reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Dziewczynki mam do sprzedania podgrzewacz firmy tommee tippee(z polska koncowka) i elektryczna nianie tomy wszystko za 50euro,jutro bede w Limerick

Ostatnia edycja:
Ciao dziewczynki!

Wielka wyprzedaz maskotek:-) Wszystkie nowe!! (niektore wciaz z metkami), nie nosza absolutnie zadnych sladow uzytkowania.

Ceny- wedlug kolejnosci obrazkow-
Mis Puchatek- mieciutki, z groszkiem w pupce;-)- 10e
Mis puchatek- maly, dla niemowlat, tez ma groszek w pupce- 6e
Foka z mala foczka- 5e
Maly piesek-5e
Piesek lezacy, sredniej wielkosci- 7 e
Lew,duzy - 15e
Tygrys, duzy- 15e
Mis, duzy-15e
Maly kotek- 5 e
Piesek lezacy- sredniej wielkosci- 8e

Kontakt na priv badz gg: 5064018. Moge wyslac paczka, jak ktos nie z Galway:tak::-) Zestawy klockow lego wciaz aktualne, zostalo jeszcze sporo:-)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 002.jpg
    002.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 003.jpg
    003.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 004.jpg
    004.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 36
  • 005.jpg
    005.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 007.jpg
    007.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 36
  • 009.jpg
    009.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 58
  • 008.jpg
    008.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 40
  • 010.jpg
    010.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 011.jpg
    011.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 36
No paczki drogie.I nie wiem czy ja dobrze spojrzałam na strone anpost ale jeszcze kilka miesięcy temu za paczkę do Pl do 2 kg płaciłam 13 euro a teraz 30e :szok:
Ale na terenie Irlandii do 2 kg to 7.50e
Tutaj stronka:
http://www.anpost.ie/AnPost/PostalRates/Standard+Post.htm
Oszaleli.
Misia a czy ty prowadzisz jakąś wyprzedaż ze Toy Store? :-D:-D
Dzisiaj miała koleżanka zadzwonic do mnie czy odbierze te klocki,ale chyba jej się nie udało.Jutro ją pogonie ;-)

Emili- to tylko czesc z zasobow Misi:-)...ehehe..sie pracuje w takim sklepie to sie ma wtyki;-) Ale nie kradzione, zeby byla jasnosc:tak:;-)

:-Dhahaha...mam jeszcze kilka gier planszowych...w stylu poker, szachy zwykle i z serii travel, karty do gry zwykle i z Simsonami, warcaby, cos w stylu irlandzkiego chinczyka. Mam tez kilka takich gierek elektronicznych na breloczku z kolorowym wyswietlaczem (cos w stylu tamagochi dla chlopcow o nazwie Donkey Kong Junior- wyrabiane na licencji Nintendo). Przedzial wiekowy - od 3 roku zycia. Wszystkie zabawki nowe.
Narazie to wszystko ale napewno beda tez wkrotce inne zabawki:-)

Załączniki

• 012.jpg
    012.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 41
  • 013.jpg
    013.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 37
  • 014.jpg
    014.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
Jak najbardziej legalny Kasiu! Od czarnego swiadka trzymam sie z daleka:-) Mialam trzymac sobie dla Alexa ale zanim on bedzie na tyle duzy zeby sie tym bawic to ja w tym wszystkim utone:-)

Do góry