reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

moja przy samej melodi usnel juz nie raz a ja nie spiewam jej ;)
sprostowanie :moj maz szczesliwy bo trafil na cudownych?hmm malo powiedziane ludzi!!
DZIEKUJE IM ZA TO :)) a osobiscie mam nadzieje ze tez podziekuje i w jak najszybszym czasie!!!!!buzka dobranoc papa

reklama
czesc babeczki, widze ze plotkujecie o mnie:-p :-Dnieee, ja sie nie zdradziłam, minisia wcześniej na zamkniętym swpominała dlatego przytoczyłam:tak:
u was dlugi weekend wiec pewnie dlatego pusto;-)

czesc babeczki, widze ze plotkujecie o mnie:-p :-Dnieee, ja sie nie zdradziłam, minisia wcześniej na zamkniętym swpominała dlatego przytoczyłam:tak:
u was dlugi weekend wiec pewnie dlatego pusto;-)

Do pochwal dla Justynki i ja sie dolanczam :-)

Ja tylko na sekunde Noc byla koszmarna :-(Po 23 oliwka obudzila sie z takim wielkim placzem Od razu wiedzialam ze BRZUSZEK JA BOLI bo przy placzu pierdziala i tez od tego sie placz ostry zaczal:-:)wściekła/y:
Nie umielismy ja uspokoic Kropelki dostala Niestety termometr poszedl w ruch ale nie moglam patrzec jak sie Ona meczy Ale nie pomoglo dopiero czopek Pozniej zas krople I sie uspokoila Kupka byla taka sobie ale ciezko zrobiona

Ostatnio to u nas coraz czestrze a Oli nie szaleje z nowosciami To skad ten bolacy brzuszek??????
CZY ZAS MOZEMY MIEC KOLKI????????
uSNELA O 1 ZA 1,5 GODZINY ZAS PLACZ ALE TO JUZ NA MLEKO jA O 4 WSTAWALAM sTRASZNIE ZMECZONA JESTEM A TU PRACA MNIE CZEKA DO 18
JESZCZE CHORA NADAL DO TEGO JESTEM MASAKRA

CO myslicie o tym jej brzuszku Jakos mi to kolki przypomina :wściekła/y:

MILEJ NIEZDZIELI ODEZWE SIE WIECZOREM PA

3 MAJCIE KCIUKI ABYM JAKOS TA PRACE PRZETRWALA

witamy się w niedzielny poranek. Nocka znacznie lepsza i jakby ten katarek i kaszelek mniejszy ( odpukać). Ja mam dziś wychodne więc planuję wypad do stajni , kino i połazić po sklepach.

mam pytanko o co chodzi z tymi przyjaciółmi na forum?:sorry:

Marma nie mam pojecia :-p

WITAM WAS MAMUSKI W NIEDZIELNY PORANEK I ZYCZE MILEGO DNIA :-D:-D

A Karolina z Czarna sa jeszcze nad morzem czy juz wrociły????

Dorota zdecydowaliśmy, że dzieci będą razem z wygody :sorry: W obecnej sytuacji nawet filmu żadnego normalnie nie możemy zobaczyć, posiedzieć na kanapie. Bartek przesypia noc od dawna. Martyna we wrzesniu pójdzie do przedszkola więc nie chcemy jej fundować dodatkowych atrakcji w tym czasie. Lepiej jak się szybciej przyzwyczai do obecności brata.Zobaczymy czy to wypali. U moich rodziców spali razem w jednym pokoju, na działce też i dali radę. Ubaw mieli, bo Bartek chichrał się do Martyny, a ona wołała np, że "chcą soku" Jestem dobrej myśli :-)
A jeśli chodzi o kolki, to już chyba Oliwia "za stara" jest. Może coś wzdymającego było w słoiczkach - groszek, kalafior
Moli wspólczucia z powodu śmierci cioci i nie udanych palnów. Rozumiem jak jest ciężko cały dzień tylko w swoim towarzystwie. No i gryzonia też współczuje, ale duży z niego zuch więc poradzi sobie bez maminego mleczka.

A i u nas dzisiaj 8 stuknęła :-) Ale ten czas szybko leci :szok:

Pogoda się poprawiła (nie mogło być tak wczoraj :wściekła/y:) Na 12 lecimy do kościoła, a po obiedzie może jeszcze na jakiś spacer albo sprzątanko. Zobaczy się.
Miłej niedzieli i bezpiecznych powrotów do domu!!!

Hej witam i ja niedzielnie.
No pogoda super już dziś jest więc i spacerek zaliczymy.
Za to wczoraj na weselu było znakomicie - wybawiłam się, wytańczyłam i ... najadłam.

Tylko dziś jakaś taka z lekka niewyspana jestem, bo 2 godzinki snu to niewiele.
Wojuję z młodym od 7.30 :eek:

a witamy niedzielnie:-)Miki drzemie po obiadku,więc korzystam oj korzystam:cool2:o 14 jadymy po tatusia i na zakpuki,może wkońcu sobie kupię jakieś buciki:-)
dorotkowspółczuję Oli,myślę że poprostu coś wzdęło jej brzuszek,może cos faktycznie w słoiczku wzdymającego było?dużo zdróweczka dla Was:tak:

magdziunia oj poszalało się,co?:cool2:ale zazdroszczę tego weselicha

kasia78 no mam nadzieję,że się odzwyczai od mamusi cyca,ja sobie to w ten sposób tłumaczę,że skoro gryzie i nie odpuszcza,to czas zakończyć cycolenie,ale mój M chciałby żebym po powrocie z gór dopiero odstawiła,sama już nie wiem:confused2::sorry:

marmapracowity dzionek się szykuje,oby lżej w portfelu i wesoło na duszy było:-)udanych zakupów:-)

oki,lecę dalej ciotki klotki;-)

reklama
Ech :no: Może ja niewdzięczna jestem :eek:, ale dzwoni M do rodziców, a matka gada, że coś tam coś tam i Martyna z pieluchą na spacerze :wściekła/y: To ja od miesiąca z dzieckiem do miasta, na spacer, do lekarza, a ta co najgłośniej o nocniku krzyczała teraz z wygody moje starania zaprzepaści :crazy: Przepraszam, że tak przy niedzieli i po kościele, ale nie mam komu się wyżalić :zawstydzona/y:

Do góry