Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaszłam do sklepu ciążowego i upatrzyłam sobie spodnie i spódnicę... Tylko to jest tak cholernie drogie, że szok! Ale w ciąży tez można bardzo ladnie wyglądać :-)
najechętniej te o smaku szynki :-) mam ostatnio wstręt do słodyczy, a mam silne zapotrzebowanie na kiwi...udało mi ię zapisać na wizytę i usg ale dopiero na 5 maja. prywatnie i to dosłownie jęcząc i żebrząc o jak najszybszy terminOj powinnaś zmienić ginekologa szybciutko! Lepiej nawet do prywatnego lekarza pojechać, żeby jak najszybciej zainterweniować. Wiesz, leżenie leżeniem, ale powinni Cię jakoś leczyć, podtrzymać.
paranoja dosłownie, co za terminy i to prywatnie! A obdzwoniłam wszyściutkich lekarzy. Najgorsze, że nie udało mi się zapisać do tego samego lekarza tzn. wizytę mam u kogo innego, a usg u innego (nawet w różnych klinikach) no ale trudno.

ale ja wogóle jestem przy tuszy i brzuch mi się niezbyt wchłonął po poprzedniej ciąży. Przy tym mam rozstęp mięśnia brzucha więc mięsień rosnącego brzuszka nie trzyma czyli zwisa sobie smętnie przez co jest jeszcze większy. W każdym razie od tygodnia chodze w spodniach ciążowych, bo w zwykłych już nie wyrabiałam.