reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

uwaga !! uwaga!! dzisiaj nasz Hanka ma urodziny , i to chyba 30-ste także piekny okrągły wiek!!! a więc....

sto lat! sto lat! niech zyje zyje nam!!! sto lat sto lat!!! niech zyje zyje nam!!!!!!!!:-D:-D:-D

TZW PROWOKATORKA. A gdzie flaszeczka??????

to ja też do tych życzeń dla Hanki dołączam
wszystkiego dobrego Hanka

Marzenixxx
Hania
Buziaki w dniu urodzinek. 30cha piekny wiek
Hania - sto lat zycze :-) no i upragnionej fasolki mini hanki pod serduszkiem
No to Haniu wszystkiego najlepszego z okazji 18tych urodzin! :-D:-D:-D:-D:-D:-D i zebyś nareszcie sie ślicznie nam roztyła przez małego rużowego bobaska! :-)
hanka,sto lat sto lat sto lat :-) :-) :-) :-) :-)

DLA HANKI PIOSENKA Z TAŃCEM POŁĄCZONA:
PIĘĆDZIESIĄT LAT PIĘĆDZIESIĄT LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM:-D

Haniu, spełnienia wszystkich marzeń a przede wszystkim tego najważniejszego!!! jesteś świetną Babką i tak trzymaj!!!!

Hanka stara ruro STO LAT! [/SIZE]

STO LAT!WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO!:-):-):-)

Haniu wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.
tort.jpg

I torcik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sto lat Haniu dużo zdrówka,bobaska i wszystkiego dobrego.

Hanka sto lat!!:-D
I różowego bobaska!!:-D

HANIU-
KOCHANIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!! ZDRÓWKA, RADOSCI, MILOSCI I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEN...A W ICH MIEJSCE POJAWIENIA SIE NOWYCH, BO MARZENIA SA MOTORKIEM DO DZIALANIA:-)
30 SLODKICH BUZIAKOW OD PLAMKI:-)

Hanka wszystkiego naj naj slicznego puchatego bobaska :)

Hania dużo siły i cierpliwości, żeby wszystkie trudy wynagrodził Ci Twój dzidziuś i przede wszystkim żebyś następne urodziny spędziła już razem z nim:-)

Haniu najlepsze życzenia!!!

Kiedy mamy na to ognisko przyjechać??? Drewno na ognisko nazbierałaś???

Hanka chyba dzisiaj do Nas nie zaglądnie - ma pewnie traumę związaną z wiekiem:-D:-D:-D:-D:-D
Złoje tak dupsko, że nie usiądziesz przez następne 30 lat

Witam!!
Haniu wszystkiego najlepszego!!!!:-)

Hanka - ty stara doopo - mocno ściskam i życzę spełnienia marzeń szczególnie fasolkowych - witaj w gronie "ryczących 30-tek":-):rofl2::-)

Hanka 100 lat,no i tych trojaczkow,skoro juz slowo sie rzeklo;-)

c
a hanka dostala milion zyczen i nawet nie raczy zajrzec!!!! pewnie gdzies lezy w polu nawalona!! hehehehe:laugh2::laugh2:
Dzisiaj będę leżeć nawalona tylko jeszcze nie wiem gdzie

PS Hanka trojaczków życze..

haniu wszystkiego naj z okazji urodzinek.:-);-):-);-):-)

DZIEKI WSZYSTKIM LACHONOM ZA ZYCZONKA. MAM NADZIEJE ZE O NIKIM NIE ZAPOMNIALAM.

QURWA MAM JEDNEGO LUDKA NA JAMIE WIEC MUSZE ISC SIE CALOWAC I PRZYJMOWAC ZYCZENIA.
JAK POLEZIE TO ZAS WPADNE

reklama
ZANIEPOKOJONA oj kochana nie smutaj się,bardzo mi przykro:-(ale my kobiety silne jesteśmy i po @ staranka na cacy:tak:;-)
BADAICKA witaj:-)
KANGAN miłego wypoczynku:tak:
HANKA widzisz jak pamiętałyśmy:-)

dostałam @, na razie plamienie ale nie mam złudzeń. Zaraz się rozkręci.
Żyć mi się nie chce...
Mam dość...tego że M. nie ma kiedy go najbardziej potrzebuję - też.
czyli owu była wtedy kiedy się nie kochaliśmy....

Niunia, nie martw się słoneczko Ty nasze kochane. Będzie następna okazja..Ja też nie nawidzę czekania na NIEPRZYJŚCIE @, a jak przychodzi to jestem taaaaka zawiedziona..Buziak słodki dla Ciebie na poprawe nastroju - kup sobie dobrą czekoladę z orzechami, winko...i miej wszystko w dupce :p

Znam juz wyniki bety!!!!!!!!!!!
wynik <1
czyli nie jestem w ciąży:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

ale tego sie spodziewałam i moje przeczucie się sprawdziło
mam nadzieję ze znajdę dobrego lekarza który mi pomoze te cykle wyregulować i tym samym doczekam sie dzieciaczka upragnionego:tak:
mimo że sie tego spodziewałam to mi bardzo smutno
a teraz mam nadzieję ze mi podpowiecie co mam zrobić i jakie pytania zadać ginowi bo juz zgłupiałam całkiem

jej, przykro mi...liczyłam na fasolinkę u Ciebie i kciukasy trzymałam...ajaja..ty tez kup sobie slodyczki i %%% i olej wszystko. Nie smutac sie koniecznie!!!

Witam Was dziewczyny
Mam na imie Magda i podczytuję trochę Wasz wątek.
Na razie jeszcze się nie staramy ale już na wakacje sa takie plany wiec moze dołacze do Was wtedy-jesli mnie przyjmiecie w swoje grono:happy:
Tym czasem pisze do Was w sprawie tego odchudzania.:baffled:
Sama od poniedziałku zaczynam stosowanie diety i ćwiczenia i tak jak kolezanka tu pisze chciałabym schudnąc od 10 do 15 kg.
Dostałam dietke od kolezanki która przetestowała ja na sobie i w 14 tygodni(na tyle rozłozona jest dieta) schudła 10 kg
Jeśli któraś z Was miałaby ochote też ją wypróbować to moge ja przesłać dalej na maila bo dosyc duzo tego tam jest(informacje,przykładowe przepisy)
Pozdrawiam serdecznie,Magda

ja tez chce dietke...wysle wiadomosc z mailem i bede wdzieczna...
a do przebywania z nami nie musisz czekac az wakacji i staranek :)
Wiec witam cie w naszych skromych progach :)

U nas dzisiaj beda staranka pelna para..Mezus kupil mi Carlo Rossi różowe..Pije je jak woda a pozniej mam taaaaaaaaaaaaaaaka fantazje :p:eek:

ZANIEPOKOJONA oj kochana nie smutaj się,bardzo mi przykro:-(ale my kobiety silne jesteśmy i po @ staranka na cacy:tak:;-)
nie smutam sie spodziewałam sie tego choc w głębi duszy miałam nadzieję ale cóż jak nie teraz to następnym razem i tak w kółko do skutku :tak:
jej, przykro mi...liczyłam na fasolinkę u Ciebie i kciukasy trzymałam...ajaja..ty tez kup sobie slodyczki i %%% i olej wszystko. Nie smutac sie koniecznie!!!

U nas dzisiaj beda staranka pelna para..Mezus kupil mi Carlo Rossi różowe..Pije je jak woda a pozniej mam taaaaaaaaaaaaaaaka fantazje :p:eek:
oj dziękuje kochana ze trzymałas kciuki jeszcze pewnie nie raz poproszę o trzymanie za mnie kciuków.
mam reddsa mężuś mi przywiuzł i mam ochotę dzisiaj na mega przytulanki bo steskniona jestem bo mężuś ciagle zmeczony był ale jutro nie idzie do pracy to dzis tak szybko nie dam mu iść spać :tak::-) ale sie bedzie działo
jak będziesz mieć tą dietę od badaicka to prześlij ja dalej :tak: w końcu trzeba sie zabrać za siebie :tak:

no ja tez mam ochote na winko ale sama nie wiem jakie, czy martini biale czy swojskie czerwone od tescia.... hm...:confused2: kochanie a ty nie masz juz czasem dni nieplodnych przy takim krotkim cyklu?

moze i juz mam...ale jak mowilam..teraz jest seks i przyjemnosc a nie staranka..to tak przy okazji - jak wyjdzie fasolinka to wyjdzie...
a owulacje mialam przedwczoraj chyba jakos

moze i juz mam...ale jak mowilam..teraz jest seks i przyjemnosc a nie staranka..to tak przy okazji - jak wyjdzie fasolinka to wyjdzie...
a owulacje mialam przedwczoraj chyba jakos
nie nie, ja tylko tak bo wyczytalam ze napisalas staranka , ale jak seks z czystje przyjemnosci to jak najbardziej!!! i jak najwiecej!!:-D

reklama
Do góry