reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat a do tego alergologa to ze skierowaniem od swojego lekarza????????////

:tak::tak:

acha, wyniki krwi Julitka ma prawidlowe:-)

Moze diete zmien na jakas wysoko blonnikowa, dodaj jogurtu z otrebami itd

Wlasnie zauwazylam ze po akcji Stas-telwizor zostala dzira w panelu...km swietnie:wściekła/y::-:)dry:

ostatnio malo co jadla, chleba wogole bo ja gryzie;-) z kazdym dniem podjadala wiecej, a byly to glownie jablka, rodzynki, rosol, jogurt, ser zolty i kielbasa:szok:, acha, no i banany, ktore chyba lekko zatwardzaja:zawstydzona/y:
bardzo duzo pila. w zasadzie powinno byc ok. oj, boje sie teraz, ze jeszcze przez jakis czas bedzie sie bala zrobic kupke i sie moze to powtorzyc:-(

same straty:szok: ja bym odebrala malemu z kieszonkowego;-):-)

To u nas z dyduchem jest masakra,bo w ciągu dnia często domaga się z wielką histerią. Jak mu nie dam to otwiera szufladę i wiesza się na niej albo ją kiedyś wyłamie albo przewróci na siebie komodę:shocked2:
Byliśmy w mieście. Tzn. teściowa chciała jechać. Miałam wejść do biblioteki,ale po jednej rundce po mieście odechciało mi sie:angry:

no wlasnie, najgorzej jest, jak jeszcze ssie w dzien:sorry2:

a czemu sie odechcialo, tesciowa cie :wściekła/y:?

reklama
Donkat strasznie mi szkoda Julitki:-( biedactwo sie musi tak męczyć:-( ja niestety też nie pomogę bo Tuśka po jelitówce żadnych problemów z kupką nie miała:no:

Donkat jestem jestem:tak:a z tym jeżdżeniem to trafilaś w 10 bo codziennie cos :-Dwe wtorek bylam u mojej mamy na caly dzień ,wczoraj na urodzinach u córki szwagierki a dziś z Olą u arelgologa:-Dmaly juz śpi ponad 2,5godziny:szok:Ola u babci a ja męczylam sie ponad 2 godzny żeby polączyć się z internetem:wściekła/y:wkońcu jak mi się udalo to pewnie zaraz mlody się obudzi:baffled:
Hurdzia dobrze że Stasiowi nic się nie stalo a telewizor...przynajmniej będziesz miala okazję kupic plazmę:-p
Asiek ja uważam tak jak dziewczyny że na noc zostaw jej jeszcze tego smoka a w dzień staraj się ją czymś zająć aby o nim nie myslala:tak:
Cariorcia bardzo mi szkoda Ciebie od początku same komplikacje:-(życzę ci żeby lożysko sie podnioslo i żeby wszystko bylo ok:tak:
Luandzia tez masz nieciekawie:baffled:a jak wyniki są już?mam nadzieje że będą dobre no i tobie też życze żebys wkońcu poczula się lepiej:tak:
Agulka dobrze że już jesteście w domku bo to co pisalaś o tym szpitalu to szok:szok:no i dobrze że Adaś już lepiej sie czuje
Donkat Mateusz tez jeczcze nigdy nie mial zatwardzenia nawet po tej ostatniej jelitówce:no:a może spróbuj następnym razem zapodać jej czopek glicerynowy:sorry2:
Majandra to ile Maciuś mówi?bo ja tez się zaczynam coraz bardziej martwić mową czyt. niemową Mateuszka bo on mówi zaledwe 5-6 słów:-(może tez powinnam poprosić pedriatrę o skierowanie do logopedy:sorry2:chociaż ja podobno też późno zaczelam mówić:dry:

Majandra to ile Maciuś mówi?bo ja tez się zaczynam coraz bardziej martwić mową czyt. niemową Mateuszka bo on mówi zaledwe 5-6 słów:-(może tez powinnam poprosić pedriatrę o skierowanie do logopedy:sorry2:chociaż ja podobno też późno zaczelam mówić:dry:
Maciuś mówi też jakieś 6 słów. Tylko on chodzi do logopedy tak jak Hruda pisała, dzięki temu, że ma rehabilitacje. Ale możesz spróbować poprosić o skierowanie, może Ci się uda je uzyskać.

Donkat, może śliwek suszonych daj Julitce. Zje?

Maciuś siedzi na nocniku, ogląda Dzieciaki górą i odpowiada na pytania

reklama
Do góry