reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

lolitko, czyli tobie na początek chyba HSG robic będą żeby sprawdzić drożność...Ja będę dopiero miała...Ale z tego co wiem to była Kaprycha, Hanka i Gosia...która po HSG zafasolkowała (HURA HURA:):):))
Na forum bociana jest duzo na ten temat...tzn. HSG.

reklama
No piękny jest:):) A niby faceci nie płaczą;))))
eee tam piekny, robiony na szybciora bo czas mnie gonił i cukiernik ze mnie jak z koziej du** trąba :-DAle dziekuje bardzo:tak::happy:
Dobrze,ze mama ma taka foremke w kształcie koniczynki :laugh2:

miał byc zupełnie inny ale w moim zadupiałym miescie nie mogłam nigdzie dostac masy marcepanowej :baffled::angry::-(

no to jak sprawdzać to chyba HSG zrobią... ja tez się boje :)
Niektóre dziewczyny mówią że boli, inne że nie..
Uciekam do jutra papapa

Ostatnia edycja:
Dziewczynki napiszcie w którym to miejscu na n-k umieścic ten nik bo ja dalam w pseudonimie szkolnym ale nie wiem czy to dobrze:baffled:
Ja tez znikam bo jedziemy jeszcze do dziadków przykleic pasek ozdobny(border) zajrzę jeszcze wieczorkiem.Pa,pa

reklama
Hmm a ja mam takie pytanie: czy nieskromnie moge sie dolaczyc do Was na n-k?? Wiem ze nie jestem juz staraczka ale na tym forum siedzem sobie od grudnia i tez sie z Wami zzylam, moze nie tak czesto sie udzielam bo mam juz fasolcie i Wikunia jest na glowie oraz ogolnie b. ciezka ciaza ale sledze na bierzaco i kocham dni kiedy moge popluc kompa hihihi bo takie walicie teksty badz macie swoje dni :-):-) Wiec jakby co dajcie znac jak Was znalezc :-):-):-):-)

Do góry