Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wedlug ostatniego cyklu powinnam miec dzis @, ale nie mam wiec przesunelam suwczek na za 2 dni tak jak zazwychaj mam @, a moje przeczucia???? zadne.... a wlasciwie jestem pewna ze sie nie udalo.....mam taką nadzieję
a ty za 2 dni testujesz według suwaczka? jakie masz przeczucia??
oj kochana, trzymam kciuki, ja to sie 3 lata juz na silownie wybiram i jeszcze nie doszlam hehehehehehe!A ja wam się pochwalę ,że w końcu postanowiłam zadbać o swoją figurę! Wiecznie odkładałam to na potem. Zawsze mówiłam,że od poniedziałku zacznę się odchudzać. I nic z tego nie wychodziło. Teraz muszę już wytrzymać, chcę tylko kilka kg zrzucić! Kupiłam herbatki oczyszczające, paskudne w smaku, ale piję. Staram się jeść mniej i przede wszystkim częściej, a nie raz na dzień ale za to pół lodówki. No i kupiłam rower. Na dodatek mojemu dziecku podoba się jazda w foteliku , więc mam motywację,żeby jeździć. Tylko ten chrom muszę jeszcze kupić. I w wakacje jestem laska
. Oczywiście tylko przez chwilę, bo potem znów będę w ciąży
![]()
prawko odbieram 8 maja,Marzenixx odebrałaś już prawko? I jak tam z zakupem autka, M się zgodził?
a juz sie rozglądam za wszystkimi samochodami i mowie " o taki moge miec, albo taki czy taki tez 
"
poko nie kupi bede je
zdzic jego "krysią"
cieszy sie jak dziecko ze wkoncu on sobie popije a ja bede go wozic !

Loreee, ale jesteś zawziętaA ja wam się pochwalę ,że w końcu postanowiłam zadbać o swoją figurę! Wiecznie odkładałam to na potem. Zawsze mówiłam,że od poniedziałku zacznę się odchudzać. I nic z tego nie wychodziło. Teraz muszę już wytrzymać, chcę tylko kilka kg zrzucić! Kupiłam herbatki oczyszczające, paskudne w smaku, ale piję. Staram się jeść mniej i przede wszystkim częściej, a nie raz na dzień ale za to pół lodówki. No i kupiłam rower. Na dodatek mojemu dziecku podoba się jazda w foteliku , więc mam motywację,żeby jeździć. Tylko ten chrom muszę jeszcze kupić. I w wakacje jestem laska
. Oczywiście tylko przez chwilę, bo potem znów będę w ciąży
![]()