reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula no to super ze lepiej sie czujesz:-):-)bardzo sie ciesze:-):-)

Bershka super zdjecie a cyce do pozazdroszczenia:-):-):-):-)

reklama
a to ja grubaśna z wielkimi cycami, które urosły mi w ciązy :-D mój syneczek i moja mała chrześnica :-):tak:

Tez uwazam, ze slicznie wygladcie:tak:, a ciaza Ci:tak: wyraznie sluzy:-)

Co do brzusia, u mnie dopiero trwa 4miesiac, a on jest z dnia na dzien coraz wiekszy!!!:-) Ale wagowo duzo nie przybralam, mysle, ze max1kg, ale to sie okaze za tydzien na wizycie u gin:-D

witam ....:tak::-D;-)

u mnie też pogoda mało ciekawa, pomimo,że sie wyspałam, to nie pogardziłabym łózeczkiem, a do 15.00 tak daleko ...:tak:

co do brzuszka, to mi też wyskoczył dopiero ok. 18-20 tygodnia , a co do kg to teraz mam 7 na plusie .... :tak:

A u nas wlasnie grzmi i pada...
A juz pokazywalo sie sloneczko...
Ale doszly do mnie moje bolerka-przed praniem wygladaj super, zobaczymy jak bedzie po praniu.

HEJKA LASECZKI:-)
U mnie deszcz deszcz deszcz:baffled:a za tym senność i humor do bani i jeszcze mój synek zechciał sobie skakać po krześle i BOOM ma przecięte czoło :wściekła/y:wogóle nie rozumie że nie karze najlepsze że po wszystkim dalej chciał wchodzic:crazy:

U nas dzisiaj rano było gorąco, a jadac na uczelnię wzięłam w rękę jeszcze kurtkę, ale po południu już cieszyłm się że ją mam :-) Jak się rozpadało i ochłodziło! A ja dzisiaj na egzaminie 5 zarobiłam :tak::-) I jak mnie mój ulubiony wykładowca, Pan Dr, komplementował że tak pięknie wyglądam, że bije ode mnie taka energia, że bardzo ładnie mi w ciąży ( powiedziałam mu o ciązy bo od razu chciałam ustalić sposób zaliczenia tego przedmiotu w kolejnym semestrze, w związku z moją wyjątkową sytuacją :) Normalnie uwielbiam tego człowieka, zaczął mi opowiadac że jego syn też urodził się w listopadzie, trochę duszno się w pokoju zrobiło więc poleciał okna otwierać, żebym się dobrze czuła, heh :)
Po południu zaliczyłam jeszcze bibliotekę, zrobiłam lasagne na obiad i teraz mam chwilę czasu, ale jeszcze muszę kilka artykułów przeczytać. A jutro od rana ostro siadam do pisania pracy, więc niestety nie zajrzę tutaj, bo jak zajrzę to zaraz sie zaczytam i dużo czasu zleci :-D:szok: Chyba że samym wieczorkiem przed pójściem spać :)

Pozdrowionka, trzymajcie się ciepło!

WIELKIE GRATKI:-)hehe nono to chłopina milutki jest:-D

Witajcie z rańca;-);-)

Czekam cierpliwie na @ bo dziś tempka 36,65. Gwałce M dzień w dzień i tylko dam mu spokój na czas @:-D Potem znów do roboty aż do skutku:tak::-D:-D

podejście na plusie to super czerwiec jest wasz:-D:rofl2:

Royanna fajnie masz że macie tak blisko nad morze :tak: od nas jest 500km ale mam teściów nad morzem ;-)

ja mam tez bliziutko bo mieszkam koło Trójmiasta a za tym morza:-D

a ja chyba dostalam uczuleniana truskawy bo duuuuzo ich jej ale co tam i tak niedlugo sie skoncza wiec kozystam:-)

truskawki ciężko odmówić mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-p

u mnie jeszcze tydzień i będę w 7 m-cu :szok::eek::-)

tak, polecam te babeczki :-)

Pyszczek zdał a ja oblałam zaliczenie :eek::-) no ale jak się czyta dzień wcześniej notatki to mogę być sama sobie winna :angry:;-)we wtorek za tydzień poprawka
ale Wam dobrze z tym morzem. Ja mam tylko same góry na około ;-):tak:

nie martw sie poprawka na bank będzie zaliczona:tak:

a to ja grubaśna z wielkimi cycami, które urosły mi w ciązy :-D mój syneczek i moja mała chrześnica :-):tak:

śliczne zdjęcie i normalnie wyglada że to jak by oba dzieciaczki były twoje takie rodzinne:-)chociaż chrześniaczka to jak przybrana córeczka:-)oj cycuchy tak to super sprawa w ciąży można się nacieszyć big balonikami:-D

Patrysiu biedy Dominiś :-( mój Kacper też niedawno zaliczył bliskie spotkanie z drzwiami a co za tym idzie wielkiego guziola, teraz pozostał mu zółty siniak

reklama
Patrysiu biedny ten Dominis..a podejście.. no wiem, że super:-D Nie ma co się załamywac:tak: Jak na razie @ nie widac ale ma jeszcze troche czasu wredota:-D Ja sobie ręczne pranie robię teraz, suszarke wstawiłam do domku a jak rozwieszę na niej pranie to wyniosę na balkonik tam szybciej wyschnie:tak::-D

Do góry