reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam z ranca !!!
ja juz po porannej kawie,dzieciaki wstaly dzis juz o 6 :szok::szok:
jak m wstawal do pracy to oni razem z nim :-D:-D....
wiec tym sposobem obralam juz pyrki zrobilam mizerie..i tylko do sklepu skoczyc musze cos do tego dokupic chyba kupie paluszki rybne i wsio :tak:....

Beti odezwij sie w koncu !!!! zyjesz tam??

spiochy wstawac !!!!:-):-)

reklama
czesc magda :sorry:

..ja dzis ledwo na oczy widze...
jak wracalismy wczoraj z gorzowa ok 18.30 to mlody padl nam juz i nawet sie nie obudzil jak go nieslismy do domu..., no ... i spal ladnie do 2.00 w nocy :baffled: obudzil sie nam o 2.00 i chyba myslal ze to juz czas bo zaczol bawic sie na calego i wariowac, po glowie nam skakac i sie drzec :wściekła/y: Mialam takiego maxa ze nawet zrobilam mu butle mleka zeby poszedl spac dalej... no i poszedl ok 4.00 ale spal tylko godzine :eek::wściekła/y: Meuzlek tez padl jak zabity, biedaczek a dzis do pracy idzie... No i od piatej niby spalam niby nie, wlaczylam mlodemu bajki a ten raz ogladal a raz przylazil dio nas oczy nam otwieral :szok: i tyle z spania bylo.... jestem jakas teraz bllleeee i chce spac!!!!!

witajcie:-)
larvunia no to niezla noc za wami:-)no coz dzieciom nie przetlumaczysz ze to nie pora na zabawy:-)
ja wczoraj poszlam spac o 22-30 a dawidek spal od 21 i tak spal do 24-15:-):-)
takze nie bylo zle.tylko ze ja i tak z checia bym se pospala ale musze dzis troche tu porobic bo jutro braciszek przyjezdza na caly dzien i takze wiecie.
beti my pamietamy o tobie a ty o nas?taka cisza z twojej strony jakbys sie zapadla pod ziemie:-)tak tak wiem ze sezon sie zaczal ale odezwac sie cos bys mogla:-)
dobra mykam na sniadanko a potem sprzatu sprzatu
madzia narobilas mi ochoty na ta mizerie :-)

Hello,my wlasnie wrocilismy ze sklepu,fajnie na dworze :-)

Larvunia a ty dalej spacerujesz z psem?? tak dlugo?? :-D:-D

Marzenka milego sprzatania jak tak lubisz to wpadnij do mnie :-D:-D

rybka kupiona,pyrki obrane ..wiec gotowy prawie obiad...

marzenka i jak malutki mniej kaszle??

nie no z psem to spacer max 20 min byl, reszte czasu obowiazki domowe mi zajely..., wiecie sniadanko, pranie, ogarniecie domku.. wlasnie odkurzac skonczylam, boZe moj pies jeszcze lnieje :baffled: pelno kudlow.. no ale na szczescie juz nie odkurzam 10 razy dziennie :sorry: tylko 1 albo 2 :sorry: No i obiadek mam prawie gotowy tylko zmiemniaczki obrac i wstawic, ale to pozniej ;-)

reklama
Do góry