• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

starania się - watpliwości..

Hej Hej ....:) Otóz dzis pokazały sie lekkie plamienia....co to moze oznaczac.....?? gdyz nie karmie od prawie dowoch miesiecy p[iersia i nadal nie mam okresu...tylko te plamienia...

reklama
Dziendobry kochane ja dzis naburmuszona chodze od rana bo @ sie zjawila malpa jedna:wściekła/y:kurde az sie dzis poryczalam bo kto to widzial tylke czekac wczoraj minelo 2 lata i ciagle pod gorke i ciagle nic :confused2:ah mam juz dosc chyba pora pogodzic sie z mysla ze mama nie zostane:-(bo co innego pozostalo nakrecac sie coi miesiac i plakac stresowac jak przylezie wcale mi to nie potrzebne te nerwy poprostu zycie jest niesprawiedliwe i tyle :zawstydzona/y::angry:
Przepraszam was kochane ze tak walnelam tym wszystkim ale naprawde mam dosc zreszta komu jak komu ale wam nie musze mowic bo pewno same tak macie:confused2:
Olesiu kochana najlepszego i duzo milosci :tak::-D
Przytulam mocno i nie smutaj sie jeszcze troche cierpliwosci, wiem ze to trudne bo jeszcze pare dni temu tez ryczalam, kazda z nas ma takie dni wiec jak ci to pomoze to wygadaj sie. Buziaki. I dziekuje za pamiec i zyczenia.

już zadawałam dzisiaj to pytanie ale nikt na mnie chyba dzis nie zwraca uwagi a ja naprawdę nie wiem co mam już robić i jakie badania sobie zafundować jeszcze bo dlaczego sie nie udało jak prolaktyna wyregulowana :-(:-(:-(:-(:-(
Sloneczko jak mozesz sobie tak pomysle, ze my nie zwracamy na ciebie uwagi. Nie mamy poprostu takich wiadomosci, nasze expertki to chyba dzis wagaruja :eek:

ja to chyba mam ciązę urojoną bo i sluż od owulki mam taki jakiś a zawsze sucha byłam nigdy nie miałam tak a dzis to już mi sie leje (przepraszam) ten sluz. I nie mam typowych objawów przed @ zawsze mnie głowa bolała a teraz nic. jutro albo w niedzielę sie okaże bo ja to zawsze w weekend dostaje @ niezależnie od wyliczeń
Nie ma wrednej to moze sie udalo, zwlaszcza ze sie inaczej czujesz jak zwykle. Trzymam kciuki.

no własnie nie wiem kiedy mam owulacje niewiem co i jak i kiedy gdys od pierwszego porodu nie dostałam okresu...czyli pół roku a nie karmie juz od dwóch miesiecy i nadal nie mam okresu tylko te plamki dzisiaj testu nie robilam bo i tak ide do gina w środe..
Wiec sie nie stresuj i poczekaj do srody, choc ja bym sprawdzila te plamienia. Moga to byc objawy nadchodzacej @ lub czego co wypadalo by sprawdzic.
Miałam drożność (HSG) robioną i inne padania hormonów i jest ok. U mnie przyczyna IUI to mała ilość plemników M.
My czekamy na wyniki zolnierzykow, :szok: jak dugo to trwa juz 1.5 tygodnia i babka w przychodni powiedziala ze jeszcze z 2 trzeba czekac :eek: Jak to jedna z BB-weczek stwierdzila ze chba kretkami je rysuja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry