reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
ja jestem ale w końcu wychodzi mi moje poranne wstawanie oczy mi się kleją a muszę do 20 wytrzymać zanim się spać płożę
kawę muszę zrobić to może wytrzymam te 3 godzinki jeszcze
kawę muszę zrobić to może wytrzymam te 3 godzinki jeszcze
Mola1
Czesc laski:-)
Ale dzisiaj sloneczko daje. Wyjezdzam we wtorek na dwa tygodnie i nie wyobrazacie sobie jak mi sie nie chce... Pakowac, byc tyle godzin w podrozy
Zalatwilam na szczecie zaswiadczenie ze moge leciec samolotem (poszlam do innego lekarza).
Biore sie za czytanie zaleglosci.
Ale dzisiaj sloneczko daje. Wyjezdzam we wtorek na dwa tygodnie i nie wyobrazacie sobie jak mi sie nie chce... Pakowac, byc tyle godzin w podrozy

Zalatwilam na szczecie zaswiadczenie ze moge leciec samolotem (poszlam do innego lekarza).
Biore sie za czytanie zaleglosci.
Mola1
Z tym kalkulatorem wagi jest chyba cos nie tak bo mi wychodzi ze mala powinna wazyc 1100g a bylam u gina przedwczoraj i wazy 840g i jest wedlug niego idealna waga na 26 t.c.
Kasia na pewno nie bedzie Ci latwo ale mam nadzieje ze czas bedzie Ci szybko lecial i nim sie obejrzysz maz bedzie znow przy Tobie... Poza tym zabezpieczenie finansowe jest bardzo wazne i daje poczucie bezpieczenstwa.
Co do spania to ja spie jak dziecko. Zasypiam okolo 1, najpozniej 2 w nocy, pobudka o ok. 6 na siusiu, o 9 budze sie wyspana ale klade sie na drugi bok, mysle o czyms przyjemnym i budze sie dopiero o 11. I tak prawie codziennie:-)
Ciekawe jak bede spala przez 2 tyg w hotelu. Oby bylo wygodne lozko i cisza.
Kasia na pewno nie bedzie Ci latwo ale mam nadzieje ze czas bedzie Ci szybko lecial i nim sie obejrzysz maz bedzie znow przy Tobie... Poza tym zabezpieczenie finansowe jest bardzo wazne i daje poczucie bezpieczenstwa.
Co do spania to ja spie jak dziecko. Zasypiam okolo 1, najpozniej 2 w nocy, pobudka o ok. 6 na siusiu, o 9 budze sie wyspana ale klade sie na drugi bok, mysle o czyms przyjemnym i budze sie dopiero o 11. I tak prawie codziennie:-)
Ciekawe jak bede spala przez 2 tyg w hotelu. Oby bylo wygodne lozko i cisza.
aneczka2425
właśnie wdusiłam w siebie 250 ml soku pomidorowego i grozi nie utrzymaniem zawartości żołądka
bleeee kupiłam bo dziś rano skurcz mnie złapał w obu łydkach naraz
a ty Aniu próbowałaś soczku??
basia1807
mama trzech skarbów
hej ja po zwiedzaniu
bylismy dzisiaj w mini parku jurarskim
mala sie bala jak ryczaly te dinozaury... asle bardzo sie cieszyla
potem maly kurs Auchana... po sukienke ale dla mnie jak tunika

bylismy dzisiaj w mini parku jurarskim

mala sie bala jak ryczaly te dinozaury... asle bardzo sie cieszyla

potem maly kurs Auchana... po sukienke ale dla mnie jak tunika

aneczka2425
widzę że niedziela basiu udana
)
basia1807
mama trzech skarbów
bardzo... a przez przypadek tam trafilismywidzę że niedziela basiu udana)

Załączniki
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
lubie takie niedziele gdzie w trojke jedziemy i cos zwiedzamy

Podziel się: