lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Martynka
Nic sie nie boj. Dzidzi sie boisz ?
Nic sie nie boj. Dzidzi sie boisz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myslisz ze dobry?? bo cholera wie jak oni to licza...sliczny winik..
Witam!
Jak obiecałam :
Kropeczka-Wiola
Kaprycha-Monika
Hanka-Anka M.
Lolitka-Iwona
Szafirek - Daria
Zajączek-Justyna
Marzenix- Marzena
Olica-Aleksandra w.
Olesia33-Aleksandra M.
Kroptusia-Sylwia
Gosia-Małgorzata W.
.........-Aneta S.
........- Ola W
Ja to oczywiście Martyna... pomocy bo 2 ostatnich się zgubiłam... sorry jeśli się pomyliłam
A ja 5 dni po IUI i 6 dni po zastrzyku!mnie tez boli po tej stronie co byla owulka tez dzis.. jestem 2-3 dzien po owu
mam bete:-):-):-)
711mIU/ml
No i wiecie co u Kropeczki?...
Lolitko potrafisz podnieść na duchu... dzięki!A co ma byc od razu porazka. Relaks, relaks, relaks kochanie.....powoluku, po cichutku....a dzidzia juz w drodze
super wynik Gosiu :-)mam bete:-):-):-)
711mIU/ml
Martynko to tak jak mnie. Też właśnie boli od rana a teraz to aż tak ze musiałam nospę sobię wziąć i strasznie się boję co to moze być bo nigdy mnie tak w dole brzucha nie bolało i nie wiem czy to jajniki czy co??a mnie dziś od rano brzuch boli kurde i jajnik ten z którego była owulacja... zaczynam się bać... ?!
GOSIU GRATULUJĘ!
co z tymi bolami wytłumaczcie mi dziewczyny o co chodzi z tym że boli po owulce albo dlaczego jajniki mogą tak kłuć?? o ile u mnie to jajniki sa??mnie tez boli po tej stronie co byla owulka tez dzis.. jestem 2-3 dzien po owu