łeb bolał tabletki nie pomogły. Miałam spotkanko z porcelanowym uchem potem krople mietowe i musiałam sie położyć. Wstałąm i było ok a teraz znów zaczyna mnie ćmić:confused2::confused2::confused2::confused2:
A co Ty tak z tych uchem???? strułaś się czymś?

Ja tam wole dawac czopy niz syropy:-p:-p:-p

Ku Pamięci
Pamietam, pamiętam, a tak na marginesie nie sposób nie pamiętać, wszyscy trąbią, choć dla mnie to też ważny dzień, bo i człowiek b. ważny. Miałyście wrażenie, że znacie go tak dobrze jak swojego dziadka i tak też go traktujecie????

My po szczepieniu, Szymon zniósł to dzielnie, waga 8200, a teraz mały śpi i to już 3 godzina będzie :szok::szok::szok:. Ja byłam na zakupach, skróciłam ciut włoski i szukałam tej nafty z olejkiem rycynowym, ale nigdzie nie było, więc kupiłam z czarną rzepą czy coś. Wieczorem ładuję na włosy a teraz idę głowę do podusi przyłożyć, bo boli strasznie.

WIOLU z Janem Pawlem ja tez tak mam ze on jak dziadek:-(Mnie tez cos glowa dzis boli Chyba cisnienie nie takie i jeszcze wieje Ale u mnie teraz jest lepsza pogoda niz bylo wczesniej ;-)
Ja też sie jednak za porządki wzięłam. Teraz mam przerwe na papu. Ale Maksio mój kochany dał mi okna umyć. Ubrałam go i postawiłam w wózku na balkonie usna sobie na chwilę to ja w tym czasie w małym pokoju okno umyłam. A jak myłam balkonowe i w dużym pokoju on juz mały nie spał tylko sie patrzył to nawet kaszke zjedliśmy na balkonie. Za chwile ide dalej jeszcze tyle roboty ze ho ho ale ide póki mi sie chce:tak:
Ja tak jutro zrobie Oli w wozku na balkon a ja heja pojade z OKnami Dzis powynosilam niepotrzebne swoje i jej ciuchy do piwnicy :tak:
Mój też jakoś po spacerku nie miał apetytu. Może się świeżym powietrzem najedli ;-) Zazdroszcze ci spacerku z koleżanką bo za bardzo to nie mam z kim spacerować, ale liczę na to że może poznam jakąś Mamuśkę na placu zabaw ;-)
Proszę o foteczki sweterków i kurteczki :-)
Oli zawsze po spacerze jest bardziej glodna Nie wiem co jej sie dzis stalo ze jesc zabardzo nie chciala Plakala w wozku w drodze powrotnej Ja pedzilam do domu bo myslalam ze glodna a jednak to nie to :eek:
Ja tez nie mam z kim spacerowac Z ta kolezanka widze sie raz na jakis czas Ja tez chcialabym kogos poznac Juz nawet nosze sie z zamiarem zagadania jakiejs mamuski :tak:
Kaka a domaga sie jeszcze po owocach???? jak tak do daj jej 1,5 słoika. i pierwsze słysze ze po 5 sa 190ml:szok:
Ja juz widzialam takie sloiki po 5 miesiacu :tak:
aaa Drotko tak pytałam bo mi sie wydawało, ze Oliwka często je a ja normalnie;-)

No to fota z koca;-)
Dlaczego myslalas ze je czesto ? moze ze w nocy je ?
No pieknie Hania sie bawi na kocyku Moja juz na puzlach :-D

To ze zjadla malo zupki tzn wcisnelam jej caly sloiczek ale z odstepem czasu to dalam jej troche wczesniej mleczko i usnela po nim Jak sie obudzi to ide z nia na chwile do kolezanki po parasolke do wozka Kolezanka ma i mi da Wiec 30 zl zaoszczedzone:tak:

Dziewczyny - wielkie dzięki za życzenia! Jeszcze wczorajszego torcika dojadam, ghighi:happy:

Widzę, że Wam dzisiaj łepetynki dokuczają. Jeśli to na zmianę pogody, to pocieszające jest, że idzie ciepełko! Mam nadzieję, że wkrótce Wam przejdzie.

Och, to chyba każdy tak ma, że myśli o Nim jak o dobrym dziadku... Cztery lata...

Kate bo chciałam się zapytać - czyli nie wracasz do pracy? Świńskie to dać wypowiedzenie kobicie po macierzyńskim. Zastanawiam się co to za niby chroniące przepisy, skoro można tak w ten sam dzień komuś powiedzieć - witaj po macierzyńskim i ... spadaj na sosnę:wściekła/y:

Kaka Hanula tu zasłużone komplemenciki zebrała - dołączam się. Fajna dziewuszka Ci rośnie:tak:

Wiola - Szymuś chłop na schwał! Czyżbyś mu drożdże podawała?:-D

Asiu Tuśka mi dziś dwa razy wywinęła taki numer jak Tobie Rafałek: ja ją za ręce a ona hop! i stoi:szok:

My już prawie spakowane. Nie wiem czy uda mi się dziś wieczorem zaglądnąć, bo idziemy wcześnie spać. Pobudka o 3:30 i na lotnisko. Lądujemy w Krakowie i zasuwamy prosto do Rzeszowa. No i przez najbliższe dwa tygodnie może być różnie z netem:sorry: Ale będę się meldować:tak:
Kaka kiedyś wkleiła wspominkowe zdjęcia, a ja znalazłam przed chwilą na komórce moje "późnociążowe widoki".

Ściskam i do następnego!

Załączniki

• 26092008099.jpg
    26092008099.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 35
Kaka a domaga sie jeszcze po owocach???? jak tak do daj jej 1,5 słoika. i pierwsze słysze ze po 5 sa 190ml:szok:
Są są i owocki i obiadki:tak:

No to fota z koca;-)
Wyygląda super.Duża z niej dziewczynka:-)

Dziewczyny - wielkie dzięki za życzenia! Jeszcze wczorajszego torcika dojadam, ghighi:happy:

Widzę, że Wam dzisiaj łepetynki dokuczają. Jeśli to na zmianę pogody, to pocieszające jest, że idzie ciepełko! Mam nadzieję, że wkrótce Wam przejdzie.

Och, to chyba każdy tak ma, że myśli o Nim jak o dobrym dziadku... Cztery lata...

Kate bo chciałam się zapytać - czyli nie wracasz do pracy? Świńskie to dać wypowiedzenie kobicie po macierzyńskim. Zastanawiam się co to za niby chroniące przepisy, skoro można tak w ten sam dzień komuś powiedzieć - witaj po macierzyńskim i ... spadaj na sosnę:wściekła/y:

Kaka Hanula tu zasłużone komplemenciki zebrała - dołączam się. Fajna dziewuszka Ci rośnie:tak:

Wiola - Szymuś chłop na schwał! Czyżbyś mu drożdże podawała?:-D

Asiu Tuśka mi dziś dwa razy wywinęła taki numer jak Tobie Rafałek: ja ją za ręce a ona hop! i stoi:szok:

My już prawie spakowane. Nie wiem czy uda mi się dziś wieczorem zaglądnąć, bo idziemy wcześnie spać. Pobudka o 3:30 i na lotnisko. Lądujemy w Krakowie i zasuwamy prosto do Rzeszowa. No i przez najbliższe dwa tygodnie może być różnie z netem:sorry: Ale będę się meldować:tak:
Kaka kiedyś wkleiła wspominkowe zdjęcia, a ja znalazłam przed chwilą na komórce moje "późnociążowe widoki".

Ściskam i do następnego!
Swietne zdjęcie i wspomnienie. Życze miłego wyjazdu i zaglądaj do nas a jak by ci sie nie udało to Wesołych Świąt Życze I Mokrego Dyngusa :-)
Ja już na dziś skończyłam
Okna - umyte
Firanki - uprane, wyprasowane, powieszone
W szafach - poskładane,
Maksa ciuszki - przebrane i zapakowane do garażu
Reszta na jutro. Bo dziś już nie mam siły.

Dziewczyny mam propozycje. Zapalmy dziś świece w oknach w godzinę śmierci JPII jak go nazwałyście naszego "dziadzia" czyli o 21.37. To na jego cześć i że zawsze będziemy pamiętać.

Ostatnia edycja:
My po szczepieniu, Szymon zniósł to dzielnie, waga 8200, a teraz mały śpi i to już 3 godzina będzie :szok::szok::szok:. Ja byłam na zakupach, skróciłam ciut włoski i szukałam tej nafty z olejkiem rycynowym, ale nigdzie nie było, więc kupiłam z czarną rzepą czy coś. Wieczorem ładuję na włosy a teraz idę głowę do podusi przyłożyć, bo boli strasznie.

Kawał chłopa hehe

Ściskam i do następnego!
Swietna fota z brzusien:rofl2:

I do nas puzzle przyszły. Od razu machnełam Hani przemeblowanko:-D

Załączniki

• Obraz 143.jpg
    Obraz 143.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
oto obiadek tki;-)
HiPP: Dynia z indykiem[]=dynia&sword_list[]=indykiem
Zwracam honor byłam w Tesco i widziałam i kupiłam:-p:-p:-p:-p
A co Ty tak z tych uchem???? strułaś się czymś?

A nie wiem od czego to pewniec cos mi na zoładku stało.
No no ładnie chłopina ci rosnie:tak::tak::tak:

Ściskam i do następnego!
Spokojnego szczesliwego lotu i podróży. A fotka rewelacyjna:-D:-D:-D
Dziewczyny mam propozycje. Zapalmy dziś świece w oknach w godzinę śmierci JPII jak go nazwałyście naszego "dziadzia" czyli o 21.37. To na jego cześć i że zawsze będziemy pamiętać.
My to robimy co roku:tak:
Kawał chłopa hehe

Swietna fota z brzusien:rofl2:

I do nas puzzle przyszły. Od razu machnełam Hani przemeblowanko:-D
bosko normalnie musze kupic jak najszybciej!!!!!!!!!!! Zaraz lece na allegro:rofl2:

My po zakupko-spacerku poleciałam do Tesco bo kołonas marny wybór w zupkach i soczkach;-) Całe szczescie ze wziełam nosidełko bo Laura ledwo szła wiec małego w nosidło a Lala do wózka:-p
Idu kolacyjke wstawic;-)

Do góry