reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

W sklepie firmowym Glucka są świetne łaszki dla dziewczynek i nietylko w różu są zielone (różne odcienie) z czerwonym , pomarańczem , naprawde szału można dostać i smyk też oferuje fajną game kolorystyczną .

Dzięki Andzia o Smyku zapomniałam ! Mam już tyle różowych ubranek, że powiedziałam rodzince, że mile widziane inne kolory. Będzie śmiesznie jak Małej coś urośnie :-D

A ja nareszcie mam do wyprawki coś innego, niż ciuszki :-D

Dziś byłyśmy z Madziumbą w Biedronce i kupiłam dla Kseni wanienkę ;-) Jest to zwykła miska o lekko podłużnym kształcie, ale ma fajny kolorek i zajmuje znacznie mniej miejsca

Jak tak teraz patrzę na tą "wanienkę" to jeszcze bardziej mi się podoba niż w sklepie :tak:

reklama
Co do smoczkowych termometrow to slyszalam same zle opinie, duzo kolezanek sie wypowiadalo, z edizecko w trakcie goraczki nie zawsze chcialo dlugo ssac takieg termometru smoczka i nie dalo sie temperatury zmierzyc.
:baffled:

Zdaje sobie sprawę,że różne są dzieci i ze smoczkowym może być problem.
Ja dostałam go w prezencie-ale nie radzę opierać się tylko na tym, może dzidzi nie pasować, więc będe miała jeszcze elektroniczny :)
Ale wszystko "wyjdzie w praniu"

A ja zapoluje na tą wanienkę w biedronce:p

No ja też uważam, że to jeszcze za wcześnie:tak: Wiele rzeczy będę miała po Majce, wózek, łóżeczko, fotelik do samochodu. Ciuszki to się zobaczy, jak będzie dziewuszka to niewiele będę musiała dokupić, mam tego stosy;-) ale i tak skuszę się na coś nowego:tak: A dla chłopca to zaszaleję:-)

Sunniva, witam w klubie!!! Julinka dostała tony ubranek, a ja szalona mimo to zostawiłam fortunę w sklepikach z dziecięcą odzieżą :-) prawie wszystko zostało, myślimy z moim A kupić drugie łożko, z którego ja z malutką będziemy korzystać... zobaczymy jeszcze bo na razie pomarzyć sobie możemy o czymkolwiek... mimo, że Julinka miała kupę nowych rzeczy, to i tak pewnie znów wydam fortunę na ubranka, bo to wszystko jest takie ładne i aż korci :-) żeby kupić...

patrzcie jaki smoczek znalazlam :-D

[ame=http://www.amazon.de/Billy-Bob-Schnuller-LIL-VAMPIRE/dp/B000AKB4JG/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=baby&qid=1239124969&sr=1-5]Billy Bob Schnuller LIL' VAMPIRE - no milk please!: Amazon.de: Baby[/ame]

a wanienki prawie tak ladne, jak ta, w ktorej byla kompana Tricolor :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No prosze bardzo co tam sie wyprawia , a jak listonosz zapuka?:-D:-D:-D:-D

Ale widze ze wszystkie takie delikatniutke jestesmy i szmaty na bębenku nam przeszkadzają:-):-) , ja to nawet bez stanika biegam bo każdy mnie a to gniecie a to przeszkadza a tak to mam przewiew:-D:-D:-D

Listonosz ? Eeeeeeeeeeeetam, strasznie nieciekawy jest więc mam to gdzieś ;-):-D A poza tym on nie puka, tylko wpycha przesyłe do skrzynki na chama, albo rzuca o drzwi, dzwoni i szybko ucieka :-D

A stanik to nosze bo by mi cycki przeszkazaly w chodzeniu obijając sie o kolana ;-):-D

reklama
Do góry