reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam :-)
hei kochaniutkie.-)
Nie bylo mnie caly tydzien i powiem wam szczeze ze bylo poprostu super!!!
Zycze wam wesolych swiat wielkanocnych i smakowitego jajka oczywiscie MESKIEGO.-)hehe
Witaj, również życzę Wesołych Świąt.

Jestem i jestem załamana.
Pęcherze pękły z prawego jajnika (zdrowy) i jest płyn więc pękły albo w sobote albo w niedziele rano. Sex był w środę, piątek i niedzielę wieczorem.
Ale
Na lewym jajniku sa dalej pęcherze - nic z nich nie będzie. Doszło do przerostu jajnika lewego czy coś tam i dlatego to była ostatnia moja stymulacja na CLO jeżeli nie zajdę. Po tym mam mieć 2 miesiące przerwy.
No to dla mnie trafiłaś:tak:
Co do clo to ja też brałam a jak zmieniłam ginka to zmieniłam mi lek na metformax (lek na cukrzycę, który ma dobry wpływ na owulację) bez tabl nie miałam wogóle owulacji i metformax pomógł.

Ja też śluzu ciągnącego nie mam,sprawdzam od kilku miesięcy i dupa.
Mi się kiedyś wydawało, że nie mam śluzu a poszłam do ginka na usg i on powiedział, że jest super śluz a na zew. nie było wcale;-)

a co do pociągu to uhuhu bylo to ładnych xxx lat temu boshe nawet nie pamietam jakies 10-11 lat temu chyba...
Ojej:baffled::baffled::baffled::baffled:

biore luteine i nie wiem czy to teraz bedzie mialo wplyw ze dopiero dostanie jak przestane brac
Luteina nie ma wpływu na betę.

ja też to oglądam ale powiem wam że książka jest o wiele lepsza przynajmniej dla mnie:tak:
Zgadzam się:tak:

hej kobitki nie bylo mnie sporo czasu pamietacie mnie jeszcze?
Witaj skarbie:-D:-D

a ja .... wczoraj na noc 38,5 st gorączki noc lekko nie przespana zajeb..ty bol gardla i migdala dla urozmaicenia dzisiej lewego - dla przypomnienia wczoraj byl prawy! :laugh2:
Mam nadzieje, że już lepiej się czujesz;-)

a ja dzis zasnełam z ranca z termometrem w pi...... hahahahhaha:-D obudzilam sie po pół godzinie:laugh2:
Szalona ;-);-);-)mam nadzieje, że plastikowy masz termometr.

a w czwartek idziemy z mezem do androloga
Trzymam kciuki za wizytę.

siknełam na testa i znów negatyw.. biore do konca luteine i czekam na @.. nic chyba wiecej nie pozostaje go zrobienia..
Jeszcze przed odstawieniem możesz zrobić test.

Uwaga Chwalę się:
Pisemny 4,5, ustny na 6:-D:-D Ogólna ocena z kursu: Bardzo dobry.:-):-)
huraaaaaa, mam to już z głowy...
SUPER, gratuluję :-):-):-):-):-)

Słuchajcie co do przytulanek kiedyś już była dyskusja czy lepiej co 2 dzień czy codziennie. Nam się udało w próbie codziennej gdzie było 6 dni pod rząd.;-);-)

reklama
Witajcie Kochaneczki... jeszcze nic nie czytałam więc nie wiem co i jak.
Uwaga Chwalę się:
Pisemny 4,5, ustny na 6:-D:-D Ogólna ocena z kursu: Bardzo dobry.:-):-)
huraaaaaa, mam to już z głowy...
Od dzisiaj nalot na sprzątanie.... Idę czytać:-)
Hania!!!!!! do raportu, zaintrygowałaś mnie strasznie:-)
Gratulejszon! to ja od razu po porade co zrobic by nie placic gigantycznego podatku bo po rozliczeniu pita okazalo sie ze sporo gibnelo sie na 2 prog podatkowy! :confused2::confused2::confused2:

Musze się pożalić:zawstydzona/y:
W tym roku święta organizuje moja teściowa(jak co roku) i będzie 12 osób oczywiście moi rodzice też ale wiecie ja bym wolała pojechać ze swoimi na działeczkę i tam sobie spędzić niedziele w spokoju.
A mój M nie widzi problemu stwierdził, że pójdziemy na godzinkę a później do domku wrócimy. I będziemy sami siedzieć w 4 ścianach. A na działałkę pojedziemy w poniedziałek. Wiem trochę marudna jestem.:eek::eek:

Ostatnia edycja:
Hanka weś se odposc ten pesymizm! złoić tyłek mam !!!! ja sie naprawde pofatuguje! a co se myslisz wezme gang BB i sie stawimy tam u ciebie z pasami!!!! :angry:
no prosze mi tu nastawienie zmienic! :laugh2:
Dupeńko masz przynajmniej co wspominać!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Konstuktywne opierdzielanie - już jestem w pionie.

czesc dziewczyny
duzo wychodze z domu, kupilam sobie nowe odlotowe ciuszki :)

I się chwali oby tak dalej. Też muszę spróbować.

:szok:Hanka-jakie zdjecia, jakich skrzynek, o co chodzi:szok::szok::szok: zreszta nie wazne o co...ja tez chce!!!!!:laugh2::-p:laugh2:

A co do pechezrykow-Hanka spokojnie...z jednego pekly-szansa duza-ja 3mam ckiuki mocno!!! Z przytulankami trafilas jak trzeba, bedzie dobrze!!!
A co mowil gin o tych przerostach na jednym jajniku itd...co masz z tym robic? samo sie wyrowna czy jak?

Zajaczku-no dostaniesz wielkiego buziaka!!!!!!!!!Zreszta wiedzialam od samego poczatku ze MISTRZUNIO Z CIEBIE
GRATULUJE KOCHANA!!!!!!!!

Romciu...matko swieta-gdzies ty na wieki przepadla??? Nie wiem dokladnie kiedy, ale dluuugo cie nie bylo... Mamy nowe fasolki: Katarzynka79, Kulaszusza, Butterfly, Elizabeth, Kinguś, Olica, ...ktojeszcze????jej wylecialo z głowy... A i Nenius ma synka-Igorka-cuuuudenko chłopczyk:-)

Pysiu-no wreszcie jestes z tą sliczna kolorowa klawiaturka...pisz co u Ciebie!!!! mam nadzieje, ze efeky uboczne lekow juz minely...jak sie czujesz kochana?

Emma nie przejmuj sie polskimi znakami...ja wogole na to nie patrze, zreszta mnie sie tez wygodniej pisze bez ś,ć,ą,ę...itd...

Kucuk...a co oznacza Toj nick??? przypomnisz mi...wim, ze to po turecku, ale co? Wyspalas sie dzisiaj?

Eve-no to sie porobiło...kochana - tylko mi nie mow ze ty z taka goraczka wczoraj i dzisiaj jestes w pracy :szok:....
Biedactwo-przytulam mocno!

Marzenixx...a ciebie to widze sporty ekstremalne pociagaja, termometr w dziurce, ognisko na plazy i kaskaderka z pociagu:-p:-D

Elfa75-kochana-no jestes...juz sie o ciebie dopytywalam ostatnio:-)
No i wyjasnij nam tu teraz ladnie dlaczego testa 2 dni przed @ sikasz???? Kochanie-nie wolno!!! tylko sie niepotrzebnie zasmucsz i testa marnujesz, pamietaj: czekamy do terminu!!!!!! Za 2 dni wynik sikanca moze juz byc calkiem inny i 3mam kciuki by tak było!:tak:

Co fajnego kupilas????

Zaniepokojona-3mam za prolaktynke!!! odezwij sie po wizycie-buziaki!

Nektarynka...jakies to zakrecone...no ale moze szybko sie wyjasni...no bo jedno z 2 musi sie zdarzyc, jak nie fasolka to @ chociaz...oj Ci sie poprzestawialo wiosennie na maksa...;-)

Szafirku-dziekuje za mile slowka kochana....
Ale z ciebie to tez zdolniacha byc musi-zurandole chinskie-wow!!!!
A mezowu tylko pozazdroscic takich fajnych podrozy ...co on robi w pracy, ze ma tak fajnie? moze ja sie tez przebranżuje...?:tak:

AndziaS...co nowego? jakas cicha ostatnio jestes...

Gosia-jak gardelko???

Babo-WESOLYCH SWIAT I UDANEGO WYJAZDU DO BRUKSELKI!!!!!

Lilu, Kingus, Kulaszusza, Butterfly, Kropcia, Karole DePassingby, Wolfheart, Olesia33, Mari27, Olica, Dzen4, Sephora,, Beatka, Makaronka...i cała reszta......-buziaki!

Ostatnia edycja:
Musze się pożalić:zawstydzona/y:
W tym roku święta organizuje moja teściowa(jak co roku) i będzie 12 osób oczywiście moi rodzice też ale wiecie ja bym wolała pojechać ze swoimi na działeczkę i tam sobie spędzić niedziele w spokoju.
A mój M nie widzi problemu stwierdził, że pójdziemy na godzinkę a później do domku wrócimy. I będziemy sami siedzieć w 4 ścianach. Wiem trochę marudna jestem.:eek::eek:

Też tak mam, nienawidzę dużych imprez rodzinnych i zamieszania. Może dlatego, że moja rodzina jest strasznie mała ( w sensie rodzice, siostra i mój).
Moja mama nie wpada na szalone pomysły organizowania wspólnych świąt na szczęście.

Też tak mam, nienawidzę dużych imprez rodzinnych i zamieszania. Może dlatego, że moja rodzina jest strasznie mała ( w sensie rodzice, siostra i mój).
Moja mama nie wpada na szalone pomysły organizowania wspólnych świąt na szczęście.
Jakoś na wigilię bardziej mi pasuje takie dużo grono.
Teraz to ja bym sobie poleżała po jedzonku a tak przy stole trzeba będzie siedzieć.
Tak teraz myślę, że może M chce się tak wszystkim pokazać naszego skrzata(mój brzuch);-) Dobrze, że uda mi się go w poniedziałek na działkę wyciągnąć.

Eve ja miałam mononukleoze ale dawno w podstawówce.

:szok:Hanka-jakie zdjecia, jakich skrzynek, o co chodzi:szok::szok::szok: zreszta nie wazne o co...ja tez chce!!!!!:laugh2::-p:laugh2:

A co do pechezrykow-Hanka spokojnie...z jednego pekly-szansa duza-ja 3mam ckiuki mocno!!! Z przytulankami trafilas jak trzeba, bedzie dobrze!!!
A co mowil gin o tych przerostach na jednym jajniku itd...co masz z tym robic? samo sie wyrowna czy jak?

Żadne rozbierane - zboczeńcu. Wysłałam jej zdjęcie gorsetu.

Samo sie naprawi ale nie mogę już brać clo bo mogą się rozrosnąć wypełnić płynem i mogę się zadławić tym płynem czy coś tam. Wqurwiłam się wczoraj i nie za wiele informacji do mnie docierało.

reklama
Do góry