reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Oj Marika też ma humor jak Kacper... mama zabrała ją na spacer, a ja szykuję się na rozmowę.

Nie chcę zapeszać, ale właśnie oddzwonili z firmy, gdzie byłam w poprzednią środę i są pod wrażniem po rozmowie i chcą współpracować. Dokładną ofertę złożą mi w przyszłym tyg., ale są jak najbardziej na TAK. Ja w sumie też, ale zobaczymy jak dziś... no i czy się odezwą z ciekawą propozycją.

Od razu humor lepszy jak mni doceniają... i dziś moja koleżanka z pracy powiedziała, żebym się nie zdzwiła, że będą mnie jednak chcieli zatrzymać w pracy... bo koleżanka i kolega z teamu odeszli, a ja najlepiej znam klienta... Niech się pocałują w d...

Nie puszczajcie kciuków!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Marma! współczuję z M. co się z tymi chłopami na wiosnę dzieje, to nie wiem!!!
Kate! Gratulacje i kciukasy zaciśnięte mocno - tylko daj znać, kiedy puścić, bo nic się nie da zrobić!

A ja znowu miałam awanturę na spacerze.
No nie mam pomysłów już na nią.
Wydaje mi się, że jest jej niewygodnie...
I na leżąco i na półleżąco...
Muszę szybko ten nowy wózio kupić!
Lecimy zaraz na zupkę a potem do spaceru podejście 2.
Chociaż pogoda zdradliwa - piękne słońce i zimny wiatr...

MALENA a co z tymi dziewuchami znowu??? Ja Marikę wczoraj nosiałam na spacerze. Ciekawe, czy babci daje popalić. Zaraz mam do nich dołączyć.

Ja narazie samolubie Po 9 pojechalam z Oli do Cieszyna Kierowca pomogl mi z wozkiem a pani potrzymala mi spaca Oliwie :-)
Jak wychodzilam to kierowca rozlozyl mi wozek i tak samo jak wracalam do mamy Tylko tu juz w domu moja mama po mnie przyszla I tym sposobem poradzilam sobie sama z Oliwia ,wozkiem i rzeczami pod wizkiem :-)

Milam isc do szwagierki ale jej 10 misieczny synek obal sie kawa i wyladowali w szpitalu na CHirurgi dzieciecej wiec bylam z ninia w szpitalu Na szczescie to nie byl oddzial chorob wewnetrznych :-)
W szpitalu troche posiedzialam Ale bylo milo Teraz juz w domu jestem Kupilam sobie butki na lato tzn juz na teraz :-)

Lece was poczytac jak Oliwka mi pozwoli

Hej mamuski!!
Ja już po pracy pogoda super wiec grill dzis i spacerek obowiazkowo!!:tak:

Czekalam na kuriera tu znow d... ma mi przywiezc tapety do pokoju bo planuje male zmiany a tu czekam i czekam a po nim ani sladu:baffled::eek:no i lampe sobie kupilam :-pta wymarzona z Ikei

czarna aprtamenty zajebiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!żebym tylko ja miala wtedy urlop ehhhhhhhhh

MINISIA to zycze aby kurier w koncu do Ciebie dotarl :tak:
Super z ta lampa Pamietam jak na nia CHOROWALAS :tak::-D
MOLI dzieki :tak:
Super akropbata ;-)
Rany, co za maruder dziś.... Czy ja coś zrobię, czy Marika ma zamiar dzisiejszy dzień spędzic na rękach???
Wspolczuje ze Marika daje Ci dzis popalic Ja jestem pewna ze na zeby
GRATULUJE ZE SIE ODEZWALI W SPARWIE PRACY
Czekam na relacje z dzisiejszej rozmowy Jak wyjdziesz tez dobrze to pojdziesz tam gdzie bedzie Ci najlepiej A w tej starej to nie sie PALUJA :tak:
Witam sie środowo.
CZARNA apartamenty super.
MOLI akrobata ci rośnie. Świetnie to wygląda
KATE kciukasy zaciśnięte.

U nas nocka ok. Wstał o 8.30 i teraz znów zasnął a ja ide sie wykąpać bo później na spacerek. Pogoda u was też taka piękna?
U mnie tez piekna ale czasem zimny witar zawieje
Moja spi od godziny. Zdązyłam sie wyszykowac, wstawic pranko i sie ogarnac. Nie moge uwierzyc ze niedługo wracam do pracy ehhh
Ja juz w piatek i juz sni mi sie praca I dzis nie moglam przez to spac

Oliwka jeszcze spi
Dzis jak wychodzilam ze szpitala z nia to tak sie wydzierala i takimi lzami zalewala ze musialam ja wziasc na rece Na rekach juz byla szczesliwa I na szczescie jak ja wlozylam pozniej do wozka to juz bylo ok
Ja tez tego nie rozumiem ona czasem po wlozeniu do wozka wpada w jakas histerie :baffled:

A ja dzis przyskrzyniłam skórke na klatce piersiowej Hani suwakiem od bluzy i nie zauwazyłam...jak ryk był a ja nie wiedziałam czemu:baffled: a teraz ranka jest:wściekła/y:

Nie chcę zapeszać, ale właśnie oddzwonili z firmy, gdzie byłam w poprzednią środę i są pod wrażniem po rozmowie i chcą współpracować. Dokładną ofertę złożą mi w przyszłym tyg., ale są jak najbardziej na TAK. Ja w sumie też, ale zobaczymy jak dziś... no i czy się odezwą z ciekawą propozycją.

Od razu humor lepszy jak mni doceniają... i dziś moja koleżanka z pracy powiedziała, żebym się nie zdzwiła, że będą mnie jednak chcieli zatrzymać w pracy... bo koleżanka i kolega z teamu odeszli, a ja najlepiej znam klienta... Niech się pocałują w d...

Nie puszczajcie kciuków!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kate
masz rację - skoro tak Ciebie załatwili to niech teraz się .... trzymam kciuki.

My po spacerku - mały pospał sobie.
W domku nie chciał jeść zupki :wściekła/y:
Chyba za dużo herbatki się opił :-(

No i po 18.00 idziemy na wieczorny spacerek przed snem - dobrze mu zrobi.

reklama
Do góry