reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam...

Nie odzywałam się bo byłam w szpitalu....niestety nie jestem już w ciąży Zobacz załącznik 132992 na usg wyszło że dzidzia sie nie rusza a serduszko nie bije :-(Zobacz załącznik 132992
nie będę nic więcej pisać bo to nic ciekawego...
jakoś się trzymam choć jest mi ciężko, nie mogę przestać o tym myśleć :-( i są takie chwile że.... Zobacz załącznik 132992

przepraszam nie chciałam Wam psuć nastrojów....

Patrysiu moje największe gratulacje, super że się udało tak za pierwszym razem :tak: życzę aby dzidzia zdrowo sie rozwijała :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

o jejku kochana nie wiem co napisać tak mi przykro czemu tak się dzieję czemu:-:)-:)-(coś czułyśmy że jest nie tak o jeny nawet nie wiem co mam napisać:-:)-:)-(tule mocko i wiem że jeszcze będziesz miała fasolke i napewno tym razem doniesiesz ciąże wiem że może być ciężko moja siostra też utraciła maleństwo i bardzo to przeżywała:-(kochana niesmutaj się choć wiem że to są tylko słowa uczuć nie zmylisz oj kochana przykro mi mocko:-(

reklama
Witam dziewczynki

Wiwlkie gratulacje dla Ciebie patrysia86 :-) szczęsliwych 8miesięcy :tak:

Paula strasznie mi przykro niema słow ktore mogły by pomóc więc tulam mocno....

Dziewczynki mi od jakiegos tygodnia twardniał brzuch czułam to codziennie coraz cześciej i wczoraj byłam u lekarza dostalam leki
Feneterol i Isoptin na podtrzymanie ciazy bo lekarza niepokoiły te twardniania ktore akurat przy nim tez mi sie zdarzyły.... sprawdził dzidzie wszystko wporzadku ale jest dalej ułozona w pozycji posladkowej i to tez wpywac moze na te twardnienie bo niunia mnie kopie ku wyjsciu lekarz mowi ze to moze wywołac wczesniejszy porod i lepiej dmuchac na zimne....

mam tylko nadzieje ze to przejdzie i ze bedzie wszystko ok ze dzidiza wytrzyma chociaz do tego 38tyg.... tak bardzo bym chciała...
aha i wklejam obiecane fotki....
skanuj0005.jpg
Kopia skanuj0006.jpg
http://http://tmp2.glitery.pl/obrazki/128/45/2-Wanesa-5185.jpg

pozdrawiam Was wszystkie

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczynki.

Agnieszka 12 widzę że twoja dzidzia też się ułożyła posladkowo napisz mi co mówi lekarz o porodzie ???? Bo ja mam ten sam problem. Wiem że to jeszcze dużo czasu i może się przekręcić ale ja juz mam stresa:szok: Bo rozumiem ze to też będzie twój drugi poród??? A na kiedy masz termin??? Jeżeli chodzi o te leki to ja brałam dokładnie takie same w pierwszej ciąży od 29 tc do 38 miałam odstawione. A małemu przestało sie śpieszyć i urodził sie w 41 tc. Także nie martw sie napewno wszystko bedzie ok:-):-):-)

Witam...

Nie odzywałam się bo byłam w szpitalu....niestety nie jestem już w ciąży Zobacz załącznik 132992 na usg wyszło że dzidzia sie nie rusza a serduszko nie bije :-(Zobacz załącznik 132992
nie będę nic więcej pisać bo to nic ciekawego...
jakoś się trzymam choć jest mi ciężko, nie mogę przestać o tym myśleć :-( i są takie chwile że.... Zobacz załącznik 132992

przepraszam nie chciałam Wam psuć nastrojów....

Patrysiu moje największe gratulacje, super że się udało tak za pierwszym razem :tak: życzę aby dzidzia zdrowo sie rozwijała :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Paula bardzo mi przykro ze musisz przezywać taki dramat:-(Wiem że żadne słowa teraz Cie nie pocieszą pozatym ktoś to tego nie przezył nie jest na pewno w stanie wyobrazić sobie twojego bólu:-( Ale pamietaj jestesmy z Tobą:blink:

Witam i ja....

Agnieszka12- Cudne te foteczki...znaczy cudna mala
dziewczyneczka!!!!! Z calego serca GRATULUJĘ
Pulinko- bardzo Ci wspolczuję. Niestety takie rzeczy sie zdarzają.
Niestety natura robi co uzna za sluszne...nie oznacza to jednak ze nie bedziesz mogla miec wiecej dzieci..Trzymaj sie Paulinko i badz dzielna!!!!!!

Witam dziewczynki

Wiwlkie gratulacje dla Ciebie patrysia86 :-) szczęsliwych 8miesięcy :tak:

Paula strasznie mi przykro niema słow ktore mogły by pomóc więc tulam mocno....

Dziewczynki mi od jakiegos tygodnia twardniał brzuch czułam to codziennie coraz cześciej i wczoraj byłam u lekarza dostalam leki
Feneterol i Isoptin na podtrzymanie ciazy bo lekarza niepokoiły te twardniania ktore akurat przy nim tez mi sie zdarzyły.... sprawdził dzidzie wszystko wporzadku ale jest dalej ułozona w pozycji posladkowej i to tez wpywac moze na te twardnienie bo niunia mnie kopie ku wyjsciu lekarz mowi ze to moze wywołac wczesniejszy porod i lepiej dmuchac na zimne....

mam tylko nadzieje ze to przejdzie i ze bedzie wszystko ok ze dzidiza wytrzyma chociaz do tego 38tyg.... tak bardzo bym chciała...
aha i wklejam obiecane fotki....
Zobacz załącznik 133022
Zobacz załącznik 133023
http://http://tmp2.glitery.pl/obrazki/128/45/2-Wanesa-5185.jpg

pozdrawiam Was wszystkie

dziekuje tobie PAULA także za gratulacje:-)śliczne zdjęcia:tak:nie martw sie juz ginekolog zaradził coś na te skurcze co uda się napewno do tego 38 tygodnia odgonić poród:tak:

witam ja sie i w niedziele z wami..

agnieszko super foteczki malej ksiezniczki..bedzie dobrze musisz wytrwac do 38 tyg bedzie dobrze,ksiezniczka w tym pomorze.jak ja bylam ostatnio caly czas w szpitalu to mowili byle do 30 tyg w 30 tyg moze malutka sie urodzic..ale ja tez prosze boda bo wytrzymalysmy do 38 tyg..

Witam niedzielnie...
okruszynka - co do ułozynia dzidzi to lekarz mowi z ejezeli to sie niezmieni to cc dwa tygodnie wczesniej ( przed terminem porodu) i ze on mi zrobi to cc.... wiec o tyle czuje sie bezpiecznie ze to On by mi to robił, ale oczywiscie wolałabym zeby dzidzia sie odwrocila i rodzic naturalnie... zobaczymy... a u Ciebie ktory tydzien ciazy i na kiedy masz termin porodu? ja mma termin na 15sierpnia

Czarodziejko dziekuje;-)

Patrysia niema za co ciesze sie ze nowe fasolki na forum:tak:

Kiki no widzisz wiec w 30 moze sie juz rodzic skoro lekarze mowia zeby choc do tego tygodnia wytrwac.... ciekawe czy u nas w polsce tez tak myslą ....
buziaki i powodzenia, zdrówka!!!

Witam sie z Wami w ta niedziele

Paulo, bardzo mi przykro z powodu fasolki...Tule Cie mocno...Teraz jest Ci ciezko, ale niedlugo znowu usmiechnie sie do Ciebie sloneczko...Jestesmy z Toba Kochana!

reklama
Witam.
Jestem nowa na forum, w sierpniu zaczynamy starania o wymarzona coreczke :)
Mamy juz syna wiec przydala by sie cora hehe
Zamierzam sie zastosowac do wszytkich mozliwych "przepisow" i zwiekszyc szanse :)

Do góry