reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
ja jestem ale w końcu wychodzi mi moje poranne wstawanie oczy mi się kleją a muszę do 20 wytrzymać zanim się spać płożę:(
kawę muszę zrobić to może wytrzymam te 3 godzinki jeszcze:)

Czesc laski:-)
Ale dzisiaj sloneczko daje. Wyjezdzam we wtorek na dwa tygodnie i nie wyobrazacie sobie jak mi sie nie chce... Pakowac, byc tyle godzin w podrozy:baffled:
Zalatwilam na szczecie zaswiadczenie ze moge leciec samolotem (poszlam do innego lekarza).
Biore sie za czytanie zaleglosci.

Z tym kalkulatorem wagi jest chyba cos nie tak bo mi wychodzi ze mala powinna wazyc 1100g a bylam u gina przedwczoraj i wazy 840g i jest wedlug niego idealna waga na 26 t.c.
Kasia na pewno nie bedzie Ci latwo ale mam nadzieje ze czas bedzie Ci szybko lecial i nim sie obejrzysz maz bedzie znow przy Tobie... Poza tym zabezpieczenie finansowe jest bardzo wazne i daje poczucie bezpieczenstwa.
Co do spania to ja spie jak dziecko. Zasypiam okolo 1, najpozniej 2 w nocy, pobudka o ok. 6 na siusiu, o 9 budze sie wyspana ale klade sie na drugi bok, mysle o czyms przyjemnym i budze sie dopiero o 11. I tak prawie codziennie:-)
Ciekawe jak bede spala przez 2 tyg w hotelu. Oby bylo wygodne lozko i cisza.

właśnie wdusiłam w siebie 250 ml soku pomidorowego i grozi nie utrzymaniem zawartości żołądka:( bleeee kupiłam bo dziś rano skurcz mnie złapał w obu łydkach naraz:( a ty Aniu próbowałaś soczku??

hej ja po zwiedzaniu:-D
bylismy dzisiaj w mini parku jurarskim:-D
mala sie bala jak ryczaly te dinozaury... asle bardzo sie cieszyla:-D
potem maly kurs Auchana... po sukienke ale dla mnie jak tunika:-D:-D:-D

Załączniki

• 20090425923.jpg
    20090425923.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry