reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

To prawda, uczucie super, ja też od kilku dni czuje jak sie maluszek kreci, a jak nie czuje, to zaczynam wariować! Pukam wtedy maluszka, żeby dał jakiś znak i czasami się udaje.:sorry: Już nie mogę się doczekać prawdziwych kopniaków.

Jutro lub pojutrze mam wizytę, może poznam wtedy też płeć maluszka?
Pozdrawiam listopadówki.

reklama
a ja sie wnerwiam bo co poltorej godziny jak czegos nie zjem do roznosze wszystko :| dzisiaj zjadlam juz -pierwsze snaidanie -1 kromka, potem paczek, teraz serek biały z pomidorkiem i ogorkiem+ kroma, do obiadu czeka jeszcze jogurt i twix.... wrrr

Laseczki a ja dzis na 12 mam gina i juz sie denerwuje!!

trzymam kciuki ja mam dopiero na 18.30:rofl2:

Trzymajcie się i zazdroszczę Wam dzisiejszej wizyty!!!!

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Dziecka, mojej fasolce specjalnie na tą okazję kupiłam słoik śledzi w occie (jakoś może się poświecę i przeżyję tą zgagę).

Dzisiaj w nocy źle spałam, przed 4 się obudziłam do łazienki i potem zasnęłam dopiero przed 6 i o 7 już musiałam być na nogach. Więc zapowiada się senny dzień, u mnie jest pochmurno i zimno.

a ja sie wnerwiam bo co poltorej godziny jak czegos nie zjem do roznosze wszystko :| dzisiaj zjadlam juz -pierwsze snaidanie -1 kromka, potem paczek, teraz serek biały z pomidorkiem i ogorkiem+ kroma, do obiadu czeka jeszcze jogurt i twix.... wrrr

Ja ma podobnie. Tylko ja jem trochę rzadziej już. Na początku nie mogłam się doprowadzić do głodu, bo była masakra... Zaraz niedobrze, słabo, nerwy niepotrzebne. A teraz tak co 2-3 godziny musze coś przegryźć. Czy to owoc, czy kanapka. A jak nie zjem to masakra...

Etna u nas pogoda na podlasiu jest jak w bollywoodzie: czasem słońce czasem deszcz. I tak na zmianę.

Trzymajcie się i zazdroszczę Wam dzisiejszej wizyty!!!!

.
:-)
gieoska już powinna być po wizycie:tak:miała na 12

ja zrobiłam sobie dzisiaj dzień domowej kosmetyczki
pachnąca kąpiel, depilacja nóżek ,coś tam przy paznokciach porobiłam
jeszcze prostownicą włosy poukładam
no i będę gotowa:rofl2:

strasznie mi szybko czas leci :happy:

mi wrócił apetyt bo też co godzinkę coś wcinam i wracają mi smaki
po tym nieczynnym kilka dni gardle

mi to nie przeszkadza:-p

Kasia tylko u mnie jak ktos do mnie do pracy przychodzi to widzi ze jem .. jem i jem :) i juz mi troche glupio :)))) a brzusio rosnie... ale mnie dzisiaj swedzi skora.. nieposmarowany dzisiaj z rana i dlatego :(((

ja juz po wizycie...wszystko ok u nas:-)nie mialam usg ale lekarka powiedziala ze wszystko super wyglada i wyniki ok za mc mam przyjsc na badanie polowkowe z usg i jak chcemy to zrobi nam 3d ale ona mowi ze to bajer jest dla rodzicow i juz w sumie nie mam takiego parcia na to kolorowe badanie!!a co Wy mysloce bedziecie robic usg 3d??\

A i nie chcialam nic pisac wczesniej ale od ponad tyg czuje ruchy maluszka:-)rano i wieczorkiej jak juz sobie leze:-)

reklama
Cześć baby! Miło, że o mnie nie zapomniałyście :-)
U mnie nic nowego. Byłam dzisiaj na badaniach - robiłam obciążenie glukozą i jeszcze jest mi niedobrze po tym świństwie blee :baffled:
W piątek mam wizytę u gina i okropnie się denerwuję. Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej boję się, że powie mi coś złego. No ale teraz już tak będzie - z każdą wizytą coraz większy stres :-( Ech te moje bliźniaki...

Do góry