reklama
Kamylka
Entuzjast(k)a
Moj gada jak najety,ale jakims dialektem niezrozumialym dla przecietnego czlowieka.Za to Jakub w wieku 2 lat juz ladnie skladal nawet zdania,ale on sie wrodzil do mojej tesciowej jak to ona stwierdzila czyli trudno sie dziwic,ze jest bardzo madry

mary105
Fanka BB :)
Każde dziecko rozwija się inaczej ,jest Wyjątkowe Jedne prędzej mówią inne prędzej chodzą .Każde w swoim tempie
My możemy im tylko pomagac
Aga ma racje czasami niektóre mamuski przesadzają wychwalając swoje dzieci albo niektóre babcie wnuki Od byłej kierowniczki też usłyszałam że jej roczna wnuczka mówi całymi zdaniami:-)
A na dzien dziecka małej kupiłam tylko różowego rampersa w biedronce teraz za to na allegro kupie jej zaraz sliniaczek na pierwsze przygody z marchewką:-) chyba taki Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (651209812) - Aukcje internetowe Allegro
i taka ramke na zdjęcia żeby miała pamiątke swoich małych paluszków RAMKA Z GLINĄ ***NAJPIĘKNIEJSZE WZORY*** (647638403) - Aukcje internetowe Allegro Ma ktos taką ramke?bo nie wiem czy ona w realu też fajna garnuszek klocuszek tez mi się podoba ale to dopiero w następnym miesiącu Bo mąż mnie pogoni jak wyciąg z konta przyjdzie
a jeszcze jakies body rozpinane chcę jej kupic żeby u lekarza to ubieranie sprawniej szło

Aga ma racje czasami niektóre mamuski przesadzają wychwalając swoje dzieci albo niektóre babcie wnuki Od byłej kierowniczki też usłyszałam że jej roczna wnuczka mówi całymi zdaniami:-)
A na dzien dziecka małej kupiłam tylko różowego rampersa w biedronce teraz za to na allegro kupie jej zaraz sliniaczek na pierwsze przygody z marchewką:-) chyba taki Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (651209812) - Aukcje internetowe Allegro
i taka ramke na zdjęcia żeby miała pamiątke swoich małych paluszków RAMKA Z GLINĄ ***NAJPIĘKNIEJSZE WZORY*** (647638403) - Aukcje internetowe Allegro Ma ktos taką ramke?bo nie wiem czy ona w realu też fajna garnuszek klocuszek tez mi się podoba ale to dopiero w następnym miesiącu Bo mąż mnie pogoni jak wyciąg z konta przyjdzie

witajcie dziewczęta co do pierwszych słów dziecięcych to mój Kamil zaczął mówić jak jeszcze nie chodził a zaczął chodzić jak miał 9 m-c mówił mamaunia i babunia a Eryk znowu mówił dopiero jak skończył 3 latka w styczniu a pierwsze słowo ''tata papa'' powiedział 1 maja i to są po jednych rodzicach i chłopcy i według mnie nie ma reguły a co ważne do oby dwuch dużo mówiliśmy nawet do Eryka więcej bo Kamil już go zagadywał
Gracjanek taz ma mnustwo zabawek Najlepszym zakupem byla bujawka jestem z niej bardzo zadowolona bo maly lubi w niej siedziec i patrzec na wszystko dokola i ucina sobie w niej drzemki Mata byla tez strzalem w dziesiatkeu nas Maxymilian ma mnustwo zabawek [ tych pierwszych dla niemowlaka] po Majeczce, bujawka, leżaczek, ten skoczek zebra i wiele innych, ja jak urodziłam Majke to tak szalałam, teraz zwolniłam tępo [ hihi] najstarszy syn powiedział otwarcie że już nie chce zabawek, on ma hopla na punkcie lego no i gry psp i komp, to cały jego świat. Młodszy Mi8kołaj odziedziczył wszystko w spadku po Maurycym [ dwa wory i tak wywaliłam zabawek], no a Majka jako moja jedyna dziewczynka jest zawalona zabawkami, mam słabość do niejno wiecie hihi...

Ostatnia edycja:
ana545
Mama Gabrysia
Poniewaz Gabrys wyrasta z bujaczka a na plask nie chce lezec bo nic nie widzi znalazlam taki fotelik na allegro BAWI -Pierwszy FOTEL interaktywny ze stolikiem +6m (650144725) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie 

lajfik
Kuba i Kaja;*
Poniewaz Gabrys wyrasta z bujaczka a na plask nie chce lezec bo nic nie widzi znalazlam taki fotelik na allegro BAWI -Pierwszy FOTEL interaktywny ze stolikiem +6m (650144725) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie![]()
mi sie wydaje ,ze on jest odpowiedni dla dziecka ktore juz samodzielnie siedzi ..ja bym na razie sie wstrzymala

reklama
Podziel się: