olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Ja sie nie grilowalam
U mnie dzis w jadlospisie bylo posadzenie ogrodka, wesole miasteczko, filmik 5D, pokaz tancow i smaczny obiadek :-)
ooooooooooo to duzo dzis zrobilas, pracus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie nie grilowalam
U mnie dzis w jadlospisie bylo posadzenie ogrodka, wesole miasteczko, filmik 5D, pokaz tancow i smaczny obiadek :-)
Loree hejka, pusto bo sie wszystkie griluja :-)
Ja nawet balkonu nie mam![]()
Dlatego nie spocznę dopóki nie wybuduję domu idealnego. Puściłam dziś totolotka i mam zamiar wygrać 21 milionów

. Innej opcji na budowę domu póki co nie ma.Zaplanowany cały dzień! Ja uwielbiam jak dzień jest fajnie wykorzystany i wieczorem oprócz zmęczenia czuję się satysfakcjęJa sie nie grilowalam

Najgorzej jest siedzieć cały dzień w domu z nastrojem " nic mi się nie chce".
Zaplanowany cały dzień! Ja uwielbiam jak dzień jest fajnie wykorzystany i wieczorem oprócz zmęczenia czuję się satysfakcjęNajgorzej jest siedzieć cały dzień w domu z nastrojem " nic mi się nie chce".
w krakowie w Diagnostyce kosztuje 70 zl badanie seminogram. Jest jeszcze drugie za 70 zl ale nie pamietam jakie... generalnie to w okolo 100 zl powinno sie zmiescic...nie maja cennika na stronce niestety... ale podam ci adres DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne: DiagnostykaKochane powiedzcie mi ile kosztuje badanie żołnierzyków??
a to skoro Diagnostyka to robi to nawet daleko nie muszę szukać bo u nas tez maja oddział dobrze wiedziec wrazie koniecznosci bo męzuś coś wspominał o tym badaniuw krakowie w Diagnostyce kosztuje 70 zl badanie seminogram. Jest jeszcze drugie za 70 zl ale nie pamietam jakie... generalnie to w okolo 100 zl powinno sie zmiescic...nie maja cennika na stronce niestety... ale podam ci adres DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne: Diagnostyka