reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam rodzicow, dziadkow i ciotki nad morzem-Dziwnow, Swinouscie...
A tesciow prawie w gorach, bo w Lubaniu :) a to juz niedaleko :) (dlatego 2lata temu mieszkalam w Zgorzelcu)
Dzieci beda mialy gdzie jezdzic na wakacje :)

reklama
Witajcie wieczorową porą :-)

Gosia jak to 4ty miesiąc, przecież zaczęłyśmy 17 tydzień, w 13tym tygodniu zaczynałyśmy II trymestr czyli 4 miesiąc, a już minął 13,14,15,16ty tydzień więc kolejne 4 więc teraz zaczynamy kolejny miesiąc - własnie 5ty :-D

Kiki sama się zastanawiam nad płcią, mam przeczucie na chłopca i wszyscy mi mówią że ładnie wyglądam, ale Ty też ładnie wyglądasz a masz dziewczynkę, więc zobaczymy :-D
Anetrix witaj w naszym gronie :-) ale piszesz dłuuuugie posty! :-D:szok:
Margaritta Buziaki! :-)

Nie wiem, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :) U nas dzisiaj rano było gorąco, a jadac na uczelnię wzięłam w rękę jeszcze kurtkę, ale po południu już cieszyłm się że ją mam :-) Jak się rozpadało i ochłodziło! A ja dzisiaj na egzaminie 5 zarobiłam :tak::-) I jak mnie mój ulubiony wykładowca, Pan Dr, komplementował że tak pięknie wyglądam, że bije ode mnie taka energia, że bardzo ładnie mi w ciąży ( powiedziałam mu o ciązy bo od razu chciałam ustalić sposób zaliczenia tego przedmiotu w kolejnym semestrze, w związku z moją wyjątkową sytuacją :) Normalnie uwielbiam tego człowieka, zaczął mi opowiadac że jego syn też urodził się w listopadzie, trochę duszno się w pokoju zrobiło więc poleciał okna otwierać, żebym się dobrze czuła, heh :)
Po południu zaliczyłam jeszcze bibliotekę, zrobiłam lasagne na obiad i teraz mam chwilę czasu, ale jeszcze muszę kilka artykułów przeczytać. A jutro od rana ostro siadam do pisania pracy, więc niestety nie zajrzę tutaj, bo jak zajrzę to zaraz sie zaczytam i dużo czasu zleci :-D:szok: Chyba że samym wieczorkiem przed pójściem spać :)

Pozdrowionka, trzymajcie się ciepło!

No ok skoro mowisz ze to juz 5mc to niech tak bedzie:-)ale u mnie prawie w ogole brzuska nie ma:-)
Pyszczku ja tez mam przeczucice ze u Ciebie bedzie synek:-)

Gratulacje ze udalo Ci sie tak ladnie zaliczyc:-)

a ja chyba dostalam uczuleniana truskawy bo duuuuzo ich jej ale co tam i tak niedlugo sie skoncza wiec kozystam:-)

u mnie jeszcze tydzień i będę w 7 m-cu :szok::eek::-)

tak, polecam te babeczki :-)

Pyszczek zdał a ja oblałam zaliczenie :eek::-) no ale jak się czyta dzień wcześniej notatki to mogę być sama sobie winna :angry:;-)we wtorek za tydzień poprawka
ale Wam dobrze z tym morzem. Ja mam tylko same góry na około ;-):tak:

Witam :-)

dobrze że dziś juz czwartek :tak: jeszcze tylko jutro!!! a w sobote wybieramy się do Częstochowy
new_splash.gif
o ile pogoda będzie w miare...
paula ja tez sie bardzo ciesze ze dzis juz czwartek:-)Jak Twoje samopoczucie juz lepiej??
Witam

odstawiłam synka do przedszkola a ja w końcu musze ogarną chatę
mam zaległą od 9 m-cy :zawstydzona/y: parapetówkę dla przyjaciół ( w sobotę). Nie mam pomysłu co na stół gorącego postawić :confused2: może zdam się na Wasze sprawdzone pomysły :tak::sorry:
jutro wizyta u ginka :eek:

dziewczyny poradźcie mi coś, mam ofertę z Orange za 87 zł 370 minut to dobra oferta czy sa jeszcze lepsze na rynku :confused2::baffled: plus do jednej osoby za darmo rozmowy przez cały okres oczywiście w tej sieci.

miłego dnia

u nas śliczna słoneczna pogoda :tak:

piekłyście babeczki w foremkach z dr Oetkera ? pychota!!!!!!!!!!!! teraz wcinam na śniadanie z gorącym kakao :-):-)
Bershka Ty tylko siedzisz w domku i pieczesz hehe zazdroszcze:-)z telefonem Ci nie pomoge bo mam na karte wiec w :-)abonametach sie nie orentuje:+
:-):-):-) Ja jeszcze ich nie piekłam ale na pewno:tak: wypróbuje skoro takie pyszne:tak::-):-)
Aga a moye tesciora zrobisz???:-D:-D:-D:-D:-D:-D moze sie udalo???

Ja mam rodzicow, dziadkow i ciotki nad morzem-Dziwnow, Swinouscie...
A tesciow prawie w gorach, bo w Lubaniu :) a to juz niedaleko :) (dlatego 2lata temu mieszkalam w Zgorzelcu)
Dzieci beda mialy gdzie jezdzic na wakacje :)

Royanka ale Ci fajnie z ta rodzina nad morzem:-):-):-):-)

Pyszczek czujesz juz ruchy dziecka??

u mnie jeszcze tydzień i będę w 7 m-cu :szok::eek::-)

tak, polecam te babeczki :-)

Pyszczek zdał a ja oblałam zaliczenie :eek::-) no ale jak się czyta dzień wcześniej notatki to mogę być sama sobie winna :angry:;-)we wtorek za tydzień poprawka
ale Wam dobrze z tym morzem. Ja mam tylko same góry na około ;-):tak:

zdasz zdasz zobaczysz:-):-):-)Bershka pamietasz kiedy Ci brzuch zaczal sie pojawiac??

a to ja grubaśna z wielkimi cycami, które urosły mi w ciązy :-D mój syneczek i moja mała chrześnica :-):tak:

reklama
Berska przecudne zdjęcie :-):-):-) a Ty śliczny masz już brzusio:tak: synek przesłodki :-)

Gosiu można powiedzieć że już lepiej się czuje :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry