reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja tez nie czytalam i powiem wam ze nie zaluje, bo albo powinno sie czytac ksiązke albo oglądac film a nie jedno i drugie bo jak dla mnie szału mozna dostac! oni tak potrafią zmieniac wszystko ze po paru minutach takiego filmu odechciewa sie oglądac....:baffled:
jak ktos czytał np książkę "P.S. Kocham Cie" a potem obejrzał film to wie o czym mówie.......:eek:
ja tam zawsze wolałam czytać książki niż oglądac na ich podstawie filmy tak już mam:tak::-)

DOBRANOC DZIEWCZYNY DO JUTRA!!!!!

reklama
hej kobitki nie bylo mnie sporo czasu pamietacie mnie jeszcze?sporo sie pozmienialo nasze grono sie powiekszylo,witam nowe staraczki!
mam prosbe niech ktoras z Was w skrucie opisze mi czy sa nowe fasolki,,,prosze....
pozdrawiam Was wszystkie!!!!!

Jeżeli chodzi o Kod Leonarod..., to książka sto razy lepsza, według mnie:-)

Idę spać, jutro rano na uczelnię, mam nadzieję, że mój promotor przeczytał to, co mu oddałam i że mu sie podoba:-), Potem idę na badmintona, może na jakieć zakupy, więc w domku pewnie późnym popołudniem będę..
Buziaki i kolorowych snów:-D

a ps.kocham cie oglądalam film ale mi sie nie podobał, mimo że książki nie czytałam ;-)
pewnie dlatego ci sie nie podobal, bo film byl byle jaki :-) a książka super:-D
hej kobitki nie bylo mnie sporo czasu pamietacie mnie jeszcze?sporo sie pozmienialo nasze grono sie powiekszylo,witam nowe staraczki!
mam prosbe niech ktoras z Was w skrucie opisze mi czy sa nowe fasolki,,,prosze....
pozdrawiam Was wszystkie!!!!!
witaj romeczko, wieki cie nie bylo..:-) ojej nawet nie wiem ile tych fasolek odkąd cie nie bylo- ostatnio doszła z fasolką kulaszusza ale chyba jej nie znasz, a reszte nie pamietam :-D co u ciebie ? jak staranka?

A ja dopiero wróciłam do domu byłam na zakupach a potem wstąpiłam do koleżanki na piwko i tak mi cały dzień zleciał.Oczywiście zadzwonił mój M i nie wytrzymałam i sie popłakałam że znowu się nie udało:-(.Tak bardzo pragnę dzidziusia.Mam nadzieje że kiedyś poczuje jak to jest mieć w sobie taką małą istotkę. Tak jakoś mi smutno:-:)-(

witaj romeczko, wieki cie nie bylo..:-) ojej nawet nie wiem ile tych fasolek odkąd cie nie bylo- ostatnio doszła z fasolką kulaszusza ale chyba jej nie znasz, a reszte nie pamietam :-D co u ciebie ? jak staranka?

no wlasnie wieki mnie nie bylo.....mialam problem z netem..
poki co moje staranka odlozone na bok...mam troche innych spraw na glowie,takze nie mysle o tym zbytnio..milo ze pytasz! pisz co u Ciebie bo przez ten brak neta nie wiem juz nic:-(

poki co moje staranka odlozone na bok...mam troche innych spraw na glowie,takze nie mysle o tym zbytnio..milo ze pytasz! pisz co u Ciebie bo przez ten brak neta nie wiem juz nic:-(
Witam się z rana i uciekam do pracy:-) dzisiaj przy herbatce bo milk się skończyło:wściekła/y:
Romka gdzie ty się podziewałaś kochana? Ada200 ma fasolkę udało jej się:tak:

reklama
Czesc Romeczko!jak ja sie ciesze ,ze sie odezwlas,bylas tutaj pierwsza osoba,ktora poznalam.jak widzisz nadal sie staram i jeszcze nie ma efektow.niektore dziewczyny przynajmniej wiedza dlaczego nie moga zajsc,a ja ,u mnie wszystko w porzadku i M tez.poki co nie zalamuje sie i caly czas mam nadzieje,ze w koncu sie uda.tobie tez w koncu sie uda,zobaczysz.ja jak zwykle witam sie porannie i nie wiem,czy jeszcze sie odezwe,bo pracuje od rana do wieczora,a jeszcze dom na glowie.zreszta wam dziewczyny nie musze tego tlumaczyc.wczoraj troszke was poczytalam,ale nie dalam rady juz nic napisac.moze dzisiaj uda mi sie z pracy.aha!przepraszam za moja pisownie,ale mam niemiecka tastature w komputerze i nie mam wielu liter polskich,no wiecie tych z kropkami i kreskami nad.pozdrawiam was cuieplutko.moze sie jeszcze odezwe.buzka!pa!:happy::happy::happy::happy::happy::happy:;-);-);-);-);-);-)

Do góry