Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lilu dziekuje za pomoc.
No to dupa zimna nic nie wyjdzie bo przegapilismy ten dzien
A co z tym sluzem w 9dc-10dc, to jakas wielka zagadka???? a w 13dc zero sluzu. Nic nie wskazywalo na owul.
Lilu fajny masz suwaczek![]()
lub nawet dopiero po owulce
wiec dlatego postawilam na 13 dc u Ciebie, ale jezeli mialas przytulanki przed owulacja w dzien szczytu sluzu to plemniczki mogly spokojnie w srodku przezyc do 13 dc 

mam kuleczki dostalam w prezencie na panienskie.. ale jakos jeszcze odwagi nie miałam by le uzywac.. mam takie z kolcami..wydaja mi sie troszke duze no ale moze jestem w bledzieno ja też sobie z nimi czasem chodzę...hihihihiihi fajne są te kulki![]()
ja to bym sie chyba nie odwazyła ale kto wie nie mam w domu takiego sprzętu to nie wiemmam kuleczki dostalam w prezencie na panienskie.. ale jakos jeszcze odwagi nie miałam by le uzywac.. mam takie z kolcami..wydaja mi sie troszke duze no ale moze jestem w bledzie

;-)
Muszę zakupić, koleżanka mówiła że są fajne...Zajączku nakładki wibracyjne z durexa można kupić w każdym markecie, więc czego tu się wstydzić? Efekt jest super, polecam wam dziewczynki! Ja kończę szybciej od męża
Kiedyś w markecie para przed nami kupowała tą nakładkę. Mieli dobrze po 50-tce!![]()
oooo...coś nowego, nie słyszała... będę wprowadzać po kolei:-)chodzi o kulki gejszy)
uważam, że są swietne na wstępne igraszki
Kopsnij gołąbka!!! Ja właśnie zastanawiałam się co na obiad, a tu - jak znalazł!!! Dawaj każ mu frunąć do mnieSiemacie Lachonarium
Ledwo wylazłam z garów, jak ma wolne to muszę gotować. Dzisiaj na obiad meksykańskie gołąbki. Do tego w weekend idę na grilla więc musiałam karczek w zalewe wsadzić. Skromnie mówiąc robie zajebisty karczek dlatego zawsze wszyscy mnie molestują.
Kontem oka widzę że sexualne tematy obrabiacie. Kuleczki i te sprawy. Tez dostałam na urodziny X lat temu. Teraz dopiero się zastanawiam czy ich użyć ale mogę zostać porażona prądem bo to prototypy chyba tak dawno je dostałam.
Także słonecznego piątku i bawta się aż się pożygacie.![]()

nie bądź sknera i daj przepis na te gołąbki!!Siemacie Lachonarium
Ja jak zwykle na chwile. Moj ma dzisiaj wolne to walka o kompa. Pojechał teraz do miasta swoje sprawy pozałatwiać więc komp mój.
Ledwo wylazłam z garów, jak ma wolne to muszę gotować. Dzisiaj na obiad meksykańskie gołąbki. Do tego w weekend idę na grilla więc musiałam karczek w zalewe wsadzić. Skromnie mówiąc robie zajebisty karczek dlatego zawsze wszyscy mnie molestują.
:-)