Agniesiak85
Fanka BB :)
masz racje pozytywne nastawienie to polowa sukcesu... ja tez tak mysle i sie zqaczynam brac do roboty. Powodzenia!!!!!! :-)
To zapraszamy na forum wątpliwości, starające się

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
masz racje pozytywne nastawienie to polowa sukcesu... ja tez tak mysle i sie zqaczynam brac do roboty. Powodzenia!!!!!! :-)

Troszkę tutaj fluidkówNo to superGratuluję:-) Miło poczytać o tym że się nas zmniejszyło trochę w staraczkach.
Dziewczyny, przesyłajcie fluidki!!!!!![]()
:-)
:-)dzięki dzięki:-):-):-)Troszkę tutaj fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Troszkę tutaj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zobacz załącznik 129601
A ja poproszę o dopisaniu na liście przy moim nicku II :-). Ujrzałam wczoraj.
No to Super wielkie gratulacje dziewczyny:-):-):-):-) Spokojnych miesięcy ciąży i dużo zdrówka dla was i dla dzidzi??Ja ciagle nie dowierzam....dzis zrobilam 4 test:-) i ciagle widze II
Odpuscilam sobie forum,myslenie,starania i wtedy gdy najmniej sie spodziewalam..JEST:-)
Jak długo się starałyście o fasolki??