Oj zazdroszcze takiego wypadu. Pewnie akumulatorki nałądowane.

U nas też niby słonko ale jakoś tak wietrznie i zimnawo. Ale spacerek zaliczony z tatusiem;-) Ale o tym za chwile
No i jak tam po lekarzu?
No i na zdjęcia czekam. Trż by mi sie jakaś odmiana przydała ale jakoś sie nie mogę odwarzyć.
Powodzenia jutro w pracy. Pewnie pierwsze dni będą ciężkie ale dasz rade bo silna dziołcha z ciebie;-)
Na napewno będzie ciężej ale ja myśle że powinnaś spróbowac. Zawsze to lepiej po pierwsze tak jak piszesz większa kasa, po drugie zawsze to lepiej w CV wygląda w przyszłości. No a kobitka z ciebie bystra więc wszystko ogarniesz i będziesz lux liderem. Powodzenia życze z czałego serducha
Ja sie długo nie odzywałam bo wiecie cały dzień sie z mężem godziłam.

Ale zaznaczam ja sie nie poddałam to on pierwszy w łaske przyszedł

I dobrze poszedł dziś z małym na spacerek nie było go długo i wrócił z bukietem kwiatów i przeprosinami. Dłuuugo mnie przepraszał ale uległam.

Pogadaliśmy i stwierdził że rozumie już o co mi chodzi i że bedzie mi pomagał. Zobaczymy jak to będzie w praniu. Dziś jest ok. zrobilismy obiad razem i on pozmywał po obiedzie bez gadania. ale jak długo ta sielanka będzie trwała to sie okarze.;-)
no no no,tylko powinszować

oby ta sielanka dłuuugo trwała...ja tam już nie pamiętam kiedy kwiatki dostałam od M

A Twój mężulek niech zacznie doceniać częściej swoją żonę
KAKA ja tez jutro do pracy ale ja juz 2 raz wiec troche mi latwiej Bedzie dobrze zobaczysz A ja sie obraze jak nie bedziesz tu zaglad

MILEJ PRACY
MINISIA dasz rade Wiem ze sie tak komus innemu latwo mowi Ale skoro tak szybko awansujesz to bystra z Ciebie kobitka i wiedza kogo obstawic na to stanowisko

POWODZENIA
No i po lekarzu (wiesci na odpowiednim watku ) Pozniej spacerek krotki zaliczony Obiadek dzis niunia zjadla wlasnej roboty Rosolek ,warzywka i miesko

Jeszcze dzis musze poprasowac ale pol ma prasowac G a co niech tez cos porobi NIe chce mi sie isc do pracy ale co zrobic
A oto ja w czerwonych wlosach

Prosze
Zobacz załącznik 128919
Zobacz załącznik 128920
nie,no
dorotko fryz wystrzałowa superowa

Mi tez się ten kolorek bardzo podoba,kiedyś tyż sobie farbnęłam i byłam zadowolona,ale potem coś mi strzeliło i znowu czarne mam
minisia dasz radę,zdolna kobieta z Ciebie,a Lider nie oznacza zły człowiek;-)zawsze to nowe doświadczenie a i kaska tez sie liczy;-)
aga25 kolejna zabiegana mama...

WITAMY WITAMY ZE ŚWIATA ODWRÓCONEGO DO GÓRY NOGAMI...
EVELAJNAano teściowa wysmienita,mojego M jak miał pół roczku to futrowała już bigosem

ano właśnie,dziś się pokłóciliśmy,bo Miki zaczął marudzić,chciał tylko na rączki,a ja go odstawiłam na wersalkę a ten sobie popłakiwał a ta na nas z ryjm,że dziecko nie powinno płakać,że ona myślała że my go tak samego zostawiliśmy i wogóle,no to ja zaczęłam najpierw spokojnie,ale to nie pomogło...M się wydarł, ja się wydarłam,zaczęła się kłótnia, ja wyszłam do pokoju,szwagier za mną z dziewczyną...wszystko wygrnęłam co mi leżało...a ostatnio się trochę we mnie nazbierało

no a potem tesciowa przeprosiła i niby ok...oczywiście do następnego...a dziewczyna szwagra przerażona bo robią sobie gniazdko u teściów i za miesiąc się maja wprowadzić i jest przerażona

a najlepszy Miki był,my się darliśmy na siebie,a ten się chichrał bo myślał,że to taka zabawa...trochę mi lżej na duszy,bo ostatnio mam doły jakieś i wszystko we mnie siedzi,ale jeszcze coś pozostało i chciałabym to z siebie wyrzucić,a nie wiem jak

mam dosyc na dzisiaj...ehhh