Kasiiula
mamusia Pawełka :)
oo kochane co u mnie sie dzialo przez kilka dni ... 
we wtorek brzuszek mnie bolal w pracy mocno ze az sie zwolnilam... wzielam no-spe i trosze przeszło ale nadal pobolewał... w srode poszlam do pracy a kierowniczka na moj widok maloby nie zamdlała kazała mi isc na urlop zrobic badania ze ból brzucha to nie żarty itp...wiec wzielam urlop 3 dni.... i przełożyłam wizyte na dzis.... i bylam
moja niunia jest WIELKA
jak 3 tyg temu widzialam ja maluśką kropke to teraz jest wielgarna... widzialam maleńki (3mm) nosek
i widzialam rączkę jak macha do mnie heheh
w sumie ruszała sie i serducho biło
wyniki wszytskie mam rewelacyjne i toksopazmoze i WR i tarczycy wszystko jest dobrze :-):-):-):-)
Pan doktor mierzył niuńke bo chyba w tym okresie juz sie robi te badania tak? patrza czy wszytsko dobrze sie rozwija...
a wiek ciazy z USG równa sie mojemu terminowi z miesiaczki
Super 
a i ide na zwolnienie... lekarz powiedzial ze jezeli bede czuje sie lepiej na zwolnieniu to to moja sprawa indywidualna ... wiec co ja mam wieszac sie za lada w sklepie na brzuszku jak moge w domku dla męża obiadki gotowac
nie no zartuje... ale jestem bardzo szcześliwa przynajmniej bede miala teraz czas prawo jazdy dokończyc bo jak bedzie już maluszek bardzo sie przyda
moj pecherzyk (tak to sie nazwywa chyba) mierzy juz 10 cm a dzidzia jest nie wiele mniejsza od niego 
ide narazie na zwolnienie do konca miesiaca a wizyte mam 23 dopiero
Pozdrawiam cieplutko
:-)
we wtorek brzuszek mnie bolal w pracy mocno ze az sie zwolnilam... wzielam no-spe i trosze przeszło ale nadal pobolewał... w srode poszlam do pracy a kierowniczka na moj widok maloby nie zamdlała kazała mi isc na urlop zrobic badania ze ból brzucha to nie żarty itp...wiec wzielam urlop 3 dni.... i przełożyłam wizyte na dzis.... i bylam
Pan doktor mierzył niuńke bo chyba w tym okresie juz sie robi te badania tak? patrza czy wszytsko dobrze sie rozwija...
a wiek ciazy z USG równa sie mojemu terminowi z miesiaczki
a i ide na zwolnienie... lekarz powiedzial ze jezeli bede czuje sie lepiej na zwolnieniu to to moja sprawa indywidualna ... wiec co ja mam wieszac sie za lada w sklepie na brzuszku jak moge w domku dla męża obiadki gotowac
ide narazie na zwolnienie do konca miesiaca a wizyte mam 23 dopiero
Pozdrawiam cieplutko