katarzyna1983
Fanka BB :)
NIunians ja na razie boje sie wazyc wiec Ci teraz nie powiem... dzis wieczorem jednak sprawdze :| choc bedzie to na pewno szok obojetnie w ktora strone waga poszla 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
U mnie dziś dobrze! Byłam u swojej ginki. Szyjka czysta, zamknięta. Plamienia najprawdopodobniej po globulkach dopochwowych przeciwgrzybicznych. bo grzybica może powodować delikatne plamienia (nawet w necie o tym czytałam) Z dzieckiem wszystko gra! a to najważniejsze! za tydzień idę na usg genetyczne i już się nie mogę doczekać! a byle by tylko plamienie nie wróciło!
A no i miałam przymusowa wizytę u dentysty! wypadła mi plomba w górnej jedynce!byłam twarda i nie brałam znieczulenia, chociaz przed ciążą bez niego to na fotel nie siadałam ;-) ale nawet tak bardzo nie bolało!
Buziaki :*
Witam Was kochane listopadoweczki po dlugiej nie obecnosci
Wczoraj wrocilam z Polski i jak na razie nie dalam rady przeczytac wszystkich postow
Mam nadzieje ze wszyskie czujecie sie coraz lepiej i ze nasze grono powiekszylo sie znacznie
Ciesze sie ze bylam te kilka dni w domku bo przez to nie mialam czasu na myslenie typu,krwawienie,poronienie itd,czas mi tak szybko uplynal i teraz w srode ide na usg to bedzie poczatek 13tyg i modle sie aby wszysko bylo ok
Teraz bede na bierzaco z Wami w rozmowach,pozdrawiam serdecznie pa
Hej Dziewczyny!
Ale się rozpisałyście) Ja przez weekend byłam w szkole, a od dziś przed dwa tygodnie mam urlop
) Odpocznę sobie, pospaceruje, spędzę czas z mężem, bo ostatnio nam go trochę brakowało- nadrobimy zaległości
)
Pisałyście, że piersi Was już nie bolą, mnie w sumie też, może tylko delikatnie sutki.
Brzusio pobolewa, ale tak ma być bo lekarz tak mi powiedział.
A USG genetyczne będę mieć w 12 tyg. czyli 4 maja, nie mogę się już doczekać. Koleżanka moja miała i mówi, że badanie trwa około 40 min., ale tego upływu czasu w ogóle nie czuć. Lekarz wszystko dokładnie mierzy, omawia z pacjentką, daje 4 zdjęcia i opis, mam nadzieję, że mój lekarz na NFZ tez tak jak ten jej prywatny przyłoży się do tego)
A tak poza tym to wiosna, słoneczko na dolnym śląsku, cieplutko, aż chce się żyć)
Pozdrawiam:*:*
Wszystkie bedziemy rodzic w listopadzie wiec pomozcie! Strasznie sie przeziebilam i okropnie kaszle boje sie czy to nie zaszkodzi malenstwu takie trzesienie od kaszlania biore tylko witamine c i stosuje tradycyjne metody naszych babc mleko z miodkiem herbatka z cytrynka i malinki itp. Czy mam sie czego bac ? Moze ktoras z Was tez tak chorowala? Co myslicie o tym kaszlu zaszkodzi czy nie?![]()