reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Dorota ale wiesz co mi sie wydaje ze Oli nie pelza tylko raczkuje:)
Sylwia fajny ten Twoj Bartus:)))naprawde kumaty.moj to tylko obroty i w miejscy lezy .moze to i lepiej...?:)

Dorota ja nie wiem czy dobrze widze ale OLI raczkuje a nie pelza...pelzanie to nie raczkowanie. ONA ma tylek w gorze i przebiera raczkami....

A my jacys zacofani jestesmy...no coz jakos to musimy przezyc;-):-):-D

Dorota ale wiesz co mi sie wydaje ze Oli nie pelza tylko raczkuje:)
Sylwia fajny ten Twoj Bartus:)))naprawde kumaty.moj to tylko obroty i w miejscy lezy .moze to i lepiej...?:)
Blondi i na Rafałka przyjdzie pora, zreszta chłopcy chyba w ogóle wolniej rozwiaja sie od dziewczynek, prawda?

Dorota, dziewczyny mają racje, ta Twoja to raczkuje, przynajmniej tak na fotkach wygląda :)

Ostatnia edycja:
Tzn to wyglada u niej tak ze
Oliwka robi na podlodze klac otwartymi piastami i sie podciaga Dupa wtedy do gory idzie I na zdjeciach to wyglada na raczkowanie ale na zywo to wyglada na ROACZKOWANIE I PELZANIE
Oliwka stara sie podniesc brzuszek pzy przemieszczaniu sie do przodu ale czasem jej nie wychodzi Ona bardziej sie czolga z pupa do gory Jeszcze jak idzie to nie przebiera raczkami raz jedna raczke raz druga Zazwyczaj dwie raczki na raz jladzie podciaga sie do przodu i zas dwie raczki i zas podciaga :-)

DZIEKUJE ZA KOMPLEMENTY W IMIENIU OLIWKI :-)

Dorotka! W każdym bąź razie lada chwila :tak:

A my testujemy nocnik.
Na 5 posiedzeń były 3 siku i jedno prawie ;-)
Tzn. zrobiła zaraz po zdjęciu z nocnika :tak:
A siedzi jak na tronie zadowolona!
Kupiłam taki najprostszy grający i już się pozytywka zj.....a :wściekła/y:
A nie mam paragonu, bo mi nie dały bździągwy :wściekła/y:

Dorotka! W każdym bąź razie lada chwila :tak:

A my testujemy nocnik.
Na 5 posiedzeń były 3 siku i jedno prawie ;-)
Tzn. zrobiła zaraz po zdjęciu z nocnika :tak:
A siedzi jak na tronie zadowolona!
Kupiłam taki najprostszy grający i już się pozytywka zj.....a :wściekła/y:
A nie mam paragonu, bo mi nie dały bździągwy :wściekła/y:
Malena fantastycznie z tym nocnikiem :) Gratulacje, chyba tez kupie i zaczne probowac :) Szkoda,ze ten Twoj sie zepsul:-(, musisz pomyslec o fanfarach we wlasnym wydaniu :happy:

reklama
Ja tez kupilam taki zwykly z pozytywka i Rafał na razie raz siedział i ładnie siusiu zrobił, a jak sie zdziwil jak mu cos grac pod tyłkiem zaczeło :-D hi hi

Do góry