kinguś
Nie poddam się
Witam :-)

Co do clo to ja też brałam a jak zmieniłam ginka to zmieniłam mi lek na metformax (lek na cukrzycę, który ma dobry wpływ na owulację) bez tabl nie miałam wogóle owulacji i metformax pomógł.

Słuchajcie co do przytulanek kiedyś już była dyskusja czy lepiej co 2 dzień czy codziennie. Nam się udało w próbie codziennej gdzie było 6 dni pod rząd.;-);-)
Witaj, również życzę Wesołych Świąt.hei kochaniutkie.-)
Nie bylo mnie caly tydzien i powiem wam szczeze ze bylo poprostu super!!!
Zycze wam wesolych swiat wielkanocnych i smakowitego jajka oczywiscie MESKIEGO.-)hehe
No to dla mnie trafiłaśJestem i jestem załamana.
Pęcherze pękły z prawego jajnika (zdrowy) i jest płyn więc pękły albo w sobote albo w niedziele rano. Sex był w środę, piątek i niedzielę wieczorem.
Ale
Na lewym jajniku sa dalej pęcherze - nic z nich nie będzie. Doszło do przerostu jajnika lewego czy coś tam i dlatego to była ostatnia moja stymulacja na CLO jeżeli nie zajdę. Po tym mam mieć 2 miesiące przerwy.

Co do clo to ja też brałam a jak zmieniłam ginka to zmieniłam mi lek na metformax (lek na cukrzycę, który ma dobry wpływ na owulację) bez tabl nie miałam wogóle owulacji i metformax pomógł.
Mi się kiedyś wydawało, że nie mam śluzu a poszłam do ginka na usg i on powiedział, że jest super śluz a na zew. nie było wcale;-)Ja też śluzu ciągnącego nie mam,sprawdzam od kilku miesięcy i dupa.
Ojeja co do pociągu to uhuhu bylo to ładnych xxx lat temu boshe nawet nie pamietam jakies 10-11 lat temu chyba...

Luteina nie ma wpływu na betę.
biore luteine i nie wiem czy to teraz bedzie mialo wplyw ze dopiero dostanie jak przestane brac
Zgadzam sięja też to oglądam ale powiem wam że książka jest o wiele lepsza przynajmniej dla mnie![]()

Witaj skarbiehej kobitki nie bylo mnie sporo czasu pamietacie mnie jeszcze?

Mam nadzieje, że już lepiej się czujesz;-)a ja .... wczoraj na noc 38,5 st gorączki noc lekko nie przespana zajeb..ty bol gardla i migdala dla urozmaicenia dzisiej lewego - dla przypomnienia wczoraj byl prawy!![]()
Szalona ;-);-);-)mam nadzieje, że plastikowy masz termometr.a ja dzis zasnełam z ranca z termometrem w pi...... hahahahhahaobudzilam sie po pół godzinie
![]()
Trzymam kciuki za wizytę.a w czwartek idziemy z mezem do androloga
Jeszcze przed odstawieniem możesz zrobić test.siknełam na testa i znów negatyw.. biore do konca luteine i czekam na @.. nic chyba wiecej nie pozostaje go zrobienia..
SUPER, gratuluję :-):-):-):-):-)Uwaga Chwalę się:
Pisemny 4,5, ustny na 6Ogólna ocena z kursu: Bardzo dobry.:-):-)
huraaaaaa, mam to już z głowy...
Słuchajcie co do przytulanek kiedyś już była dyskusja czy lepiej co 2 dzień czy codziennie. Nam się udało w próbie codziennej gdzie było 6 dni pod rząd.;-);-)