E
etna36
Gość
Witamy z otwartymi rękami Ciebie i maleństwo. Opowiadaj o usg i dzidzi, bo mnie jak się na pewno doczytasz to zawsze ciekawość zżera. Pierwsze dzieciątko?czy przyjmiecie mnie do swojego grona. Mam termin wg USG na 30 listopada, troszkę pozno Was tu znalazłam i mam sporo do nadrobienia. Mam 30 lat i jestem ze Śląska.
To ciekawe co mu się zmieniło po pierwszej ciąży. Był z Tobą przy porodzie? Mówią, że to czasami ma wpływ na zachowanie się faceta później, ale nie chce mi się w to za bardzo wierzyć. Wiem tylko, że mojego męża nie będę do tego zmuszać sam mi powie jak będzie na to gotowy lub nie. ja nie zaczynam tematu (na razieZ tymi facetami to faktycznie ciężko... ja tez z moim sie kłóce ale on zachowuje się przy tej ciąży jakby nic się ze mną nie działo..cały czas mówi, że przesadzam, że musze się ruszać, że ciąża to nie choroba a ja tak super tej ciąży nie przechodze. on nic nie rozumie....jak mam nie przesadzac jak w 6 tygodniu miałam zakażenie bakteriami dróg moczowych i wysoką gorączkę i cały czas się mi wraca, własnie skończyłam antybiotyk eh...i dre sie na niego i płacze a on nie rozumie... FACECI
przy pierwszej ciązy był bardziej troskliwy...... , mój mąż nie rozumie, że ja teraz więcej czułości potrzebuje niż kiedykolwiek
Mam nadzieje że wasi mężowie dbają o was bardziwej. Buziaczki
enka1 lubię czytać o dobrych wieściach i cieszę się że wszystko ok z dzidzią.