dowikla
Matka-wariatka x3 :)))
Zaraz Go wezme bo juz dostaje z nim na łebNa dwór byś go wzięla a nie po domu każesz jeździc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaraz Go wezme bo juz dostaje z nim na łebNa dwór byś go wzięla a nie po domu każesz jeździc![]()

Zaraz Go wezme bo juz dostaje z nim na łeb
Masz racje![]()
ja też za chwile ide znów na spacerek, nei che ms ie siedziec w domu, tymbardzeij ze kolejne 2 dni bede siedziec zamknięta w pracy bez świeżego powietrza...

zapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracająmo to ponarzekalyscie na tych facetow
no niestety juz oni tak maja ze mysle iz ich praca i przynoszenie kasy do domu powinno wystarczac
Mnie moj tez wkurza no ale co powinnysmy sie cieszyc ze nie sa alkoholikami, narkomanami i babskimi bokserami![]()
Gotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granice
zapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracająGotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granice
![]()

Jutro napewno pojde do musze jakos wygladac do cholerki jasnej
dla siebie tez cos musez zrobic

fox life? a co to za programzapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracająGotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granice
![]()

Niemiecki chyba?fox life? a co to za programNiemiecki chyba?