badaicka
Paulusia i Filipek
O masz w morde no!!! Ale zostawiła papiery wiec jest nadzieja.Szkoda tylko,ze dopiero od styczniaCiasto zebraPiecze się 45 min. i jest dziecinnie proste. Przepis znajdziesz w necie
wpisz w google :ciasto zebra i już
:-) My ostatnio z M pieklismy
Pychotka
Na wierzch sypiesz cukrem pudrem, mniam
Dziekuje kochana
Kochana już jestem po rozmowie
Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowościSzybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mamMogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła
No ale cóż..

Ale widzę,ze co raz czesciej mają wymagania zeby miec prawo jazdy-wiec moze kursik na prawko?

Ja zrobiłam sobie- zdałam egzamin w tym roku 13 marca(w piatek) ale wiesz co, teraz wiem jaka to wygoda-wsiadam i jade nie prosze się gadziocha SUPER!!!
Tylko ja w zeszłym roku pracowałam i 1 wyplatę przeznaczyłam cała na kurs i opłaty z tym zwiazane-więc mam podwójna radoche prawko i swiadomosc ze zarobiłam na to sama

Ojku,jojku przytulam mocniutko-Ciebie zeby nie byłoZdołowałam się na maksa..Miałam do dupy poniedziałek, wtorek też nie obfitował w dobre wydarzenia...Myśłałam że środa będzie extra...Weszłam do wanny..i Nagle słyszę jak ktoś do domu wchodzi..To mój mąż wrócił..Okazało się że znowu mu się zrobiło to z nogą co ostatnio i musi jechać do chirurga i przyjechał tylko po książęczke ubezp....Kurka wodna!!!!! Miał złamana kość z przemieszczeniem - i do jasnej cholery lekarze oczecznicy twierdzili ze jest 0% uszczerbku na zdrowiu i ze zdrowy jak ryba a tu co???????Kurde..ledwo noge nie tak postawi i znowu połamana..Szlag..![]()