reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Glukoza- fuuuuj!!!! Ty to masz biedactwo przejścia. No ale tych badań w ciąży jest mnóstwo! Na mnie upały też tak działały. Czasem bałam się z domu sama wychodzić. Najgorzej w lipcu i sierpniu.
Trzymam kciuki za wizytę. Zapytaj o tą wysypkę. Może zwykłe wapno wystarczy?
.

poki co wapno nie zdalo rezultatow a co upalow to fakt ja rodzilam w lipcu core a teraz wrzesien wiec zobaczymy :-) a glukoze przebolalam, wypilam jednym chaustem z usmiechem bo co sie nie robi dla maluszka :-)

Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

nie widzialam pytania wiec odpisuje: mysle ze powinnas odczekac i tak: jesli chodzi o opad czyli ob jest on zawsze wiekszy w czasie @ natomiast hemoglobina czy zelazo moze wyjsc nizsza po @ z uwagi na utrate krwi a ze ja mialam problem z hemoglobina, zelazem, to robilam przed @ albo sporo po tak samo opad bo ob mam w kolko wysokie

reklama
Kropeczko

Zadnych lekow, nic nie biore....cykl jak kazdy inny, zadnych wiekszych wrazen, przyzyc - nic. Nie wiem co to za diabelstwo

Ale ja się nie dam, będę twarda! :-D:-D:-D

do czasu, do czasu...złamiemy Cie kiedyś:-)
buziak;-)

Bardziej mnie chodziło o instytucje małżeństwa, czyli dopada cię ornitolog i obrączkuje i ucieczka jest już trudna i skomplikowana. .

No ales zareklamowala....

Kropeczko ani połowy sie jeszcze nie nauczyłam
!!

nie zając ...nie ucieknie ci nauka w las...masz jeszcze ponad tydzien kochanie-dasz rade!

A i jeścio jedno, przed wypadkiem M ważył jakieś 71/72 kr w dobrych czasach a teraz waży 77 kg:szok:
Mówiłam mu, ze przytył i pupa świetnie wygląda, ale on się wypierał:-D
no jak go tak karmisz i dogadzasz...a on tylko lezy to sie nie dziwie....ze ma dodatkowe 5 kilo

Zmienił skunksik zdanie, sałata ma byc w sosie śmietanowo ziołowym.

A i jeścio jedno, przed wypadkiem M ważył jakieś 71/72 kr w dobrych czasach a teraz waży 77 kg:szok:

Następny dowód że samiec to zbędny element infrastruktury w mieszkaniu:-D:-D:-D

Mój jeszcze nie wrócił więc labe mam.

K* mać, która to????? Hanka czy Kropka!!!!!!!!!!!?????????? Nie ma mnie 2 h a tu jakieś pierdzielone litanie!!!! bo se pójde w cały świat od was!!!!
IDĘ CZYTAĆ

Mój tak po ślubie przytył:-) Ale potem przy remoncie chałupy tak schudł,że nasze matki co chwilę nas na obiady zapraszały. Może myślały,że go głodzę?:-)

Nie bój sie ślub dopiero bedzie za jakis rok może 2 lata;-) mieszkamy juz razem poltora roku i M juz polubil sprzatanie, mycie i znosi urzadzane przeze mnie ;-)babskie wieczory w naszym domu;-)

Twardy jest!!!

Kroptusiu dzięki słonko. Poczekam z badaniami, to nic pilnego. Po prostu dawno nie miałam, ale kilka dnie mnie nie zbawi;-)
Najwyżej zrobię jak wrócę z akcji. Oczywiście jesli będzie jakaś oferta fajna. Bo jak nie to nici z wakacji.

Kropeczko

Zadnych lekow, nic nie biore....cykl jak kazdy inny, zadnych wiekszych wrazen, przyzyc - nic. Nie wiem co to za diabelstwo

Moze sie strulas albo jakies grypsko zoladka zlapalas???
masz jakies ziolowe herbaty czy cos w sttylu krople zoladkowe-wypij i polez...

Kingus-baw sie dobrze i smacznego!!!!!!! i pamietaj-piers do przodu i usmiech od ucha do ucha!:-)

KATARZYNKA79???? gdzie jestes - ze nie piszesz??? jak remoncik????

reklama
miłego popołudnia Kingus!!
idę sobie chyba kawke strzelic drugą bo mnie głowa pobolewa lekko przyłączy sie ktoś??

a moze jeszcze mi raz pomożecie bo martwi mnie to ze nie wiem kiedy tą owulkę będę miała bo po tym CLO a brałam od 5 do 9 dc to nie wiem czy mi sie skróci ten cykl czy jak?? a od 16 do 25 dc mam luteinę brac to moze jednak @ wcześniej przyjdzie?? wiem ze marudzę ale się pogubiłam w tym juz.

Do góry