reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Większość ma mnie za idiotke i kretynkę bo dobrowolnie zrezygnowałam z łatwego utrzymania.
Nie biore pieniędzy od starego. Żyje na własny koszt ale za to robie wszystko po swojemu i nie muszę robic tego co mi stary karze.
Jestem wolna i szczęśliwa. Posmakowałam jak to jest jak sie ma pieniądze ale mi się nie spodobało i odilozowałam się od tego świata.
Ale w takich sytuacjach muszę sobie jakoś radzić i właśnie nadszedł taki czas.

Dzięki, za pogadankę. Jakoś mi lżej na sercu.
Muszę jechać bo zaraz się będzie darł, że musi na mnie z obiadem czekać.
Wpadne popołudniu.
Miłego leniuchowania.
podziwiam Cię za to co zrobiłaś - jesteś twarda kobita to sobie poradzisz - ojciec też w końcu zmięknie mam nadzieję :sorry:

trochę mi szkoda wyrzucać a nie chcę mi się zagniatać jeszcze raz - ale jak wyjdzie zakalec to wyrzucę i sie zniechęcę dzis do pieczenia na najblizszy tydzień;-)

juz zgoda, wrecz wspaniale jak za czasow narzeczenskich - chyba czasem potrzebna nam jest awantura, tylko po co az taka?? eh..bo z nim to tak jest - zamiast mnie szybko uspokoic jak tylko zaczynam plakac to zaczyna glupie dyskusje..

Hej dziewczyny -
Haniu no to masz zgryz z ta praca ale tez bym poszla do tego sklepu i nie patrzyla na ojca... to w koncu twoje zycie - a kto wie?? moze kiedys bedziesz tam kierowniczka?? albo swoj wlasny otworzysz??

reklama
Do góry