reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

meg ja się nie obrażam....nigdy :)
A twój synek jak zacznie mówić to pewnie będziesz chciał aby choć na troche przestał )))))

reklama
Moj gada jak najety,ale jakims dialektem niezrozumialym dla przecietnego czlowieka.Za to Jakub w wieku 2 lat juz ladnie skladal nawet zdania,ale on sie wrodzil do mojej tesciowej jak to ona stwierdzila czyli trudno sie dziwic,ze jest bardzo madry:-p

Megi i inne mamuski .... jak dzieciaczki zaczna mowic ...juz pelna para do bedziecie mialy dosc gadania hihihihi ;-);-);-):-D

Każde dziecko rozwija się inaczej ,jest Wyjątkowe Jedne prędzej mówią inne prędzej chodzą .Każde w swoim tempie:tak: My możemy im tylko pomagac

Aga ma racje czasami niektóre mamuski przesadzają wychwalając swoje dzieci albo niektóre babcie wnuki Od byłej kierowniczki też usłyszałam że jej roczna wnuczka mówi całymi zdaniami:-)

A na dzien dziecka małej kupiłam tylko różowego rampersa w biedronce teraz za to na allegro kupie jej zaraz sliniaczek na pierwsze przygody z marchewką:-) chyba taki Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (651209812) - Aukcje internetowe Allegro
i taka ramke na zdjęcia żeby miała pamiątke swoich małych paluszków RAMKA Z GLINĄ ***NAJPIĘKNIEJSZE WZORY*** (647638403) - Aukcje internetowe Allegro Ma ktos taką ramke?bo nie wiem czy ona w realu też fajna garnuszek klocuszek tez mi się podoba ale to dopiero w następnym miesiącu Bo mąż mnie pogoni jak wyciąg z konta przyjdzie :-D a jeszcze jakies body rozpinane chcę jej kupic żeby u lekarza to ubieranie sprawniej szło

witajcie dziewczęta co do pierwszych słów dziecięcych to mój Kamil zaczął mówić jak jeszcze nie chodził a zaczął chodzić jak miał 9 m-c mówił mamaunia i babunia a Eryk znowu mówił dopiero jak skończył 3 latka w styczniu a pierwsze słowo ''tata papa'' powiedział 1 maja i to są po jednych rodzicach i chłopcy i według mnie nie ma reguły a co ważne do oby dwuch dużo mówiliśmy nawet do Eryka więcej bo Kamil już go zagadywał

u nas Maxymilian ma mnustwo zabawek [ tych pierwszych dla niemowlaka] po Majeczce, bujawka, leżaczek, ten skoczek zebra i wiele innych, ja jak urodziłam Majke to tak szalałam, teraz zwolniłam tępo [ hihi] najstarszy syn powiedział otwarcie że już nie chce zabawek, on ma hopla na punkcie lego no i gry psp i komp, to cały jego świat. Młodszy Mi8kołaj odziedziczył wszystko w spadku po Maurycym [ dwa wory i tak wywaliłam zabawek], no a Majka jako moja jedyna dziewczynka jest zawalona zabawkami, mam słabość do niej:-D:-D:-D no wiecie hihi...
Gracjanek taz ma mnustwo zabawek Najlepszym zakupem byla bujawka jestem z niej bardzo zadowolona bo maly lubi w niej siedziec i patrzec na wszystko dokola i ucina sobie w niej drzemki Mata byla tez strzalem w dziesiatke:tak:a bardzo pomocna w zasypianiu jest karuzelka przy lozeczku ktora wydaje rozne dzwieki Mamy tez duzo grzechotek i gryzaczkow ale maly ma jedna ulubiona i tylko nia sie bawi Jednak najlepsza niezastapiona zabawka jest raczka Gracjanka:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ladne ale rzeczywiscie dla starszego niemowlaka :tak: A ja mysle kupic malemu cus takiego W jego pokoju mamy juz wiele elementow z kubusiem I wiem ze to tez zabawka dla starszego dziecka ale pewnie sama bym sie na to patrzyla:-p

Ostatnia edycja:
reklama
A bujawke mamy taka wiec mam nadzieje do roku bedzie sluzyla Gracjankowi:-)Jak narazie maly buja sie w pozycji pollezacej a gdy bedzie starszy to bedzie mogl w niej siedziec tak jak na zdjeciu

8609558646456112.jpg

8609558646457632.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry