Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas nocki od kilku dni jakieś niespokojne, Gabi zasypiała ok 20.30 i potem budziła się gdzieś o 5-6 a teraz pora zasypiania się nie zmieniła tylko budzi się o 2-3 a potem o 6 już na dobre wstajemy

Zrowka dla Antonia
Wracaj szybko do Polski
Wczoraj kolezanka dala mi gofrownice to trzebabylo ja wyprobowac

a co najlepsze wcale nie jestem wyspana
noc była niezła, Antek dość ładnie spał, raz się obudził wypił mleczko, dałam czopka i spał dalej
na razie ładnie się bawi, więc niedługo wyruszymy do Babci
dziś na obiad spagetti, więc nie ma dużo roboty:-) miłego dnia i zdrówka dla Wszystkich
znow zaczyna się to co było przed 2 tygodniami czyli nocna masakra z milionami pobudek
mały wstał o 6.30 poszalał godznę i posapliśmy do 9.15
narazie nie pada, ale szaro i chłodno się zrobiło
a ty KAJA że prasowanie w pokoj patrzy na mnie błagalnym wzrokiem

Z resztą może tylko cię chciał pocieszyć
Teraz ma kiełbie we łbie i nie wiadomo co nowego wymyśli. Z Tymkiem zostawiam go najwyżej na kilka min bo nie wiadomo czym o nakarmi, nie mówiąc juz o tym że go podnosi
Przedszkolem sie ne przejmój, może porozmawiaj z nim poważnie (wiem że to trudne ).
Cała akcja była przeprowadzona, udała się i w rezultacie syn częściej m o swoich przedszkolnych problemach opowiada. Strasznie sie z tego ciesze.
:-)
Znająć życie zdążyliście już coś wydać na poczet premii. Kasa dodatkowa wydana, koszty stałe takie same a tu zonk.
Hmmm też mam ochote na spagetti.
Z wyjazdami to powiem ci, że akurat sporo par w takiej samej sytuacji w rodzinie mam. Kuzynka m teraz została z 2 synkami (2 latka i 1 roczek) sama. No ale za to z tego co widze tacy mężowe po powrocie są bardziej zaangażowani niż ci na miejcu. ;-)Trzymam kcuki oby szybko teen czas minął.

). No i przeżywa swoją małą, osobista tragedie bo pod stół juz się nie mieści.:-)
. Za to wstał dopiero o 6 i sie sam bawił sorterem przez godzine
. Lece chyba do roboty ale mi sie nieeee chce. Zelazko uśmiecha sie do mnie z deski a ja mam ochote schowac je z powrotem do szafy. 

dziś na obiad spagetti, więc nie ma dużo roboty:-)
My zaraz wszamiemy deserek i też na spacerek idziemy zachaczając po drodze o starą przychodnię żeby odebrać kartę szczepień. 
W maju juz napewno takich skosztuje:-)
Oby remont szsybko sie skonczyl
Na obiad robie nalesniki narazie rozrobilam ser i na tym koniec nie chce mi sie smazyc