reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
Majandra to tak jak ja ;-):-D Moja babcia tak uważa do dziś i używa kremu nivea, a buzia - pozazdrościć (a ma 86 lat)
Moja identycznie, nawet wiek sie zgadza. Ale ja i tak uwazam ze nie ma co liczyc wylacznie na geny:sorry:
Justyna - boj sie Boga - spirytus??? Ja rozumiem ze moze narzekasz na nadmiar sebum ale powinans uzywac kremu co to ladnie wyreguluje, moze z kwasami aha/bha, kwasem winnym, witaminami z grupy B, drozdze...

Ostatnia edycja:
moze macie jedna babcie :-)

No niestety u mojej tylko buzia tak wygląda, bo reszta ciała, szkoda gadać... Waży jakieś 36kg a jej kości są jak sitko, ma strasznie zaawansowaną osteoporozę :no: Do niedawna chodziła trochę o kulach, teraz to już głównie leży, biedactwo :-(
Uczulam was, pilnujcie siebie i mam żeby się badać na osteoporozę, bo to jest paskudztwo...

Doti a jak jej uniknac jakas specjalna dieta, jakies produkty ktore pomagaja uniknac osteoporozy,
moze nabial? mow sie ze na kosci

Moja mama ma z kolei teorię że kosmetyki zbyt wcześnie stosowane tylko rozleniwiają cerę i się szybciej starzeje.
Sa rozne opinie...wydaje mi sie zdrowe podejscie czyli wspomaganie procesow zachodzacych w skorze (a nie przestrajanie czy radykalne metody nieadekwatne do potrzeb) na pewneo nie zaszkodza.

reklama
Klavell, wapń, ale on jest nie tylko w nabiale. Ostatnio czytałam, że wapń z mleka wcale nie jest tak dobrze przyswajany, jak powszechnie się mówi. Dużo wapnia jest w warzywach kapustnych i strączkowych, w orzechach i migdałach.

Do góry