Wiecie co ja się wsumie namęczyłam dzisiejszym dniem i niechce mi sie robić obiadu zamówiłam pizze
BABO oby @ nie przyszła;-)
Dzieki..oby sie sprawdzilo:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co ja się wsumie namęczyłam dzisiejszym dniem i niechce mi sie robić obiadu zamówiłam pizze
Babo... a może jednak:-) Dopóki nie dostałaś @ to jest nadzieja:-) Jak tam dzieciaczki dzisiaj??![]()
Dzięki Słoneczko... W sumie ja też podobnie robię jak ty. Męża Androvitem, sama wiesiołek i len, staram się zdrowo odżywiać i w ogóle....ale nasz największy problem to wyjazdy... Mam nadzieję ze nam sie tez jednak uda końcu...Dzieki Kobietki:-)
Zajaczku - pytasz jak to zrobilam. No powiem szczerze, ze Maz tez mial w tym swoj udzial... staralismy sie jednak od listopada... a co bylo inne w tym cyklu... mhm pomysle...
Wiec glowki do gory Kochane... wszystkie kiedys bedziemy tulic swoje skarby![]()
Ja tez jestem padnięta jak koń po westernie... MasakraWiecie co ja się wsumie namęczyłam dzisiejszym dniem i niechce mi sie robić obiadu zamówiłam pizze
dawaj zdjeciea ja wlasnie wrocilam z zakupow kupilam sobie sliczne niebieskie baletki, a co;-)![]()
Przyjdźdo nas. U mnie w pracy tez nudno, ale teraz siedzimy i gadamy... K* boss właśnie przyjechał. A miało go dzisiaj już nie byćja wlasnie wstawilam wode na makaron..
nudno mi jak cholera..
no dokladnie , humorek poprawiony!!dawaj zdjecie
Nie ma jak sobie poprawić humor??
no dokladnie , humorek poprawiony!!a o to fotki :-)