reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Na toxo, różyczke itd muszę jeszcze poczekać WRRR, a jutro wizyta u ginka-mam nadzieję, że z moją Malwinką wszystko okey :-)
Narazie dzidzi nazywam Malwinką -bo takie mam przeczucie :-)

Ja na swojego malucha mówie Kajtek (też mam przeczucie), jestem juz po badaniach i zdrowom jak rydzynka jeno musze uważać na toxo bo nie przechodziłam.

Kochana ja mam swój typ od kilku lat! To x-lander. Jest kilka wersji, więc nie będę wszystkich wymieniać. Ja o tym wózku mogę godzinami gadać. Gondola jak gondola, ale spacerówka jest bardzo stabilna i profesjonalna.Teraz po 1 dziecku już jestem mądra i wiem na co zwracać uwagę. Jak któraś potrzebuje rad to walcie śmiało:-D:tak: X-lander jest jak na swoje atuty dość tani. W granicy 100 zł gondola ze spacerówką. Używane na allegro koło 600. Są trójkołowe i normalne ( nie polecam trójkołowców!!!). Są nawet terenowe! Mogłabym chyba pracować jako przedstawiciel x-landera:-D

X-Lander ...taaa to nasz typ !!! nawet wiemy juz w jakim chcemy kolorze

reklama
hej...
ja dzis w bardzo złym nastroju..:zawstydzona/y: owulka trwa, a ja z moim M nie tyle co poklócona ale odrana cicho jakoś.....przytulanek nie bylo:-( on jest taki zapracowany ze na nic nie ma sily, nawet nie wiem czy sily czy ochoty czy za duzo o pracy mysli, nie wiem.... jestem zla, smutna, wsciekla nie wiem, nie wiem co mam robic... poprostu juc nie mam sily...

dobrze ze zaraz siostra przyjdzie z moja chrzesniczka, bo przyjechali na swieta to przynajmniej nie bede myslec.... ale jak mam nie myslec skoro mi mokro i wiem ze mam miec dzis lub jutro owulke!!

a wogole to nie wiem jak mam zapisac dzisiejsza tenmperature, bo mialam na termometrze rteciowym miedzy 36,3 a 36,4 - tak w polowie. jak mam to zapisac??

Kochana ja mam swój typ od kilku lat! To x-lander. Jest kilka wersji, więc nie będę wszystkich wymieniać. Ja o tym wózku mogę godzinami gadać. Gondola jak gondola, ale spacerówka jest bardzo stabilna i profesjonalna.Teraz po 1 dziecku już jestem mądra i wiem na co zwracać uwagę. Jak któraś potrzebuje rad to walcie śmiało:-D:tak: X-lander jest jak na swoje atuty dość tani. W granicy 100 zł gondola ze spacerówką. Używane na allegro koło 600. Są trójkołowe i normalne ( nie polecam trójkołowców!!!). Są nawet terenowe! Mogłabym chyba pracować jako przedstawiciel x-landera:-D

O loree to super !!!
Właśnie nie chcę 3 kołowca. Chcę duże 4 gumowe koła :-)
Serio taki fajny ten X lander?
Który byś poleciła ?
Czy on jest bardzo ciężki i czy rozkłada się spacerówka całkiem na leżąco?
Czy moje dzidzi przez 6 miesięcy zmieści się w gondoli? :-)

Olica gratuluję wyboru wózka:-D:-D:-D:-D
Trójkołowce wyglądają fajnie, ale spróbujcie wjechać takim wózkiem na jakiś podjazd, zwłaszcza jeśli to są takie zwykłe szyny! Nie ma szans i trzeba wózek wciągać tyłem! NIe ma nigdzie podjazdów dla trójkołowców.

hej...
ja dzis w bardzo złym nastroju..:zawstydzona/y: owulka trwa, a ja z moim M nie tyle co poklócona ale odrana cicho jakoś.....przytulanek nie bylo:-( on jest taki zapracowany ze na nic nie ma sily, nawet nie wiem czy sily czy ochoty czy za duzo o pracy mysli, nie wiem.... jestem zla, smutna, wsciekla nie wiem, nie wiem co mam robic... poprostu juc nie mam sily...

dobrze ze zaraz siostra przyjdzie z moja chrzesniczka, bo przyjechali na swieta to przynajmniej nie bede myslec.... ale jak mam nie myslec skoro mi mokro i wiem ze mam miec dzis lub jutro owulke!!

a wogole to nie wiem jak mam zapisac dzisiejsza tenmperature, bo mialam na termometrze rteciowym miedzy 36,3 a 36,4 - tak w polowie. jak mam to zapisac??

Ja zapisuje w takim przypadku 36,35

Nawet mi się podoba, tylko boję się tych mniejszych kół...
Spacerówka fajowo wygląda-tak kosmicznie :-)

Ooo taki kolor jest praktyczny (nie widać brudu) :-)
PICT0291.jpg

reklama
Do góry