reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Lilu dziekuje za pomoc.
No to dupa zimna nic nie wyjdzie bo przegapilismy ten dzien :wściekła/y:
A co z tym sluzem w 9dc-10dc, to jakas wielka zagadka???? a w 13dc zero sluzu. Nic nie wskazywalo na owul.

Ostatnia edycja:
reklama
Lilu dziekuje za pomoc.
No to dupa zimna nic nie wyjdzie bo przegapilismy ten dzien :wściekła/y:
A co z tym sluzem w 9dc-10dc, to jakas wielka zagadka???? a w 13dc zero sluzu. Nic nie wskazywalo na owul.

Lilu fajny masz suwaczek :)

No ja kiedys czytalam ze sluz moze pojawic sie przed owu :sorry: lub nawet dopiero po owulce :confused2: wiec dlatego postawilam na 13 dc u Ciebie, ale jezeli mialas przytulanki przed owulacja w dzien szczytu sluzu to plemniczki mogly spokojnie w srodku przezyc do 13 dc :tak:

suwaczek, dziecinny :zawstydzona/y:

Dobra Babeczki, ja zmykam do pracy, ufff naszczescie dzisiaj juz piatek, do uslyszenia jutro, buziaki, papa

Ostatnia edycja:
Aaaatam dziecinny KOLOROWY bardzo pozytyny;-)

Spadam, idziemy z M do parku na kawke i ciasteczko, polezec na zielonej trawce taka piekna pogoda. Mamy oboje wolne CALY weekend ale sobie odpoczniemy.

Do wieczorka.

mam kuleczki dostalam w prezencie na panienskie.. ale jakos jeszcze odwagi nie miałam by le uzywac.. mam takie z kolcami..wydaja mi sie troszke duze no ale moze jestem w bledzie
ja to bym sie chyba nie odwazyła ale kto wie nie mam w domu takiego sprzętu to nie wiem :-D:rofl2:;-)

ale dzisiaj tutaj pustki gdzie was wszystkie wywiało czyżby aura nie sprzyjała siedzeniu przed komputerem??

Ostatnia edycja:
Siemacie Lachonarium

Ja jak zwykle na chwile. Moj ma dzisiaj wolne to walka o kompa. Pojechał teraz do miasta swoje sprawy pozałatwiać więc komp mój.

Ledwo wylazłam z garów, jak ma wolne to muszę gotować. Dzisiaj na obiad meksykańskie gołąbki. Do tego w weekend idę na grilla więc musiałam karczek w zalewe wsadzić. Skromnie mówiąc robie zajebisty karczek dlatego zawsze wszyscy mnie molestują.

Kontem oka widzę że sexualne tematy obrabiacie. Kuleczki i te sprawy. Tez dostałam na urodziny X lat temu. Teraz dopiero się zastanawiam czy ich użyć ale mogę zostać porażona prądem bo to prototypy chyba tak dawno je dostałam.

Jutro nadrobię co się działo bo dziś za mało czasu, zaraz męda będzie.

Także słonecznego piątku i bawta się aż się pożygacie.:happy:

Zajączku nakładki wibracyjne z durexa można kupić w każdym markecie, więc czego tu się wstydzić? Efekt jest super, polecam wam dziewczynki! Ja kończę szybciej od męża:-D:-D:-D
Kiedyś w markecie para przed nami kupowała tą nakładkę. Mieli dobrze po 50-tce!:-D
Muszę zakupić, koleżanka mówiła że są fajne...
chodzi o kulki gejszy:)):-D uważam, że są swietne na wstępne igraszki
oooo...coś nowego, nie słyszała... będę wprowadzać po kolei:-)
Siemacie Lachonarium

Ledwo wylazłam z garów, jak ma wolne to muszę gotować. Dzisiaj na obiad meksykańskie gołąbki. Do tego w weekend idę na grilla więc musiałam karczek w zalewe wsadzić. Skromnie mówiąc robie zajebisty karczek dlatego zawsze wszyscy mnie molestują.

Kontem oka widzę że sexualne tematy obrabiacie. Kuleczki i te sprawy. Tez dostałam na urodziny X lat temu. Teraz dopiero się zastanawiam czy ich użyć ale mogę zostać porażona prądem bo to prototypy chyba tak dawno je dostałam.
Także słonecznego piątku i bawta się aż się pożygacie.:happy:
Kopsnij gołąbka!!! Ja właśnie zastanawiałam się co na obiad, a tu - jak znalazł!!! Dawaj każ mu frunąć do mnie:)
Ja mam w perspektywie samotny weekend... tzn. pewnie u rodziców, więc o imprezce z żyganiem nie ma mowy. Ale browara to się napiję dzisiaj:-D

OleSiu DUŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI:-D:-D:-D
Acha, twój kompik pewnie się zgorszył i dlatego wysiadł... Miał zwarcie ze wstydu:-)

Siemacie Lachonarium

Ja jak zwykle na chwile. Moj ma dzisiaj wolne to walka o kompa. Pojechał teraz do miasta swoje sprawy pozałatwiać więc komp mój.

nie bądź sknera i daj przepis na te gołąbki!! :tak::-)

Zajaczku a ja mam jeszcze gorszą perspektywę na weekend bo do szkoły muszę iść i mnie 3 kolokwia czekaja z tego na 2 nawet jednego zdania notatek nie mam to sie nazywa pilna uczennica :rofl2:

reklama
Zaniepokojona nie łam się:-) Ja miałam tak samo. Zawsze sobie mówiłam "jak nie ja to kto" i powiem ci szczerze, że na całe moje studia nie zaliczyłam tylko jednego kolokwium:-)

Do góry