reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ciasto zebra:tak: Piecze się 45 min. i jest dziecinnie proste. Przepis znajdziesz w necie:tak: wpisz w google :ciasto zebra i już:tak::-) My ostatnio z M pieklismy:tak: Pychotka:-DNa wierzch sypiesz cukrem pudrem, mniam:-D

:-D:-D:-D:-D Dziekuje kochana

Kochana już jestem po rozmowie:tak:
Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowości:szok: Szybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mam:wściekła/y:Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła:crazy:
No ale cóż..
O masz w morde no!!! Ale zostawiła papiery wiec jest nadzieja.Szkoda tylko,ze dopiero od stycznia:baffled:
Ale widzę,ze co raz czesciej mają wymagania zeby miec prawo jazdy-wiec moze kursik na prawko?:-D
Ja zrobiłam sobie- zdałam egzamin w tym roku 13 marca(w piatek) ale wiesz co, teraz wiem jaka to wygoda-wsiadam i jade nie prosze się gadziocha SUPER!!!
Tylko ja w zeszłym roku pracowałam i 1 wyplatę przeznaczyłam cała na kurs i opłaty z tym zwiazane-więc mam podwójna radoche prawko i swiadomosc ze zarobiłam na to sama:happy:

Zdołowałam się na maksa..Miałam do dupy poniedziałek, wtorek też nie obfitował w dobre wydarzenia...Myśłałam że środa będzie extra...Weszłam do wanny..i Nagle słyszę jak ktoś do domu wchodzi..To mój mąż wrócił..Okazało się że znowu mu się zrobiło to z nogą co ostatnio i musi jechać do chirurga i przyjechał tylko po książęczke ubezp....Kurka wodna!!!!! Miał złamana kość z przemieszczeniem - i do jasnej cholery lekarze oczecznicy twierdzili ze jest 0% uszczerbku na zdrowiu i ze zdrowy jak ryba a tu co???????Kurde..ledwo noge nie tak postawi i znowu połamana..Szlag.. :(
Ojku,jojku przytulam mocniutko-Ciebie zeby nie było

reklama
Zdołowałam się na maksa..Miałam do dupy poniedziałek, wtorek też nie obfitował w dobre wydarzenia...Myśłałam że środa będzie extra...Weszłam do wanny..i Nagle słyszę jak ktoś do domu wchodzi..To mój mąż wrócił..Okazało się że znowu mu się zrobiło to z nogą co ostatnio i musi jechać do chirurga i przyjechał tylko po książęczke ubezp....Kurka wodna!!!!! Miał złamana kość z przemieszczeniem - i do jasnej cholery lekarze oczecznicy twierdzili ze jest 0% uszczerbku na zdrowiu i ze zdrowy jak ryba a tu co???????Kurde..ledwo noge nie tak postawi i znowu połamana..Szlag.. :(

kurcze to nie dobrze:baffled:wiem że jak raz juz coś jest złamane to wystarcze źle walnac lub stanąć i znowu złamanie:baffled:

A ja wczoraj byłam u swojego G- zbadał mnie i stwierdził,ze wszystko jest okiej i ze mozemy fikac jeśli juz chcemy:happy:
ostrzegł mnie jednak,ze:
1 moze byc tak,ze po anty moze wystapic u mnie niepłodnosc kilku miesieczna albo nawet kilkuletnia :szok::szok::szok:( w to drugie raczej watpi):baffled:
2 jeśli juz teraz zaczne staranka to moga byc bliźniaki bo po odstawieniu anty jesli występuje juz owulka to czesto z dwóch jajników naraz(razdił zeby odczekac choc 1 cylk jesli nie chcemy bliźniaków)

Powiedziałam mu o tym bólu podbrzusza i tym obfitym sluzie w 18 i 19 dniu cyklu-pan G stwierdil że byc moze była to owulka ale teraz przed @ to on mi nic nie powie i jeśli chce to mozemy monitorowac kolejny cykl zeby sprawdzic czy ta owulka sie pojawia juz.Ja chyba jednak najpierw spróbuje ot tak a jak do grudnia nic nie wyfikam to wtedy do niego pojade
Mam fikac przez 6 miesiecy a jesli sie nie uda to wtedy będziemy sprawdzac co sie dzieje.

o to super ze staranka mogą być udane hehe i to podwujnie:-Dno a o tym wiem że po antykoncepcji tak bywa dlatego ja nigdy nie brałam i nie będę dla mnie to jest (przepraszam za wyrażenie)świnstwo :sorry:jedyne to samokontrola lub gumka żadnych tabletek:tak:

O masz w morde no!!! Ale zostawiła papiery wiec jest nadzieja.Szkoda tylko,ze dopiero od stycznia:baffled:
Ale widzę,ze co raz czesciej mają wymagania zeby miec prawo jazdy-wiec moze kursik na prawko?:-D
Ja zrobiłam sobie- zdałam egzamin w tym roku 13 marca(w piatek) ale wiesz co, teraz wiem jaka to wygoda-wsiadam i jade nie prosze się gadziocha SUPER!!!
Tylko ja w zeszłym roku pracowałam i 1 wyplatę przeznaczyłam cała na kurs i opłaty z tym zwiazane-więc mam podwójna radoche prawko i swiadomosc ze zarobiłam na to sama:happy:

Ojku,jojku przytulam mocniutko-Ciebie zeby nie było

Rozumiem, że to wygoda i ze coraz częściej prawko jest brane pod uwagę. Dlatego się wlasnie zastanawiam..:-D

Wiecie co.. poszlam do łazienki bo wydawało mi się, że @ przyszła a tu śluzik..:baffled:

o to super ze staranka mogą być udane hehe i to podwujnie:-Dno a o tym wiem że po antykoncepcji tak bywa dlatego ja nigdy nie brałam i nie będę dla mnie to jest (przepraszam za wyrażenie)świnstwo :sorry:jedyne to samokontrola lub gumka żadnych tabletek:tak:
Zgadzam się z Tobą Patrysiu:tak: My z M tez nigdy byśmy pigułek nie kupili. Mój M mówi, że wogóle by się załamał jakby dowiedział, się, że biore piguły.

kurcze to nie dobrze:baffled:wiem że jak raz juz coś jest złamane to wystarcze źle walnac lub stanąć i znowu złamanie:baffled:

Patrysiu mój Paweł ma niestety uczulenie najakis składnik gumek i nie moze ich uzywac :baffled::-(
a przy moich nieragularnych cylkach(od 31 do 48 dni) to o samo kontroli moge zapomnieć no chyba,ze całkowita wstrzemieźliwosć:baffled:

Poza tym ja mam bolesne i obfite @ a piguły to regulują
Rozumiem, że to wygoda i ze coraz częściej prawko jest brane pod uwagę. Dlatego się wlasnie zastanawiam..:-D

Wiecie co.. poszlam do łazienki bo wydawało mi się, że @ przyszła a tu śluzik..:baffled:
Ty sie nie zastanawiaj tylko sie zapisuj na kurs!!! mówie Ci fajnie jest miec prawko.:-D
Wczoraj Paweł został w domu z małą a ja sobie spokojnie pojechałam do G nie stresowałam sie ze on z córa czeka na mnie a te panie tak długo siedza w gabinecie

Tak wogóle jedno mnie zastanawia:eek:bo ja już kilka razy robiłam suwaczki od nowa i to samo cały czas jest:confused2:tzn.mam w każdym tą samą date a tu jeden dzień jest do przodu a drugi do tyłu :confused2:a suwaczki mi się te bardzo podobaja tylko nie wiem dlaczego one sobie tak pokazują a nie jednakowo przecież ta sama data 14 styczen a tu patrz:eek:

reklama

u mnie przed @ właśnie dostawałam śluz ale mam nadzieję że u ciebie to śluz fasolkowy:-)

No ja tez przed @ miałam, także żadnej nadzieji już nie mam:-D

U mnie dzisiaj tez wodniscie strasznie i brzucho napompowany, @ jak nic....

Zgadzam się z Tobą Patrysiu:tak: My z M tez nigdy byśmy pigułek nie kupili. Mój M mówi, że wogóle by się załamał jakby dowiedział, się, że biore piguły.

Moj kiedys chcial zebym brala, ale nie nalegal jak mu powiedzialam jakie moga byc potem problemy. Tez bym nigdy do ust tego nie wziela... Zreszta sorry no wybaczcie za okreslenie ale ja bym nie chciala byc workiem na sperme........ Teraz jak sie staramy to inna sprawa - M konczy we mnie, bo na tym to polega, ale jak nie ma staranek, to po co ma sie to potem ze mnie przez pol dnia wylewac? No i zreszta jak byla mowa o tabletkach to nie bylismy malzenstwem, wiec tymbardziej nie chcialam cierpiec w przyszlosci za wieksza przyjemnosc faceta
:confused2:

Do góry