reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
ja tez nie idę głosowac:baffled::baffled::baffled:zreszta nie interesuje się polityką i nie wiem na kogo:rofl2:wiadomości tez nie słucham i nie oglądam..bo albo polityka albo wypadki i tragedie, wiec po co sie dołować:eek:

Mini dziekuje za pamiec ale odkurzacz jeszcze na gwarancji;-) chyba kabel cos nie łaczy:baffled: a gdize siedzisz w komisji? bo moj amz tez jest na Wałkach;-)
Kasiu ja tez ide głosowac mam do tego prawo wiec je wykorzystam;-) ale w przeciwieństwie do ciebie nie bede na niego głosowac bo to kawala h....:-p i przekręciarz:baffled::nerd: zdecyduje na miejscu kogo skreśle:-D
Anita i piekłas cos wczoraj;-)
Aniu udanej imprezy:-)
Agawa ty zdolna bestia jestes;-)

dzis jak prawie zwykle znajomi do nas wpadna:-)

reklama
Mrowa ja przesiadywać będę przy starym cmentarzu ...

Szczerze mówiąc nic jeszcze nie wiem bo nie byłam na obowiązkowym spotkaniu komisji , dziś o 16 mam iść ,bo karty będą przywozić to, mam nadzieje ze się czegoś dowiem .

Agunia ja się polityką interesuję tylko z miłości :-pbo mój mąż akurat bardzo .

Do góry