reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

etna36 badanie przezierności karkowej pozwala wykluczyć bezinwazyjnie zespół Downa. Robi się to w trakcie usg. Lekarz mierzy płyn znajdujący się na karku. górna granica wynosi 2 mm.

nie dam rady suwaczka wstawić!!!:wściekła/y:

reklama
etna36 badanie przezierności karkowej pozwala wykluczyć bezinwazyjnie zespół Downa. Robi się to w trakcie usg. Lekarz mierzy płyn znajdujący się na karku. górna granica wynosi 2 mm.

nie dam rady suwaczka wstawić!!!:wściekła/y:
natalunia spróbuj jeszcze raz wkleić sobie w sygnaturkę i powinno się udać:-)

gratulacje ze z dzieciaczkami naszymi wszytko dobrze jest...:) buziaczki dla was;)

Ja sie czuje swietnie brzuszke rosnie;) i wogole jestem szczesliwa..:)

buziaczki ide spac;)

dudziakowa dzieciaczki są skarbem niesamowitym! i najpiekniejszym, co mogło nas spotkać. A ich zdrowie jest bezcenne! Kochane, nie ma co się denerwowac ich zdrowiem, nasze zdrowie, nasze dbanie o siebie jest najważniesze. i dzięki temu dzieciaczki są zdrowe, a im więcej optymizmu, tym szczęśliwsze nasze pociechy pod serduszkiem :-)

Natalunia ma racje no stres!!!!!
Żeby dzieci zdrowe nam w brzuszku rosły, radosne i spokojne potem były!
Ja też dziś sobie obiecałam, że nie będę się denerwować, bo to nie pomaga ani mi ani dziecku.
Teraz to mnie zastanawia tylko kim będzie? syneczkiem czy córeczką? ;-)
Jak córcią to na imię damy jej Maja, a nad chłopcem to muszę się zastanowić, bo to ja wybieram imię dla syna, na liście ma: Kacper, Marcin, Mateusz, Patryk
a Wy?

ja do konca nie chce wiedziec plci.zostawiam to niespodzianka dla calej rodzinki i przede wszystkim dla siebie :)
Jak bedzie dziewczynka to najbardziej chcialbym dac na imie Lia(czyta sie Lija),moze Charlotte a chlopiec Kaj lub Marcell,niestety mojemu mezowi te imiona sie srednio podobaja :(

reklama
Jeżeli będzie synek, to Grzegorz
Jeżeli będzie córeczka - nie wiemy... Oboje bardzo chcemy chlopaczka, ale co będzie to i tak będzie dobrze, oby zdrowe było :-D

Do góry