reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja sie dzisiaj wzielam za sprzatanie i jestem padnieta :-(
meza brat ma wesele w listopadzie i strasznie mnie to przeraza raz jak ja bede wygladac a dwa jak sie bede czuc. mam nadzieje ze nie zaczne tam rodzic.:sorry2:

reklama
ja sie dzisiaj wzielam za sprzatanie i jestem padnieta :-(
meza brat ma wesele w listopadzie i strasznie mnie to przeraza raz jak ja bede wygladac a dwa jak sie bede czuc. mam nadzieje ze nie zaczne tam rodzic.:sorry2:

Wow Milencia Ty to masz dopiero hard core, a ja się martwię jak będę w lipcu wyglądac hihihi

Apropo wózkó to mi się podoba ten: Maxi Cosi Mura 4# (w czerwonym kolorze). Tylko tak trafić używany, bo jak dla mnie to 2500zł to trochę dużo jak na wózek, a jeszcze bym chciała zainwestować w kołyskę.

witam na forum kwiatuszka2021 :)

co do wozkow to podoba mi sie strasznie casualplay-moje marzenie,podobny do tego co etna36 wyslala,tez kosztuje ok 2500zl ale go poprostu kupie,mamy w planach po pierwszym dziecku dlugo nie czekac na drugie takze sie przyda :)

wlasnie czytaam opinie jednej z mam ktora uzyawal tego wozka i jest zadowolona ale ostrzegala aby kupic wozek albo krotko przed porodem albo najlepiej po ze wzgledu na gwarancje,nawet o tym nie pomyslalam.ona urodzila pod koniec maja a wozek kupila w marcu i tak miala 3m-ce gwarancji w nosie

Witajcie Mamuśki! Miałam dziś sporo zaległości do nadrobienia:-)
Witam nowe dziewczyny na forum.
Gratuluje kolejnych super wiadomości po badaniach:-D

Co do zakupów to ja zaczynam od kolejnej wizyty tzn. w poniedziałek. Powolutku będę zbierac wyprawkę dla Maluszka. A wózek tylko wybiorę i kupimy po porodzie, żeby juz kolorystycznie dopasować.

Miłego weekendu życzę:-D

Oliwka - mozna chyba wózek zamówić i dać zaliczkę a już po porodzie mąż odbierze jak bedziesz w szpitalu. No chyba ze chcesz przez internet kupic, to chyba najlepiej kilka tygodni przed porodem. Ja bym nie zostawiala takich zakupów większych na "po porodzie", ja przynajmniej nie mialam na takie sprawy ani głowy ani czasu:tak:

Julcia - mam pytanie. Czy rozmawiałas z lekarzem na temat porodu? Ja tez mialam cesarke i rozmawialam z lekarzem na temat porodu, powiedzial ze jak minęły dwa lata od cięcia i nie ma żadnych komplikacji typu rozchodzenie sie blizny to taką kobiete traktuje sie normalnie do porodu naturalnego. Szczerze to mnie to zszokowało bo też byłam nastawiona na kolejną cesarkę. Z jednej strony bardzo bym chciala urodzic siłami natury a z drugiej boje sie strasznie zwłaszcza ze rozejdzie mi sie blizna w czasie porodu. Acha, i lekarz jeszcze powiedzial ze nieraz u kobiety ktora miala wczesniej cesarke, skraca sie drugą fazę porodu, moze wiecie o co chodzi, jak to sie robi??

hej dziewczyny.
co do wozka ja juz mam pelny wozek spacerowke tez zalatwiona. ten pelny mam taki najzwyklejszy bez zadnych bajerkow,ani skretnych kol ani przekladanej raczki. zwykla gondola nakladana na kola i juz. chcialam miec inny ale mialam okazje go wziasc za darmo od znajomej to wzielam. zawsze te zaoszczedzone zlotowki na cos innego dla niuni:)

Hej, a mnie tak dziś boli głowa, że nie wiem co mam ze sobą zrobić:-( po pracy spałam ponad 2 godziny, wstałam z bólem, poszłam na spacer z nadzieją, że mi przejdzie i nadal boli:-( dobrze, że to już późna godzina, zaraz kapanie i spanie. ogólnie to w pierwszym trymestrze lepiej się czułam, w zasadzie po za bólami podbrzusza to wszytko o.k., a teraz mam sucho w nosie, często boli mnie głowa i nogi, a i dłonie mi puchną- jakbym skórę miała za ciasną:-( He po marudziłam, to może mi ulży;-)
Co do wózków, to mi podoba się Picasso lub Neo z baby Active
ten:
http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/jet/picasso/p7_picasso.jpg
lub:
http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/jet/picasso/p4_picasso.jpg
albo neo:
http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/jet/neo/N_1.jpg

http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/jet/neo/N_4.jpg
Są nie drogie 1099 zł (BabyActive - wózki dziecięce)
Miłych snów:-)

reklama
oj..jak ja bym sobie tez potanczyla:tak:no ale mi niestety niewolno..takze tance i wywijasy sobie odpuszczam do konca ciazy...jedynie jak slucham muzyki to mi nogi same chodza i glowa do rytmu:zawstydzona/y::-Dno ale coz...maluszek najwazniejszy w moim przypadku:tak:

Do góry