reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja czytam sumiennie każdego dnia :-)

Najpierw najważniejsze POZDROWIENIA OD CARIOCY czuje się w miarę dobrze i zadowolona jest z ostatniego USG jak tak dalej będzie się czuła to za kilka tygodni moze wyjdzie do domku, Staśkiem zajmuje się tatuś z teściową na spółkę. Tak więc dziewczyny TRZYMAJMY KCIUKI oby wszystko było ok.

Kilka tygodni:szok::szok::szok:wsplczuję ja to po kilku dniach mialam zawsze dość a co dopiero tak dlugo:szok:ale dla zdrowia dzidzi to idzie przeleżec i cale 9 miesięcy:tak:

Moniu
a kiedy my się doczekamy fotki nowego nabytku???

doczekacie sie doczekacie tylko najpierw muszę porobić jakieś fotki:zawstydzona/y::tak:
cdn.......
bo właśnie Igor przybiegł z pokoju zobaczyć co robię :sorry2:o on tu idzie z piłką :baffled::szok:.........................
Igorek hyba rzucil pilką w komputer bo mial być ciąg dalszy a tu cisza....:baffled::sorry2::cool2::cool::confused2::-D

Ciarorcia trzymamy mocno kciukasy:tak::tak::tak:

reklama
Agulka to od poniedziałku Ty zaczynasz swój urlop;-) Maja do przedszkola Adaś z tatusiem a mamusia błoga laba;-)
Boziu proszę by te słowa się spełniły:tak::tak::tak::-D:-D:-D.................. a przynajmniej by nie musiała wstawać o 6 z łóżka:sorry2:. Tatuś się zajmnie małym a ja Maję odstawię na 8:30 do przedszkola:tak::tak::tak: - uwielbiam to . a po drodze świeże bułeczki............ oby do poniedziałku;-)

Obiecałam że wrócę więc wróciłam ale co miałam komu napisać :confused: zapomniałam

Co tu tak pusto ostatnio na forum????

Justyna nocniko-kapelusz :-D:-D

Kasiu
trzymam kciuki za Twoja pracę

Buuuu ledwo usiadłam a mąż już buczy że chce kompa no może nie tylko kompa chce:rofl2::sorry:

Boziu proszę by te słowa się spełniły:tak::tak::tak::-D:-D:-D.................. a przynajmniej by nie musiała wstawać o 6 z łóżka:sorry2:. Tatuś się zajmnie małym a ja Maję odstawię na 8:30 do przedszkola:tak::tak::tak: - uwielbiam to . a po drodze świeże bułeczki............ oby do poniedziałku;-)

Trzymam mocno za to kciuki bo po tych ostatnich przeżyciach z pewnością Ci się należy odpoczynek:-)

Nie wierze własnym oczom :-D:cool2: nikogo tu nie było od godz 21.00 :szok:

Dziś ja się witam jako pierwsza :sorry2: tzn że inne mamusie z grzecznymi dzidziusiami jeszcze smacznie chrapią :dry:

O godz 11.00 mają wyłączyć prąd i włączyć dopiero ok godz 15 więc ewakuuje się do bloków. Młody teraz siedzi na swojej ciężarówie i ogląda Teletubisie R mu przedwczoraj nagrał płytę i teraz ma co oglądać.

Agulka i ja Tobie życzę, aby tak było i abyś miała faktycznie trochę luzu!!!

witam w piękny sloneczny poranek:-)
wlaśnie ugaduję się z koleżanką na GG na plac zabaw skorzystać z tej pięknej pogody:tak:mamy się spotać o 10 więc pozostalo mi niewiele czasu a dzieci jeszcze w piżamach:zawstydzona/y:zmykam ubierać dzieci :tak:
Milego dnia życzę wszystkim BBonom:-)

Witam i ja w słoneczny poranek:-) właśnie dopijam kawkę i zastanawiam się co zrobić z tak pięknym dniem:confused: napewno muszę iść na zkupy bo coś na obiad trzeba zrobić a koncpepcji brak:baffled: może w sklepie wymyślę jaką zupe oby szybką bo przydałoby się jakieś okno umyć jak mała pójdzie spać bo już straszą:growl: miłego dnia wszystkim życzę:tak:

A tu pustki......
Adaś wczoraj zrobił 2 luźne kupy a dziś rzadzizna.......... bleeeeee, kurcze czyzby cos podłapał w szpitalu, bo tam dzieci srały.............. czy może organizm tak reaguje na antybiotyk, bo mi jeść nie chce..... tylko pije ( na szczęście) , na śniadanko ugryzł tylko kanapeczkę z nutellą..............
wczoraj na kolację pół pomidora................ wrrrrrrrrrrrrrrrrrr nawet ciastek czy innych zakazanych słodkosci nie chce..............

Własnie usnął ( męczył się ze 20 min) , bo po 14 jedziemy do lekarza.........
Pogoda piekna, nawet nie wiedziałam, że taka jest............. a ja od ponad tyg w ścianach siedzę.........

Miłego dnia...... sprzdałam Adasia zeszłoroczne sanadłki , więc dziś poluję na nowe.....

Dziewczyny, które leciały samolotem mam pytanie. Co z wózkiem, bo chciałabym go miec aż do samego wejścia na pokład, coś się za to płaci??????

reklama
Agulka ja nie pomogę bo nie leciałam:no: a co do luźnych kup to może być skutek antybiotyku no i weź też pod uwagę że nic konkretnego nie je tylko przede wszystkim pije więc i kupy mają prawo być luźniejsze:tak: przynajmniej tak mi blondynce się wydaje:baffled:;-)
Byłyśmy z Tuśką na targu i zamiast głupia sobie coś kupić za wczorajszy napiwek to nabrałam kilka koszulek dla M:zawstydzona/y: co prawda jeszcze nie płaciłam ale minimum 3 mu zostawie. No i wychodząc z targu trafiłam na świeżutki szczaw więc na obiad szczawiowa z jajeczkiem;-) a że sprzedawał go miły starszy pan i to taki łąkowy szczaw to wzięlam więcej i pomroziłam będzie na 3 zupy w zimie:-)

Do góry