reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hej dziewczyny ;-)
u mnie tez dzis taka pogoda ze z łóżka wstac mi sie nie chce....:dry:
kawke bym sie napila a nie ma kto mi zrobic hihi:sorry2:

kropeczko moja nie przejmuj sie tą sytuacją az tak bardzo... tak tojuz jest ze ludzie nie doecniaja tego co ktos dla nich robi..... masz racje , ze zazwyczaj rodzice doceniaja te dziecko co z nimi nie mieszka i zadzwoni raz na ruski rok... albo poprostu tym dzieciom co sie nimi opiekuja nie potrafia podziekowac, nie potrafia byc wdziecznymi , nie umieja okazac tego i zamiat milych slow sa cyniczni , potrafia zranic...... tak to juz jest....
ale nie smutaj sie kochana, napewno mama docenia toze jej pomagasz ale pewnie nie potrafi tego okazac...
przytulam cie slonko tylko nie gryź!!:-D

przyszla mamusiu nie ma co , szukaj lepszej pracy gdzie beda cie porządnie traktowac i glowa do gory juz niedlugo bedziesz magistrem i masz powody do dumy:tak::happy2:

andziu tak jak kropeczka chyle poklony za twoja cierpliwosc..... widac odrazu ze jestes swietnym psychologiem....:sorry2::happy2:

reklama
Hej dziewczynki!

Powiedzcie mi, probowalyscie sie modlic o to, zeby udalo sie Wam zajsc w ciaze? Pytam, bo wczoraj na tvn bylo w Rozmowach w toku o wymodleniu cudu
:-D

czesc dziewczynki

pozdrowienia dla marzenixx, kropeczki, agniesiak85, lilu, katarzynak, mezatki, i innych o ktorych zapomnialam..ktora zafasolkowala??? slyszalam ze mezatka?? trzymam za was kciuki kochane,,,...

ja juz mam ustalony termin cesarki na 21 maja,, czyli za 15 dni,, czuje sie w miare choc od 2 dni czuje sie fatalnie,, jest mi strasznie ciezko cokowiek zrobic,, ze spaniem jest tragedia..ale dla kubusia zniose wszytsko.. 20 ide do szpitala.. ostatnio 25 kwetnia bylismy z mezem na weselichu - wklejam wam zdjecie naszej trojeczki ..i pokoiku dla kubusia, buziaki i sciskam mocno kazda z was i trzymam mocno kciuki.. jak urodze napewno wkleje zdjatko:)

Załączniki

• P4191041.jpg
    P4191041.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 57
  • b.jpg
    b.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 59
olapolap czesc kochana ! gdzie ty sie podziewalas?? co u ciebie??

tikanis kochanie witaj ciezarowko!!:-D:-D ja tu sciskam kciuki zeby wszystko poszlo ok przy cesarce , tupie nóżkami bo sie nie moge doczekac kiedy juz kubus bedzie z wami!! jesu jak ten rok zlecial to szok!!:shocked2::-)
uwazaj na siebie i czekamy z tobą!! :*****

sliczny pokoik dla kubusia urządziliscie, pewnie bedzie mu w nim cudownie jak u mamusi w brzuszku :-)

Nadal @ nie przylazla??? no co za malpisko!
Samopoczucie mam...:wściekła/y::no::angry: mniej wiecej takie....opisalam wyzej-normalnie zaraz pękne ze zlosci brrrrrrrrrrrrrrrr

Zakupki mowisz...a co chesz kupowac??? jakies lekkie ciuszki czy spozywaka sie kroi?
ja upolowalam w sobote fajne dzinsy...tak przypadkiem, za namowa meza:-)

U nas tez brzydko, ale nie pada...tak pchmurno, ale nie leje... i wlasnie zrobilam pranie i sie zastanawiam gdzie je wywiesic czy w domu czy na podworku...zeby nie zalalo jakby co...?
ja wczoraj probowalam ta pianke kupic -froslek - ale w aptece nie ma i pani sprawdzila hurtownie skąd zamawiaja i podobno brak na ten moemnt...jutro popytam jeszcze w aptekach Olkuszu.
już doczytałam co sie stało, i nie dziwie sie ze jesteś zła ja bardzo nie lubie jak sie nie docenia dobroci drugiej osoby wiem ze moze powinnam ci powiedzieć że wszystko tobie i twojej mamie zaraz przejdzie i bedziecie znów normalnie rozmawiały ale ja ze swojego doswiadczenia wiem ze nie jest to takie łatwe bo takie słowa napewno bolą a jak już własna mama nie potrafi cie docenić to dobiero sprawia człowiekowi duży ból ale z drugiej strony to moze przez tą chorobę twoja mama jest taka rozgoryczona i dlatego na tobie sie to odbiło :tak:
kochana nie martw się zwyżal sie nam i będzie ci lzej my doceniamy twoja dobroć. przytulam mocno

muszę jechać zapasy spożywki zrobić bo ja tak ze 2 razy na miesiac takie większe zakupy robię i potem mam jak znalazł bo ja lubie zrobić wiekszą ilośc goląbków czy krokietów i zamrozić a potem jak mi sie gotować nie chce to mam goowe tylko przygrzać i sosik zrobić

ja bardzo nie lubie kupować sobie ubran bo ekspedientki w sklepch mają problem z obsługiwaniem pań które nie mają idealnej figóry bo ja zanim kupie sobie jeansy np to muszę ze 4 pary przymierzyć bo nie każde pasują na mnie :-:)zawstydzona/y::tak:
hej dziewczyny ;-)
u mnie tez dzis taka pogoda ze z łóżka wstac mi sie nie chce....:dry:
kawke bym sie napila a nie ma kto mi zrobic hihi:sorry2:
Marzenix ja Ci kawkę mogę zrobić bo sama pije to będę mieć towarzystwo :-):tak:

cześć dziewczyny
pół nocy śniło mi się testowanie więc jak mnie M rano niechcący obudził to wstałam i zrobiłam
jedna smutna kreska
załamka
ja się chyba nawet już łudzić nie będę, że pierwszy negatywny a 2 pozytywny bo wszystkie objawy mam na zbliżającą się @
do dupy to wszystko

muszę jechać zapasy spożywki zrobić bo ja tak ze 2 razy na miesiac takie większe zakupy robię i potem mam jak znalazł bo ja lubie zrobić wiekszą ilośc goląbków czy krokietów i zamrozić a potem jak mi sie gotować nie chce to mam goowe tylko przygrzać i sosik zrobić

Marzenix ja Ci kawkę mogę zrobić bo sama pije to będę mieć towarzystwo :-):tak:
to poprosze o kawke, i przy okazji o zestaw gołąbkow bo uwielbiam!!!!!!!!:-D:-D:-D

Witaj Tikanis pieknie wygladasz 3mam kciuki za pomyślne rozwiazanie
Kankagan Przytulam mocno ale @ jeszcze nie ma to moze jednak
Marzenix gołąbki dopiero będę robić to narazie nic nie dam a jakie lubisz bo ja robie czasem też takie kapusta do srodka jak kotlety mielone

olapolap czesc kochana ! gdzie ty sie podziewalas?? co u ciebie??

Jestem strasznie zarobiona, nawet nie mam chwili zeby tu zajrzec :no: Na uczelni straszny zapieprz, dobrze chociaz, ze M zaczal sie starac i widze u niego znaczna poprawe - organizuje nam czas, wymysla rozrywki, robi niespodzianki - jest tak, jak powinno byc. A o u Ciebie kochana??

reklama
Witaj Tikanis pieknie wygladasz 3mam kciuki za pomyślne rozwiazanie
Kankagan Przytulam mocno ale @ jeszcze nie ma to moze jednak
Marzenix gołąbki dopiero będę robić to narazie nic nie dam a jakie lubisz bo ja robie czasem też takie kapusta do srodka jak kotlety mielone
ja uwielbiam gołąbki chyba najbardziej na swiecie!! po kazdą postacia ale najbardziej lubie i takie robie to z miesem mielonym z pieczarkami i w sosie pieczarkowym! mniam mniam!!! ale baaaaardzo zadko robie bo za duzo roboty:dry:

Jestem strasznie zarobiona, nawet nie mam chwili zeby tu zajrzec :no: Na uczelni straszny zapieprz, dobrze chociaz, ze M zaczal sie starac i widze u niego znaczna poprawe - organizuje nam czas, wymysla rozrywki, robi niespodzianki - jest tak, jak powinno byc. A o u Ciebie kochana??
o to super ze towj M sie poprawil, oby tak dalej, i dobrze ze masz tyle zajec przynajmniej u glupotach nie myslisz:blink:
u mnie narazie nic ciekawego, kolejny cykl sie zaczal ale i tak bedzie dupa bo małża nie bedzie w dni plodne prawdopodobnie wiec wielka doooooopa:blink::dry:

a widze ze jutro powinnas testowac i jak??

a gdzie zajączek nasz juz powinna tu byc o tej porze.....:sorry2:

Do góry