reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Koszulka fajowa, a co do poduszki to pewnie bym sobie odpuscila, ale wole sie nie wypowiadac bo nie rodzilam naturalnie i nie mialam szytego krocza więc raczej niech cos powiedzą dziewczyny, które to przechodziły :tak:

Annya-koszulka super:-):tak:,a poduszka według mnie zbędna, lepsze dziecięce koło do pływania-takie zwykłe dmuchane, choć dla mnie jedynym wyjściem było leżakowanie albo siedzenie na półdupku:-D:-D

Andzia, Sterntaler to bardzo dobra firma z tego co tu czytuje. Ja mam od nich upatrzona pozytywke pluszowa, tylko nigdzie w zwyklych sklepach z ta melodia co chce (osiolek - kolysanka Mozarta) akurat juz nie ma.

Carmi poszukaj w necie na stronce sterntaler , , bo moja owieczka z tamtąd pochodzi w sklepach tez niewidziałam,

Tricolor świetne kolorki , ja sie pochwale pod koniec tygodnia co zamówiłam , czekam az przesyłka dojdzie , wtedy wkleje fotki , a normalnie doczekać sie niemoge :-D:-D:-D

a co do allegro, to chyba muszę sobie zablokować, bo w kółko coś kupuję, ale nie powiem, żebym była przy dokonywaniu wyborów specjalnie praktyczna. mój styl zakupów to raczej szalony spontan :-D:-D:-D

kurcze, dzis kurierka sie ze mnie rano smiala, ze tez maniaczka ebayowa jestem :-D No i tak sie zagadalysmy, jakie to fajne rzeczy w fajnych cenach wylapac mozna :zawstydzona/y:

ja kompletuje ostatki. w sobote przyszedl laktator reczny, fotelik samochodowy (idealnie pod kolor wozka :-D ) i wiadro na pieluchy. Dzis maty Angelcare, a w drodze jest jeszcze podgrzewacz do butelek i sterylizator (ktory kupilam opcja w stylu kup teraz i wyszlo, ze dostane do tego poduche do karmienia i nieuzywane 2 spiworki zupelnie gratis :-p). Sterylizator, maty i podgrzewacz kupowalam uzywane.

Rodzinka mnie wspomogla, i oprocz pieluszek, dostalam od kochanej babuni wlasnie szlafrok, koszule do karmienia (z ciekawym systemem, ale nie wiem jak go opisac :eek: , taki przekladaniec jakby)i pizame, takze na szpital jestem w miare przygotowana. Jeszcze spakowac torbe, dokupic tetry i czekamy.

Wiecie co, az zaczelam cieszyc sie juz na porod :-D

acha, i mam juz w koncu wozio!!! piekny jest :tak: Teraz tylko wyprac go jakos :baffled:

reklama
i to chyba Ty sie smialas, ze ja moge sklep otworzyc? :-D:-D:-D

sliczne pajacyki :tak: Ja pajacow mam nieduzo. Za to bodziakow z krotkim rekawem do wyboru do koloru :-D

Po ile je masz, kupuję wszystkie ;-):-D:-D:-D Żartowalam :-) No, ale jak bys sklep otwarła ...
Ja naprawde nie mam tak duzo tych malych ciuszków. Jeszcze mi wiele brakuje. Własnie spioszki musze kupić, ale jeszcze nie znalazlam nic ciekawego. Narazie musze spasować z zakupami bo zaczynam przeginać. W maju może coś znowy zacznę wybierać.

Do góry